View Full Version : [Rook] Wprowadzenie nowego czaru za pkt. duszy.
Tak jak w temacie, wpadłem na pomysł aby został wprowadzony nowy czar który zabierał by po min. 10-20 pkt. duszy. Za pomocą którego byłaby możliwość łączenia run takich jak np. great fireball, heavy magic missile, evil uh, explosion, Intense Healing.
Proszę o opinie, szczególnie graczy wyspy początkującej.
Nie widzę potrzeby w robieniu czegoś takiego, serio dałeś propozycje i nie napisałeś nic sensownego, po co miałoby to być wprowadzone, jestem na nie. Jest to zbędne zawracanie dupy, są ważniejsze rzeczy.
# Dinnedhel
Na bank na rook'u grałem większym lvl niż ty więc nie spinaj synek, oki?
#Szasza
xxxxxxxx o wadzę 3x0kg żywej wagi, uważaj na słowa.
Po pierwsze będę się wypowiadał gdzie mi się będzie podobać i jak mi się będzie podobać, co do propozycji na rook'u jestem na nie bo na rook'u nie powinieneś mieć lepszego potwora niż Rotworm :D
A ta propozycja szczególnie mi się nie spodobała, dlatego zagłosowałem na nie. Ty za to gdy wypowiadasz się w propozycjach na Main to chociaż pisz na temat, bo temat dotyczy jednego, a Ty piszesz drugie XD
Dinnedhel
27-11-2013, 16:55
Nie widzę potrzeby w robieniu czegoś takiego, serio dałeś propozycje i nie napisałeś nic sensownego, po co miałoby to być wprowadzone, jestem na nie. Jest to zbędne zawracanie dupy, są ważniejsze rzeczy.
Kosa proszę Cię nie udzielaj się ok? Gówno na rooku osiągnąłeś za przeproszeniem i się udzielasz wyjdź ....
@T
Jestem na tak :) Dobry pomysł tylko lecz i tak wątpię w żeby to weszło w życie :)
Mopsu_Lechista
27-11-2013, 16:58
Bardzo dobry pomysł w końcu można jakoś te soule wykorzystać, nikt nie robi z nich ihów a ni nie używa crica i tylko zalegają a tak można coś w sumie ich wykorzystać, szczególnie przydadzą się na rooku :P
Jestem na tak
Szallony
27-11-2013, 17:37
W sumie jak ma to pomoc graczom rook to dlaczego nie? ;)
Zaznaczylem Tak ! ;D
# Dinnedhel
Na bank na rook'u grałem większym lvl niż ty więc nie spinaj synek, oki?
Marny gimbazjalisto, nie udzielaj się w propozycjach, które dotyczą Rookgardu, ponieważ zawsze jesteś na nie, a Twoje marne odpowiedzi nic nie wnoszą do tematu. Twoje marne wypowiedzi.. "nie widzę potrzeby", normalnie brak słów!
#t
Jestem na tak. Punkty duszy w ogóle są bezużyteczne, bo po co komu jedna runka ihów x20, albo critik przez godzinę, którego nawet nie widać:confused: Szkoda souli :)
@edit
Ja mam inną propozycje, dokładniej chodzi mi o "sklejanie run". Scalanie run polegałoby na położeniu jednej i drugiej runki obok siebie, a następnie przesunięciu wajchy i łączyłyby się. Oczywiście nie za darmo, zabierałoby to sporą ilość many oraz souli :)
Oczywiście RUN IH nie dałoby się łączyć!
Coś ala takie coś:
http://zsquare.sytes.net/wiki//images/Scalanie.jpg
Sokol from West
27-11-2013, 21:25
Jeżeli w jakiś sposób, ma to wam pomóc na rooku, to jestem na TAK :) Skoro prowadzą pracę nad drugą częścią Tropicano, to mogliby i to dodać przy okazji.
Domcio Old
27-11-2013, 22:02
Jeśli punkty duszy na rooku są bezużyteczne to jestem oczywiście na tak ;) Przynajmniej nie trzeba by było brać na expa dziesiątki gbp run. :D
Zarexoholik?
27-11-2013, 22:38
Dobre rozwiązanie problemu z dziesiątkami gbp zapełnionych runami - jestem na tak, chociaż i tak nie gram na tym mini-mainie. Pewnie kilka osób z tych, które mają siłę tam jeszcze grać się ucieszy.
Nie widze sensu tworzenia takiego czaru, bo to nie jest main na którym rzuca się czary itd. Nie ma co ułatwiać gry na roku bo w ogole niedługo z roka zrobimy maina.
Mogliby wprowadzić nowy czar ponieważ te punkty duszy są teraz praktycznie bezużyteczne.. Wiadomo jaki jest rook w tych czasach i graczom, którzy tam nadal siedzą też się coś należy od życia. Jestem na tak.
Można by coś takiego wprowadzić, niby drobnostka a na rooku się przyda. Myślę że 15 souli to odpowiednia cena za połączenie run ;)
Lagga czatbox
01-12-2013, 01:47
jestem na tak, zawsze jakieś urozmaicenie, które pozwoli graczom dalej kupować ten mierny pacc i ładować hajs w ręce mortiisa , props XD
Zii Baba
01-12-2013, 06:58
Nie widze sensu tworzenia takiego czaru, bo to nie jest main na którym rzuca się czary itd. Nie ma co ułatwiać gry na roku bo w ogole niedługo z roka zrobimy maina.
Bez przesady... Takie sztuczki magiczne powinien umiec kazdy :D
Jestem za, dobry pomysl, ale nie wiem czy jest tak na prawde potrzebny XD
Jestem za bo te punkty są teraz bezużyteczne no chyba że w Tropicano 2/2 będą jakieś questy wykorzystujące te punkty :D. Taki czar przydałby się i w plecaku nie zalegałoby tyle run.
Te punkty są tylko i wyłącznie bezużyteczne dlatego że się je za wolno zbiera...
Te punkty są tylko i wyłącznie bezużyteczne dlatego że się je za wolno zbiera...
Podbijam, 10 souli to około 20 huntów. Czyli musze zużyć jakieś 20*12 gbp lfow lub 10*12 gbp ihow zeby zrobic sobie jednego ih x10, lub jak w tym przypadku połączyć 2 runki gfb jednostrzałowe w jedna dwustrzałową.
Te soule na rooku są tak użyteczne ze mogłoby ich wogole nie być, nie zrobiłoby to żadnej różnicy.
Jak najbardziej jestem za wprowadzenie nowego czaru:) miejcie coś i wy na rooku
..:Too Get:..
27-12-2013, 11:53
Aktualnie na rooku wbijanie souli troche trwa, a i tak nie ma co z nimi zrobić(koszt robienia runy ih troszkę za duży).
Jestem na tak.
Mhh może za odpowiednią ilość souli powinno się wytwarzać również uhy x1 ?
Nie chodzi o to żeby robić to masowo chodzi o to że na przykład mam 20x uh po 1 użycie i jest tego cały bp a zajmuje to bardzo dużo cap i tak to nic nie ułatwi ale tych run będzie mniej tylko tyle że będzie to w 1 runie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.