PDA

View Full Version : Klucze do strojów

BAŁT
23-11-2013, 12:04
Nie wiedziałem czy to pisać w propozycjach czy tu ale niech bedzie ;]

Sprawa tyczy sie kluczy do out... nowych , jak wiadomo wypada z creatora więc nie tak łatwo zdobyć i dlatego ma wartość .

Ale da sie wynieść z rooka tak jak robi to SZA SZA XD , powinno być zmienione by te z rook dzialaly tylko na rooku <mialy inna nazwe > .

Old
23-11-2013, 12:07
Powiadasz że SZASZA KIEŁBASZA taki mądry jest?

Powinieneś zrobić ten temat w propozycjach i dodać sondę, może ktoś z zielonych zrobi to za Ciebie, wydaje mi się że powinno być dokładnie tak samo jak Ty napisałeś, jeśli na rooku jest zdecydowanie łatwiej ogarnąć w/w klucz to muszą to zmienić.

/Demon
zielony nie może dodać sondy :mad:

Sasza
23-11-2013, 12:17
Haha, szasza zarobił już 400kcc na kluczach i żal dupe ściska? XDDDDD

Beka, jestem na nie. Szkoda Zachodu :D

rumun
23-11-2013, 12:31
Przynajmniej CHOPAK wie jak zarobić, jestem na nie, sam od niego kupie.

Squid
23-11-2013, 12:32
Klucze są identyczne bo tak miało być.

Wiadome, że jedne rzeczy łatwiej będzie zdobyć na rooku, inne na mainie. Jedne będą tańsze tu, drugie gdzie indziej... Ale tak miało być.

Do tego kto Ci broni iść na creatora? On chodzi z kimś na Dark Princess z której leci klucz tak samo często jak z creatora... Masz tak samo wystarczająco wysoki poziom by go zbloczyć i zabić ;)

Więc płacz off.

PS. Skoro według Ciebie tak łatwo go zdobyć to idź go zdobądź na rooku.

Mopsu_Lechista
23-11-2013, 12:38
Wszystko można z rooka wynieść dużo respów z mobami w których wypadają itemy na outy są wolne i łatwiej można coś wylocić niż ściskać się na mainie na tych respach :D

A Sashy gratuluje pomysłu na dobry interes :D

Sorc Aka Siochacz
23-11-2013, 13:02
Jak nie z Mainlandu na Rookgard za pomocą Week'a, to teraz Sasha z Rookgardu na Mainland.
Jestem za tym aby były zmienione klucze. bo tak to każdy będzie przenosił jakieś rzeczy i wzbogacał się.

#Rumun
Będę kupywał? mam wy**bane na OTS nawet pacc'a nie kupuje od ponad miesiąca.
Na Creatorze robiąc u znajomego quest raz byłem i wiem, że jest ciężko 3k ek + 3-4 sio ustać.

#Sasza
Na twoim lvl Dark Princess ubić to jak 1000 rp APO bez eq trochę długo bicia + ih wywalone w dużej ilości :)
Mam w czterech literach ile masz UC w DP, kasy nie potrzebuje Twojej bo mi jest nie potrzebna iż dlatego, że mam już wyje*ane na ten OTS :)

Zobacz w podpis :)

Rodzaj konta: Standardowe

Week podczas jakieś tam sprawy z Mortiisem, mając jakieś itemy dał sobie tp na Rookgard i stąd wyniósł :)

rumun
23-11-2013, 13:07
Jak nie z Mainlandu na Rookgard za pomocą Week'a, to teraz Sasha z Rookgardu na Mainland.
Jestem za tym aby były zmienione klucze. bo tak to każdy będzie przenosił jakieś rzeczy i wzbogacał się.

100% nigdy nie byłeś na creatorze i tej całej dark princess, a wypowiadasz sie. Jeszcze sam bedzie kupowal go od Sashy, bo jak wiadomo ciężko czasami ogarnąć ekipę na creatora.

Sasza
23-11-2013, 13:22

Ale o czym Ty czubie piszesz? :D
Znasz w ogóle sprawę Weeka? Zapewne nie, więc nie pisz głupot.

Klucze nie zostaną zmienione, iż to nie ma sensu. Jesteś taki mądry, to sam chodz sobie na Creatora albo na Księżniczkę na Rookgardzie. Zobaczysz jakie te moby są "słabe". Żal Ci dupę ściska chłopie? Chodz Depo, dam Ci trochę GP.

P.S.

Kolejna dostawa kluczy doszła na Main - pisać:)
100kcc ea ;D

Old
23-11-2013, 13:57
@Sasza Kiełbasza
Po pierwsze to go nie obrażaj napisał swoje zdanie jakie ma na temat Ciebie i całej Twojej rodziny na rook'u, więc się nie unoś bo upadniesz. Po drugie sam pewnie znasz sprawę Vimpexx'a na tyle ile usłyszałeś, przeczytałeś.
I tak jest to niesprawiedliwe, bo zdecydowanie łatwiej jest ubić Księżniczkę niż Creatora =]

Okey
23-11-2013, 13:58
Tylko, że on księżniczkę zabija solo (?) a creatora solo raczej się zabić nie da, więc albo dodajcie nowego moba którego nie będą zabijali solo na rooku albo dodajcie moba na mainie którego również można zabić solo. Sprawiedliwość plz.

Demon
23-11-2013, 14:08
NNFOF (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=26368)|Pamiętam tą akcję. Teraz ta długotrwała dyskusja na temat wyrzucenia Cię z pozycji na serwerze, jak i forum. Dużo plotek chodziło, podobno zrobiłeś małą wymianę rook-main, używając do tego swojej rangi, mógłbyś coś na ten temat napisać?
Week (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=24840)|Również słyszałem różne wersje tego wydarzenia. Nawet jedna z nich była taka, że 'kręciłem kichę za plecami z mazurskim (bez reklam takich *****). Prawda jest natomiast taka, że była mała 'akcja'. Mortiis dając mi lvl'e wygrane w evencie zostawił mnie nad temple w sky, ja po prostu sobie zszedłem i wziąłem co swoje, po czym dałem tp na rookgard. Jednak tych itemów trochę się nazbierało i zrobił się szum, po czym ktoś 'Nas' (wtajemniczeni wiedzą kto brał udział, nie będę wytykał tutaj wszystkich) wydał i wyleciałem :)
śmieszą mnie Wasze teorie, tu macie jedną i jedyną prawde

irytujące jest tylko i wyłącznie to, że creator jest raz na 24h, a księżniczka co pare h/restart (nie pamiętam dokładnie), ale mi to w ogóle nie przeszkadza, każdy ma jakiś sposób na zarobek

MrMagicBoy
23-11-2013, 14:37
Jak ktoś jest na tyle głupi żeby wydawać kcc na cokolwiek związanego z tą porażką (jaką są nowe wyglądy Halloween'owe) to jego strata.

:cool:

..:Too Get:..
23-11-2013, 15:36
a księżniczka co pare h/restart (nie pamiętam dokładnie)
Z tego co wiem to respi się 30minut.

@top
Może zmienić częstotliwość wypadania z princess?

@down
On princess jest w stanie zabić solo na respie, a creatora na respie nikt solo nie zabije, nawet z bieganiem, bo za dużo się leczy, prędzej res zastanie niż ktoś zabije.

Squid
23-11-2013, 15:44
Tylko, że on księżniczkę zabija solo (?) a creatora solo raczej się zabić nie da, więc albo dodajcie nowego moba którego nie będą zabijali solo na rooku albo dodajcie moba na mainie którego również można zabić solo. Sprawiedliwość plz.

No dobrze, że postawiłeś ten znak zapytania przy zabijaniu solo ;) On sam jej nie bije, sprawdzam dość często.

Creatora wczoraj Dark Monster by sam pocisnął tylko trzeba mu było trapa ;) Tak więc przy bieganiu i gdyby lepiej ogarniał to pewnie dałby radę :(

A dlaczego wszystko na mainie ma być łatwiej? :D Nie dość, że macie np. improved skulls łatwo dostępne z returned (które na rooku dość długo trzeba zbierać), pieces of iron na respach, i wiele innych w dość krótkim czasie to jeszcze narzekacie... ;)

Jak zwykle co by nie zrobić to i tak będzie źle :confused:

Sasza
23-11-2013, 16:20
No dobrze, że postawiłeś ten znak zapytania przy zabijaniu solo ;) On sam jej nie bije, sprawdzam dość często.

Jednak czasem z nudów pobije ją sam :D

http://i40.tinypic.com/2r5euiv.jpg

16:15 Dark Princess: starlight, crown shield, 72 burst arrow, key of the St. Peters gate, 22 burst arrow, 3 pears, 14 platinum coin, 2 crystal coin

:D:D:D:D:D

Kolejny kluczyk na sprzedaż.

@down

Płacz off synek, trzeba było wbić taki poziom jak ja.
Dark Monster ogarnie solo Creatora, więc w czym problem :)?

Old
23-11-2013, 16:23

Creatora wczoraj Dark Monster by sam pocisnął tylko trzeba mu było trapa ;) Tak więc przy bieganiu i gdyby lepiej ogarniał to pewnie dałby radę :(

A dlaczego wszystko na mainie ma być łatwiej? :D Nie dość, że macie np. improved skulls łatwo dostępne z returned (które na rooku dość długo trzeba zbierać), pieces of iron na respach, i wiele innych w dość krótkim czasie to jeszcze narzekacie... ;)

Narzekamy bo z Main na Rook przenieść tych itemków nie można ;)
A Sasha sam udowadnia to że ubija sam Princess :

#Problem w tym że Creator respi się jak się respi a Księżniczka co 30 min :)

rumun
23-11-2013, 16:39
Dark Monster moze pomarzyć o wzieciu creatora solo jak kazdy ek na apo.

Scimex
23-11-2013, 16:55
Robimy tak, ekipa blokuje teraz te kluczki z pricenceski i robi nowego moba na rooku. Chcesz mieć kluczyk? musisz iść z ekipa 3 osobową żeby mieć kluczyk.

Shabus.
23-11-2013, 17:05
Na rooku i tak jest ciężej zarobić niż na mainie na nowym questcie, więc niech zostanie tak jak jest, jak chcecie zarabiać wbijcie taki lvl i możecie robić tak samo. Co za problem? Wychodzenie z rooka na maina jest dozwolone, co się wiąże z tym, że przenoszenie itemów również. Moim zdaniem temat bezsensowny.
Dodam jeszcze, że zarówno Creator jak i Dark Princess są najlepszymi dostępnymi potworami, więc jest git :D

Azielu$
23-11-2013, 17:35
NIE CHCĘ NIC MÓWIĆ, ALE Dark Princess jest na dao... :( I niech zostanie tak jak jest.

Arab
23-11-2013, 17:38
Szczerze? Mało mnie interesują te klucze XD

Ale jestem za tym, aby to co jest na Rooku zostało na Rooku, a to co na Mainie niech zostanie na Mainie.

Zarexoholik?
23-11-2013, 18:56
Czyli akcja zmniejszania kcc/uc z serwera idzie w dobrym kierunku! Dziennie na serwerze pojawia się kilkaset uc, do tego kolejne ułatwienia przy wynoszeniu przedmiotów na maina. Kiedy będzie zmiana w cenie zgona? Nadal jest spoko jak ktoś padnie i nic nie straci? Jak tak to spoko.

Rekrut
23-11-2013, 22:03
Jeśli będę miał oddać klucz do oudfitu to sam od niego go kupie:) Trzeba kąbinować by zarabiać:D

Jestem na nie

Avi
23-11-2013, 22:04
Trochę to bez sensu, bo princesska się respi co 30min i zabija ją 700 rooker,a w przypadku creatora, który respi się RAZ na 24h- trzeba go bić w grupie + nikt go nie zabije solo

Zii Baba
23-11-2013, 22:44
Sasza gratulacje pomyslowosci, tym razem sie spisales i wyprzedziles najlepiej doinformowanych graczy, a teraz im dupe zal sciskac bedzie, tak jak juz wspomiales ;]

Szczerze to mi to lotto, na moje niech wyniesie ich 100 i wszystkie sprzeda :|

Faworyt
23-11-2013, 23:02
A niech wynosi jak ma taką możliwość.. Za jakiś czas będzie tyle kluczy, że poprosicie o npc u którego można je sprzedawać..

Alfonsik
23-11-2013, 23:16
Jak mu wypada to niech robi co chce proste.

http://i44.tinypic.com/73nsoy.jpg

BAŁT
24-11-2013, 10:09

Hahaha ty nie masz pojecia co piszesz ;] pocisnol solo na ataku ? gdzie mozna po schodach albo wbiec po skosie ? Skoro to takie proste to czemu ten cały dark robił misje na 5 creatorów chyba 7 miesiecy ?

Niech idzie i zabije go w komnacie napewno zajmie to tyle czasu ze zlapie go res a przynajmniej godzine co = resp mobów innych wiec ded ;]

Jeszcze nikt go tam solo nie zabił i szybko nie zabije wiec skończ pier....

Myślę że sami nie wpadliście na to ze ktos bedzie to wynosil a pisanie "tak miało być " to teraz mydlenie oczu ;]

To ze emperor napierdalal po 100 k z lapy to też na początku "tak miało byc" a potem okazało sie ze dodany zostal bez testów ;]

Nie płacze bo ktos ma zarobek tylko skoro to miało być trudne i zajmować czas to niech takie będzie , zebrać ludzi na creatora i trafić w dobry up time to nie jest takie proste jak sie tobie wydaje .

Jeśli będę miał oddać klucz do oudfitu to sam od niego go kupie:) Trzeba kąbinować by zarabiać:D

Jestem na nie

Proste bo ty i twoi Funfle byś tego wieki nie zrobił ;]

Rekrut
24-11-2013, 10:20
Bart zabił by creatora przy schdach np. Bil go tyle bo miał ostatnie misje i nie chciało się mu chodzić na resp a jak poszedł na respa to mu przeszkadzałeś z Flacem.

Po 2 ktoś Ci broni kupić sobie rookmena i chodzić lotać te klucze? nie więc po co ta spina
Będą chcieli to zmienią to nie to nie...

Temat powinien zostać zamknięty bo tylko spina się robi

Squid
24-11-2013, 10:43
Dark Monster moze pomarzyć o wzieciu creatora solo jak kazdy ek na apo.Ciekawe... Ja widziałem jak Don Ja z jednym uherem cisnęli go na luzie XD A później Don Ja z kilkoma deadami solo

Robimy tak, ekipa blokuje teraz te kluczki z pricenceski i robi nowego moba na rooku. Chcesz mieć kluczyk? musisz iść z ekipa 3 osobową żeby mieć kluczyk.
Nie rządź się tak.

Hahaha ty nie masz pojecia co piszesz ;] pocisnol solo na ataku ? gdzie mozna po schodach albo wbiec po skosie ? Skoro to takie proste to czemu ten cały dark robił misje na 5 creatorów chyba 7 miesiecy ?

Niech idzie i zabije go w komnacie napewno zajmie to tyle czasu ze zlapie go res a przynajmniej godzine co = resp mobów innych wiec ded ;]

Jeszcze nikt go tam solo nie zabił i szybko nie zabije wiec skończ pier....

Myślę że sami nie wpadliście na to ze ktos bedzie to wynosil a pisanie "tak miało być " to teraz mydlenie oczu ;]

To ze emperor napierdalal po 100 k z lapy to też na początku "tak miało byc" a potem okazało sie ze dodany zostal bez testów ;]

Nie płacze bo ktos ma zarobek tylko skoro to miało być trudne i zajmować czas to niech takie będzie , zebrać ludzi na creatora i trafić w dobry up time to nie jest takie proste jak sie tobie wydaje .

Uwierz ale pomyśleliśmy o wynoszeniu przedmiotów eventowych - głównie natural fibre (gdyż jest duży resp fiber flower oraz drugi toxic plantów na rooku) oraz ciał owiec (ponieważ demonic sheep hunterów też jest dość dużo na rooku). A, że klucze też stały się opłacalne to już no-problem.

Emperor - Pisał Watson, że testowany bo był testowany. Jest kilka sposobów na jego zabicie w tamtym pomieszczeniu (z czego skorzystał Don Ja jako pierwszy). A to, że nigdy nie grałeś na rl i nie umiesz sobie poradzić tylko na wszystkim chciałbyś expić spamiąc e max/!uh na przemian to już Twój problem... Teraz gdy jeszcze Tygrys przesadnie obniżył jego siłę to macie pole do popisu...

Co do creatora i trafiania w uptime - teraz uptime wynosi 14-16 godzin więc mi nie gadaj, że trudno trafić przed resem

Do tego Wy macie potwory na OTS Quest II z których jak się postaracie to wyloocicie kilkadziesiąt uc hajsu w jeden dzień to i on ma prawo z najsilniejszego potwora na rooku wynieść coś zarobku

Koniec spiny, Demon zamykaj.