View Full Version : Shaman Set Log
Hiho.
Pojawił się pomysł stworzenia takiej książki, ponieważ z tego co pamiętam to 'troche' osób o to prosiło i pisało, że byłby to dobry pomysł (nie liczę tych co się wypytywali na jakiej misjii jest dana postać).
Wyglądało by to +/- tak:
obecna misja: treść
wykonane zadania: (przy wykonanym jakieś 'complete' w nawiasie)
wykonane zadania: nazwy?
Wyglądu owej książki (treści) to wybór osoby, która by to napisała stworzyła (Squid (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=29675), liczę na Ciebie).
Sonda jest prosta, tak / nie.
Idąc wolą Santano (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17933) 80% na tak.
Pikej v69
26-11-2013, 21:55
Jestem na tak, po dłuższej przerwie można zapomnieć o 'stanie' questa :D (Sam nie pamiętam, jakie misje już mam zrobione xd).
Super pomysł Filip! Dzięki Tobie nasz ukochany serwer będzie lepszy!
Szallony
26-11-2013, 22:03
Bardzo dobra propozycja !
Przyda sie pewnie tez tym co kupili postacie ;)
Może nie będzie to w pełni funkcjonalne jak napisałeś ale planujemy wprowadzenie shaman seta do quest loga - jak to będzie wyglądało (?) zobaczymy :)
Zarexoholik?
26-11-2013, 22:13
Po co bawić się w kolejne książki skoro wystarczy dodać shaman seta do quest loga? Zero problemu, wystarczy trochę chęci.
Dementor
26-11-2013, 22:19
Dobra propozycja, bardzo przyda się przy wymianie postaci. Jak najbardziej na tak. :D
Sorc Aka Siochacz
26-11-2013, 22:29
Zajebista propozycja nic dodać nic ująć.
Jak ktoś tam pisał wyżej dodać do questloga to by tylko pisało czy wykonane czy też nie, ale tutaj jest rozwinięcie tak jak w książeczce do UW, stan misji na której jesteśmy
i wykonane zadania.
Daje TAK, bo propozycja jest warta uwagi! ;)
Myślę, że wygrasz 'TOP Moderator 2013' year :D
Turoczeek
26-11-2013, 22:29
Zaznaczyłem tak, ale wolałbym tego questa w quest logu.
planujemy wprowadzenie shaman seta do quest loga
Miejmy nadzieje :D
Po co bawić się w kolejne książki skoro wystarczy dodać shaman seta do quest loga? Zero problemu, wystarczy trochę chęci.
Ty nigdy z niczym problemu nie masz, idealny studencie.
@top
Jeśli nie wypali opcja z dodaniem Shaman Set'a do QuestLog'a to jestem za zrobieniem kolejnek książeczki.
Domcio Old
27-11-2013, 12:22
Jestem oczywiście na tak:) Takowa książeczka by się na pewno przydała na servie. Znałem ludzi co mieli problem, bo przestali grać, a później nie wiedzieli jaką mieli misję :D
#Lordzik#
27-11-2013, 14:08
Również uważam, że wystarczy dodać te questy do quest loga.
Nie ma potrzeby tworzenia oddzielnej książki.
W sondzie zaznaczam, TAK, żeby nie było ;]
Wspaniały pomysł, kazdy bd wiedzial na czym teraz stoi, oczywiscie tez zaznaczylem tak :)
Nawet jak kupisz postać to nie wiesz jaką masz misje i możesz sobie wtedy sprawdzić. Super propozycja
Jestem na tak
Uważam że dodanie tego questu do questloga jak najbardziej na tak. Można byłoby sobie tam rozwinąć misje itd, wszystko wyglądało by ładnie i przejrzyście, nikt nie miałby problemów, które szczególnie można spotkać np. przy wymianie czy kupnie postaci.
Oczywiście ułatwi to wiele przy wymianach postaci, bo będzie wiadomo kto jaki quest wykonał..
A może jeszcze dodać np
Data, godzina wykonania questu, taka błahostka a może estetycznie wyglądać
Zaznaczam odpowiedź "nie".
Chyba tylko Zarex zrozumiał pytanie w sondzie.
Nie jestem za stworzeniem nowej książki, ponieważ o wiele lepiej i prościej jest dodać te misje do starego quest loga. Mniej kombinowania i nie trzeba wykorzystywać kolejnego wyglądu klienta, który można spożytkować na coś zupełnie innego.
Mam nadzieję, że nie wprowadzą takiej książki.
Jestem na tak, jednakże tylko wtedy, jeżeli opcja z dodaniem do QL Shaman Questów nie wypali. Robienie nowej książki do misji to ostateczność.
Ooo fajnie by bylo zeby taka ksiazka powstala jestem za :)
Czarodziej Xardax
09-12-2013, 15:35
wystarczy do quest loga dodac:
-creator
-szaman set
-nowa tarcza
jeszcze cos?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.