PDA

View Full Version : [Konto] Plowman kontoo.

Loordzix
16-11-2013, 14:14
Siemano, jakos poltorej roku temu, troche ponad, zostalem zbanowany.
Od tamtego czasu jakos przestalem sie interesowac postacia, zapomnialem jai mialem acc i haslo. Kolejnym problemem jest takze to, ze zapomnialem jaki mialem tam e mail oraz r keya nie mam pojecia gdzie zapisywalem, a nawet jak zapisywalem to poltorej roku to tyle czasu, ze naprawde nie mam szans na odnalezienie go.
Tutaj pojawia sie pytanie, czy mam jakies szanse na odzyskanie mojego konta? Pamietam w jakim miejscu dostalem bana, jakie bylo ip, prowadzilem takze temat na potwierdzenie ze to moja postac, nie wiem czy to cos pomoze, jak ktos by cos wiedzial/pomogl to z gory dzieki!

Domcio Old
16-11-2013, 14:42
Jeśli nie znasz hasła, numeru, E-maila i reca to masz bardzo marne szanse na odzyskanie postaci. Możesz spróbować napisać do mortiisa, ale wątpie, że odzyskasz konto;/

Pikej v69
16-11-2013, 15:05
Napisz pw do Tygrysa, mi on pomógł z odzyskaniem konta. Gdybyś znał hasło, szanse byłyby większe, ale spróbować nie zaszkodzi.

Doktor Watson
16-11-2013, 15:08
Jeśli nie znasz hasła, numeru, E-maila i reca to masz bardzo marne szanse na odzyskanie postaci. Możesz spróbować napisać do mortiisa, ale wątpie, że odzyskasz konto;/
Jeśli poda IP, wszystkie postacie jakie się znajdowały na koncie, itp to może dostać adres e-mail na jaki jest zapisane to konto. Co najwyżej będzie sam musiał próbować odgadnąć jakie ma hasło do tamtego e-maila :P

Pisz na pomoc*********.pl bądź w dziale zgłoszeń/skarg/odwołań na forum :P

Rekrut
16-11-2013, 23:29
Miałem taki sam problem, że zapomniałem dolne passy, nie miałem recka i maila. Napisałem do Santano, sprawdził moje ip i jakie było logowane na postaci i podał mi passy:) (musiałem napisać jakie mogło być hasło) Jak Ci się wszystko będzie zgadzało to myślę, że Ci w tym pomoże.

Powodzenia:)

Loordzix
21-11-2013, 16:54
Napisalem PW Do Santano na forum, poza tym od kilku dni dobrych czekam na odpowiedz na e maila od pomoc*********~. Dostalem jedna odpowiedz 10 dni temu, zebym napisal wszystko co pamietam, napisalem wszystko i czekam czekam czekam czekam, dlugo to moze trwac? Trace nadzieje totalnie;d

Jakies rady? Jest ktos kto pomoglby mi moze?

Old
21-11-2013, 17:08
Jeśli będą mieli czas to sprawdzą wszystko co im napisałeś i pewnie dostaniesz jakiś e-mail a może rk'ya , nie trać nadzieji, przecież 1x Ci odpisali ja traciłem nadzieje po tym jak wgl nie odpisywali... xd