PDA

View Full Version : Manaski "Niebieskie"

tigon
21-11-2013, 19:40
Witam, ostatnio zostały wprowadzone zmiany związane z manaskami , zielone działają bez zarzutu jednak te Niebieskie co dają 1k po prostu się nie odnawiają i zostaje po nich pusty vial. Moze po prostu muszę kupić nowe ,jednak rzadko kto je sprzedaje, więc proszę o pomoc

Rekrut
22-11-2013, 00:44
Ja mam niebieskie manaski i działają dobrze. Tak samo jak zielone w ogóle nie znikają i można jechać na 1 aż się nie skończy. W ogóle nie musiałem kupować "nowych"

Squid
22-11-2013, 09:29
Nie wiem, czy to jednorazowy bug u Ciebie czy będzie się on powtarzał dlatego skontaktuj się ze mną w grze poprzez RRV (ctrl+r).

Wg. mnie działają poprawnie - nie znikają i nie pojawia się pusty manas :) Chyba, że mamy jakieś inne niebieskie manasy ;p

Azielu$
22-11-2013, 09:30
Ja mam niebieskie manaski i działają dobrze. Tak samo jak zielone w ogóle nie znikają i można jechać na 1 aż się nie skończy. W ogóle nie musiałem kupować "nowych"

Jeśli się nie trafi w postać niebieskim manasem i się go wyleje to wtedy znika. Myślę, że powinni to naprawić.

Sorc Aka Siochacz
22-11-2013, 12:56
Nie wiem, czy to jednorazowy bug u Ciebie czy będzie się on powtarzał dlatego skontaktuj się ze mną w grze poprzez RRV (ctrl+r).

Wg. mnie działają poprawnie - nie znikają i nie pojawia się pusty manas :) Chyba, że mamy jakieś inne niebieskie manasy ;p

Może to vial of water ?
Dlatego sie nie regeneruje:D

Rinson
22-11-2013, 13:49
Sprawa wygląda tak jak napisał użytkownik Azielu$.
Niebieski manas działa prawidłowo, kończy się dopiero po wyczerpaniu ilości użyć. Jeżeli wylejesz manasa na ziemię to nie regeneruje się i jest tak na prawdę do wyrzucenia.