PDA

View Full Version : Nowe respy, które pójd? w zapomnienie

Turoczeek
14-11-2013, 21:21
Jak wiadomo na Rookgardzie zostały dodane respy Serpent Spawnów.

Przez pierwsze dni siedziało tam po 2-3 graczy, nie ważne czy 8 rano czy 22 wieczorem.

Początkowo można było wynieść 2-4 fsy, kilka wh/towerek/bohów/medusek a teraz? Nawet gówna typu wh, tower shield spadają raz na ... ahh, szkoda gadać.

Poniżej macie przykład (nie chciało mi się tam więcej siedzieć, bo po co?)

http://i42.tinypic.com/ifs941.png

http://i42.tinypic.com/2cpc8s1.png

Obliczenia:

Z loota mam - 4x boh - 4cc, 3x medusa shield - 18cc, 3x wh - 6cc, tower shield - 2cc = 30cc

Wydałem na 12x gbp life - 4,32cc

Zysk ~ 26cc

26cc po wymienieniu na kase main daje 10,4sc. Dodam, że na Rooku mam postać w top 6.

Na Mainie mam 2667rp(top 31). Pójdę na Elfy Exe i zdobędę taką samą ilość(10,4sc) z samych cc + wyloce jeszcze blessedki, mlsy, riperki...

Tak, jest to mój i nie tylko ból dupska.
Pozdrawiam Turok.

#dziq
Wiem, zapomniałem dodać, że przez cały czas biegałem w ring of the sky!

dziq76PLx2
14-11-2013, 21:38
I tak Ci zaraz typy napiszą, że rook to nie main, że nie musisz tam expić jak Ci się nie podoba, że miałeś nie farta i kij wie co jeszcze wymyślą :)

@t

Loot do poprawy

Sasza
14-11-2013, 22:17
Sam napisałem do Administracji, aby obniżyła loota, iż byłem tam od 6 rano do 14 i zarobiłem niecałe 100sc... Bez przesady, ale jakby zostawili loota, jak był to miałbym już ponad 1000sc, a chyba tego nie chcemy, nie :)?

@down

Kim Ty w ogóle noł nejmie jesteś, że masz czelność pisać coś na mój temat?
Jakbyś z co trzeciego/ piątego lootał fire swordy to również wzbogaciłbyś się..

Nie wiesz, nie pisz głupot i nie nabijaj posty.
Dałbym Wam warny.. :<

Shillen
14-11-2013, 22:28
Sam napisałem do Administracji, aby obniżyła loota, iż byłem tam od 6 rano do 14 i zarobiłem niecałe 100sc... Bez przesady, ale jakby zostawili loota, jak był to miałbym już ponad 1000sc, a chyba tego nie chcemy, nie :)?

1. 100sc? co ty ćpiesz, może loociłeś megahiperultra medusa shieldy?
2. I co z tego, że by było tyle kasy, skoro nie ma co z nią robić prócz wydawania na ihy/ringi/itemy do questów?
3. "a chyba tego nie chcemy, nie :)" - sam leciałeś/lecisz na każde sc sprzedając itemy po najwyższej możliwej cenie, hipokryta.
4. Dupoliz.

@top
Skoro na mainie mogą zarabiać xx kcc z exe~ (oczywiście hlvl, low lvl nic nie ma), to dlaczego średnio-poziomowe postacie na rooku nie mogą zarabiać? Bez beki k.....

Soi
14-11-2013, 22:40
1. 100sc? co ty ćpiesz, może loociłeś megahiperultra medusa shieldy?
2. I co z tego, że by było tyle kasy, skoro nie ma co z nią robić prócz wydawania na ihy/ringi/itemy do questów?
3. "a chyba tego nie chcemy, nie :)" - sam leciałeś/lecisz na każde sc sprzedając itemy po najwyższej możliwej cenie, hipokryta.
4. Dupoliz.

@top
Skoro na mainie mogą zarabiać xx kcc z exe~ (oczywiście hlvl, low lvl nic nie ma), to dlaczego średnio-poziomowe postacie na rooku nie mogą zarabiać? Bez beki k.....
Bo on ma i zal mu dupsko scisnelo ze ktos tez by mogl miec bez spedzenia 3 lat jak on na napierdzielaniu w pixeloze na roku xD
A loot o ile widze to jest masakra straszna... i trzeba go poprawic..

Dinnedhel
14-11-2013, 22:48
I na co robisz takie daremne tematy? Nie wierze. Nie pasuje to idź graj na mainie nie kupiłes charra na rooku za 100zł a teraz płaczesz, że nie ma zarobku.

Epic Fail :/

KaZeK
14-11-2013, 23:26

Nimfa/Dwarf, wymiany rook -> main, rozbudowy domków.

#t
Zawsze tak jest, że na początku loot leci jak głupi, a po paru godzinach/dniach obniża się bo 'za dużo itemków się dropi'. Myślę że lekko można poprawić tego loota, aczkolwiek nie spodziewajcie się zarabiania tam kokosów.

Mopsu_Lechista
14-11-2013, 23:35
I dobrze że sasha to zgłosił w sumie, byłem tam kilka razy i raz wylociłem 19 fsów na 22 bp ih! no sory ale jeden fs to zarobek 33cc a już nie mówię o towerkach itp... na rooku i tak już jest w chu* kasy a po co ma być jeszcze więcej

Rekrut
14-11-2013, 23:38
Pamiętam jak dodali Elfy Solidery to taki był z nich lot, że masakra a później go osłabili.

Hmmm dziwne, że z Serpent Spawn słabo Ci leci bo mi dziś znajomy pisał, że siedzi tam bo jest całkiem niezły lot i można sporo zarobić. Może widocznie nie masz farta do lota.

Zarexoholik?
15-11-2013, 00:30
Wy zawsze, wszędzie chcecie wychodzić na plus. Na tym OTSie powinny być moby różne moby - jedne do expa drugie do loota. Jednak tu na mainie nic na expa nie tracisz, więc każdy wypad to profit. Powinni osłabić loot ze wszystkiego, a nie go poprawiać, gra tutaj jest bezsensowna skoro się na wszystkim, wszędzie i tak zarabia...

Sasza
15-11-2013, 00:33
Wy zawsze, wszędzie chcecie wychodzić na plus. Na tym OTSie powinny być moby różne moby - jedne do expa drugie do loota. Jednak tu na mainie nic na expa nie tracisz, więc każdy wypad to profit. Powinni osłabić loot ze wszystkiego, a nie go poprawiać, gra tutaj jest bezsensowna skoro się na wszystkim, wszędzie i tak zarabia...

Czytaj ze zrozumieniem tumanie.. Chodzi o moby na Rookgardzie..
Więc o jakim Main'ie tutaj wyskakujesz..

Tego posta trzeba nabić, bo inaczej chleba nie będzie, co? Beka.

Kumpel Armii
15-11-2013, 02:21
Po wprowadzeniu dużego respa z Serpentami oczywistym jest zmniejszenie loota, ale tak dużo o ile został on zmniejszony, jest to nie do przyjęcia i przestałem tam przesiadywać, gdyż nawet mi się nie zwraca... Pzdr!

Azbestowy Człowiek
15-11-2013, 06:11
ludzie trzymajcie mnie

zarabiają i im się to nie podoba do tego stopnia, że donoszą do administracji

skrajny idiotyzm

z normalnym lootem ten resp miał sens - zbieranie fsów

a teraz? jak exp nie będzie zwiększony przynajmniej 2 razy (a jak nie to chociaż jebnijcie w miejsce serpentów elfy, wiem że nie pasują do dżunglowej koncepcji, ale cóż xD), to kawał dobrej mapy pójdzie w zapomnienie

Rinson
15-11-2013, 06:37
Zysk sam napisałeś ~26cc, więc i tak jesteś na sporym plusie w porównaniu do wydania kasy na ihy.
Nie przewidujemy w najbliższym czasie poprawy lootu z tego potwora.
Pozdrawiam!