Zaloguj się

View Full Version : Crashe

Yoohi
25-11-2013, 16:33
heh, który to już Crash dzisiaj? Nie żebym płakał ale przez to tracicie gracze :) długo to będzie trwało?

Old
25-11-2013, 16:35
dokładnie tak, ja dziś o godzinie 18:30 odchodzę i mnie nie będzie więc -1
powinniście dać expa x2 co wy sobie myślicie...

Dinnedhel
25-11-2013, 16:38
I kolejny zbędny płacz paszteta :/ skoro byś nie płakał byś nie robił takich daremnych tematów ... idź w ... las

KaZeK
25-11-2013, 16:39
Też jestem poddenerwowany cała tą sytuacją, jednakże potrafię zrozumieć że nie zawsze wszystko wyjdzie perfekcyjnie i jedna drobniusia linijka kodu potrafi uprzykrzyć ludziom grę.

Jestem z Wami, however doceniam prace Administracji i czekam cierpliwie na naprawę owej usterki.

Rekrut
25-11-2013, 16:39
Crashe są już chyba od tygodnia i nie potrafią ich naprawić widocznie :( Trochę to wkurzające. Może dadzą jakiś exp x10:)

Yoohi
25-11-2013, 16:49
Tutaj nikt nie płacze tylko wyrażamy swoje oburzenie spowodowane ciągłymi Crashami, zdzierżyć można jeszcze te czekanie 20/30 min ale wchodząc po tym czasie i czekać kolejne tyle to trochę zniechęca do gry.

Rinson
25-11-2013, 16:50
Sprawa wygląda tak, że ostatnimi czasy przeprowadziliśmy optymalizację silnika co miało na celu wydłużyć czas pomiędzy restartami i to się udało. Problem pojawił się w dniu wprowadzenia poprawek i został rozwiązany, ale... coś nadal crashuje. Próbujemy ustalić co jest przyczyną takiego stanu rzeczy, ale błąd jest na prawdę trudny do zlokalizowania więc potrzeba czasu.
Miejmy nadzieję, że Mortiis dość szybko znajdzie ten błąd i rozwiąże problem.