PDA

View Full Version : Zmiana respu na tropicano

Mopsu_Lechista
15-11-2013, 13:41
Witam

Dziś mam taka propozycje aby zmienić 2 respy na tropicano pierwszy to resp ancient scarab jest on tak wielki że chyba większy od samej wyspy facc, na respie facc prawie nikt nie siedzi a już na pewno nie będzie siedział na tropicano kto był tam ten wie, nie wiem po co tam tyle tego na taki wielki obszar można tam coś innego dodać np red dragi których jest bardo mało na rooku.

Drugi resp który jest nie zrozumiały to resp lizardów? na facc jest taki obszar wielki i nadal tam rzadko kto siedzi najlepiej jest zamienić na inne moby resp facc lub na tropicano jeden albo drugi.

Co do samej wyspy jestem zadowolony widać że dużo roboty zostało w nią włożone, ja nie mówię że na tych respach podanych wyżej maja być moby dla wielkich lvli tylko żeby poprostu one się nie marnowały tak jak już się marnują na facc.

Czekam na komenty typu "to tylko rook nie main" lub "dostaliście dodatkową wyspę i nadał płacz" takim osobom dziękuje

Rekrut
15-11-2013, 13:51
Tyle co dodali i już chcesz żeby zmieniać? Niech zostanie jak jest. Cieszcie się, że w ogóle wam zrobili uptade:)
Czekaj na druga część.
Jestem na nie:|

Sasza
15-11-2013, 14:00
Popieram zdanie Mopsa, iż nikt na tych ancietnach siedzieć nie będzie, na lizardach również, ale wiesz... Musi być ten klimat "dżungli". Takie moby tam w 100% pasują, więc pewnie nie zostanie to zmienione.

Widać, że każdy detal, 1sqm jest robiony oddzielnie, pełen szacunek, bo widać pracę jaką w tę wyspę włożyliście..

Lecz nic tam szczególnego prawdę powiedziawszy nie ma :D
Poczekamy do 2/2 :).

Vuck
15-11-2013, 14:02
Tyle co dodali i już chcesz żeby zmieniać? Niech zostanie jak jest. Cieszcie się, że w ogóle wam zrobili uptade:)

A jaka różnica czy dodali wczoraj czy rok temu to nie ma na nic wpływu... W ogóle nie rozumiesz samej idei problemu.

Shabus.
15-11-2013, 15:30

No Uptade zrobili :D

Co z tego, że jest dużo nowych terenów jak nic nie można na nich robić... Serpenty zmniejszony loot to na tropicano w tym momencie nie ma ŻADNEGO respa na który opłacało by się wyjść z dp.

Pograłem 4 dni bo był jakiś sens, teraz znowu przerwa. Najs up

Azbestowy Człowiek
15-11-2013, 16:34
Tyle co dodali i już chcesz żeby zmieniać? Niech zostanie jak jest.

byłeś tam? nie byłeś, milcz

powyższa linijka jest skierowana również do innych mędrców z maina

ja się w waszych bojach o balans nie wypowiadam

#top

Ja rozumiem że po rooku latają nie tylko 500+ ale także i mniejsze, ale po co komu 4352 ancient scarabów, skoro stary resp był zawsze wolny a sam potwór jest potrzeby tylko do zloocenia d axa? Nawet taki 80, 120 czy 200 lvl tam nie siedzi, bo mu się to nie opłaca.

Dobra nie ględzę już, bo pewnie wejdzie 2/2 i okaże się że to wszystko jednak było potrzebne bo cośtam xD

stawiam, że wejdzie jakiś quest w którym trzeba zabić 4000 scarabów/5000 serpentów

ale kurcze, pierwszy raz jak zobaczyłem te skaraby, obszedłem je wszystkie to aż mi szkoda było tej mapy - genialna ona jest

Turoczeek
15-11-2013, 16:47
Czekaj na druga część.

Ty jak zawsze musisz dołożyć swojego jednego posta, nie? :rolleyes:

Rzeczywiście przydałby się resp red dragów.

Acienty są nie opłacalne, słaby loot, słaby exp..

Drugi resp który jest nie zrozumiały to resp lizardów? na facc jest taki obszar wielki i nadal tam rzadko kto siedzi najlepiej jest zamienić na inne moby resp facc lub na tropicano jeden albo drugi.

Mała poprawka

Drugi resp który jest nie zrozumiały to resp lizardów? na facc jest taki obszar wielki i nikt tam nie siedzi najlepiej jest zamienić na inne moby resp facc lub na tropicano jeden albo drugi.

Mr Fsza
17-11-2013, 11:21
Smoki do pustyni nie pasowałyby.

Zgodzę się tam nikt nie będzie expił nawet jeśli mały poziom to tylko na początku a dalej nie pójdzie bo by nie przeszedł nawet całego .

A może tam coś będzie dodane jeszcze w 2 części i jednak ktoś tam będzie chodził ;)) :D

Squid
17-11-2013, 11:43
Respy na 99,9% nie zostaną zmienione - są to respy tematyczne.

Być może przy update 2/2 zmienisz zdanie i stwierdzisz, że są przydatne :)