PDA

View Full Version : Dark Princess Rook

Old
24-11-2013, 01:34
Witam, apropo tematu z kluczem i z tym że Sasha wynosi je na main i niesprawiedliwie dość sporo zarabia mam propozycje.

Propozycja polega na tym żeby wydłużyć czas respienia się Dark Princess na rook'u, w tym momencie respi się co 30 min, więc kluczy dziennie może zlocić kilka/kilkanaście... Na main nie jest to możliwe bo Creator zdecydowanie rzadziej się respi, więc albo zróbcie Księżniczkę tak samo jak Creatora, albo po prostu zróbcie Creatora jak Księżniczkę... Wtedy przynajmniej będzie sprawiedliwość na serverze.

#Niech sobie wynosi te klucze na main, ale niech będzie chociaż trochę sprawiedliwości i czas respienia się Księżniczki zostanie wydłużony!

Rekrut
24-11-2013, 01:38
Czas respienie zwiększyć do jednej godziny..

jestem an tak

Sasza
24-11-2013, 01:39
Witam, mam propozycje kupienia Ci maści na dupę:

http://i44.tinypic.com/73nsoy.jpg

Jedynie 5zł u Alfonsa.

@topic

Przestańcie płakać. Nawet jak sonda wyniesie 100% to i tak nie zostanie to zmienione, nie rozumiecie tego? Wbij taki poziom jaki ja mam, to również będziesz chodził na Księżniczki.
Po drugie, jedne przedmioty zdobywa się łatwiej na Main'ie, drugie na Rookgardzie. Taka logika, tyle w temacie, nie płacz, bo będę musiał kupić Ci chechłacz :<

@edit

01:29 Dark Princess: boots of haste, dragon lance, life ring, 82 burst arrow, key to the St. Peters gate, 41 burst arrow, 5 orange, 2 pears, 9 platinum coin, 3 crystal coin

Zostały jeszcze 2 klucze na Main'ie i jeden na Rooku do kupna :)

KaZeK
24-11-2013, 01:44
Ja bym zaproponował coś innego, mianowicie po odbyciu krótkiego dialogu z 'Wyrocznią' przenosi nas na główną wyspę z PUSTYM ekwipunkiem. Do tego zamiast 3cc w skrzyni, znajdowałaby się tam jedna skarabeuszowa moneta (100cc) na drobne zakupy, za obecne 3cc nie kupimy NIC konkretnego..

Co do wynoszenia kluczy na main - znalazł sposób na zarobek to zarabia, to chyba logiczne.. Każdy na jego miejscu zrobiłby to samo.

#edit
Co do czasu spawnu moba - powinien zostać wydłużony do kilku godzin.

Zarexoholik?
24-11-2013, 02:44
Boss na rooku co 30 minut, boss na mainie co 24h - jest sprawiedliwość, serio! Oczywiście, że powinni wydłużyć czas respienia na minimum 12h lub osłabić loot, a czas respienia wydłużyć do tych kilku h.

Okey
24-11-2013, 03:38
Ja bym zaproponował coś innego, mianowicie po odbyciu krótkiego dialogu z 'Wyrocznią' przenosi nas na główną wyspę z PUSTYM ekwipunkiem. Do tego zamiast 3cc w skrzyni, znajdowałaby się tam jedna skarabeuszowa moneta (100cc) na drobne zakupy, za obecne 3cc nie kupimy NIC konkretnego..

To jest genialne, nie tylko w kwestii tego głupiego outa ale ogółem. Ostatnio chciałem wbić nową postacią od zera, nie przesyłając nic, nie prosząc nikogo. Niestety gdy musiałem bić ms'em cyklopy z mace na góra dół to zwątpiłem i więcej nie zalogowałem na tą postać. Z rooka początkowy gracz wychodzi dosłownie z niczym co mu się przyda, a za 100cc można kupić już początkowe eq (b robe, m turban, bohy, crown legi, jakaś tarcza i broń). Nie dość, że będzie łatwiej ludziom na początku, to itemy z rooka przestaną się w końcu pojawiać na main.

Wracając do tematu, to raczej oczywiste, że coś jest nie halo. Creator raz dziennie, Dark Princess co 30 minut, Creatora nikt nie zabije solo, Dark Princess owszem. Sprawiedliwość? Nie sondze.

Mopsu_Lechista
24-11-2013, 12:40
Hahah czy main zawsze musi mieć bół dupy o rooka? zawsze jakaś propozycja jest od nośnie rooka to zawsze mainowcy najwięcej do powiedzenia mają i klikają na nie, zachowujecie się jak by Sasha chciał za te klucze po kilka set kcc a to tylko 100kcc nie zbiedniejecie od tego, a po drugie ktoś wam broni grać na rooku? wbijcie sobie duży lvl i wynoście co tylko chcecie na main możecie nawet ze swoimi charami to wynosić mamy to gdzieś, wy robicie sobie na tym mainie co chcecie i nas to nie obchodzi a wy nam będziecie mówić co my możemy a co nie i co u nas na rooku mają postawić a co nie? hahah won do siebie kompleksiarze!

Tetti
24-11-2013, 14:10
Albo osłabić loot albo wydłużyć resp .. Jedyny Sasha jest na nie, no bo jak mógłby się zgodzić skoro zarabia na tym pieniądze!! Zmieńcie to jak najszybciej, bo to niesprawiedliwe...

Shabus.
24-11-2013, 14:29
Śmieszni jesteście. Macie coś gorzej i już płacz. Na mainie jest quest na którym zarabiacie kilka x więcej i jest dobrze, więc niech zostanie jak jest.

Zii Baba
24-11-2013, 14:40
Ja pierdole, nie posrajcie sie o ten klucz... Teraz widac placz tych waszych serwerowych guru... Kiedy to wy zarabialiscie i cwaniakowalisie z kluczami nikt sie nie sral, po prostu kupywano od was klucze po cenie ustalonej przez was, ale kiedy sasza zaczal je sprzedawac taniej to juz nie dobrze bo nie zarobicie ;[ najlepiej by bylo gdyby ten EVENT, jeszcze raz napisze EVENT zostal w koncu usuniety ze serwera. Wtedy nie bylo by placzu o sasze, a inni tez przestaliby zarabiac na low. Jak sie wam to nie podoba to kupcie postac na rooku i sami tak robcie, zwykla inwestycja.

Jestem na nie

Domcio Old
24-11-2013, 14:47
Niektóre itemy można łatwiej zdobyć na mainie niż na rooku. Na moje niech zostanie tak jak jest, ponieważ zmienią coś i znów będzie płacz;/.

Turoczeek
24-11-2013, 15:19
Szczerze mówiąc na Rookgardzie zarabia się marne pieniądze.
Na mainie zarabia się 5x więcej niż na Rookgardzie. Nie, nie zależy od farta.

Nie.

rumun
24-11-2013, 15:49
Czas respienia żeby wynosił około 6h + zmniejszyć częstotliwość wypadania keya i będzie git.

Pewniacha
24-11-2013, 15:53
"Zawiść, zazadrość zamiast starać się mieć więcej" :D
Jestem na nie niech przynajmniej jeden quest będzie uzależniony od tego, żeby mieć jednocześnie duży lvl na mainie i na rooku żeby go wykonać (taniej). :)

Goatee
24-11-2013, 19:51
Ja pierdole, nie posrajcie sie o ten klucz... Teraz widac placz tych waszych serwerowych guru... Kiedy to wy zarabialiscie i cwaniakowalisie z kluczami nikt sie nie sral, po prostu kupywano od was klucze po cenie ustalonej przez was, ale kiedy sasza zaczal je sprzedawac taniej to juz nie dobrze bo nie zarobicie ;[ najlepiej by bylo gdyby ten EVENT, jeszcze raz napisze EVENT zostal w koncu usuniety ze serwera. Wtedy nie bylo by placzu o sasze, a inni tez przestaliby zarabiac na low. Jak sie wam to nie podoba to kupcie postac na rooku i sami tak robcie, zwykla inwestycja.

Jestem na nie

Ale tutaj nie chodzi o ból dupy z rookiem tylko o czasie respu najlepszych bossów na wyspie XD

#
Ustawcie resp 24h tak jak na Creatora, tak samo zmniejszcie loot z tego potwora i ustawcie jakiś item który daje się za każde wejście na spawn(nie wiem czy coś takiego jest) Tak jak oddaje się motylka za wejście na Creatora.
To są 2 najsilniejsze bossy na wyspach, niech będzie chociaż będzie taka sprawiedliwość.

Kumpel Armii
24-11-2013, 21:26
Administracja zrobiła jak chciała, a wy zawistni pieprzeni "patrioci" dupy spinacie!!! BRZYDZĘ SIĘ WAMI I TYM KRAJEM! "Dno i kilometr mułu"