PDA

View Full Version : Paul Warker-nie ?yje.

Sokol from West
01-12-2013, 09:16
Paul Walker nie żyje (http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15053864,Paul_Walker__aktor_znany_z_filmo w__Szybcy_i_wsciekli__.html)
Myślicie, że to zakończy serię? Mi się wydaje, że jednak nie. Będą próbować coś wymyślić, żeby jakoś podtrzymać serię. Dla mnie, ten film bez niego, to już nie to samo co z nim.

Tetti
01-12-2013, 10:00
Po drugie nie wiem czy jest sens, zawsze w tym filmie chodzi o to samo... :/ W fabule nic nowego nigdy nie odkrywamy, a jak komuś na tym zależy no to możliwe że się zawiedzie.

Zarexoholik?
01-12-2013, 10:29
Bez niego ten film to już nie będzie to samo. Strasznie szkoda, bo uwielbiam filmy z jego udziałem.

Pewnie coś wymyślą, że Mia się martwi bo się do niego nie odzywa, nie wie gdzie jest i będzie coś, że Jason Statham go zabił czy coś

hahahahahahahhaha

KaZeK
01-12-2013, 11:18
Cholernie szkoda 'szybcy i wściekli' to już nie będzie to samo. Co do filmu to pewnie Mia z Brian'em po prostu odejdą w odstawkę.

Armianin
01-12-2013, 12:34
Paul Walker, który obecnie pracował nad filmem "Fast and Furious 7", zginął w wypadku samochodowym w Santa Clarita. Miał 40 lat.

http://hatak.pl/system/articles/images/000/042/210/big/x1385895396.jpg,q1385895396.pagespeed.ic.nLSIPGtRa C.jpg

Najpierw informację opublikował portal TMZ. Potem została ona potwierdzona na oficjalnym fanpage'u Paula Walkera, gdzie opublikowano oświadczenie. Z niego dowiadujemy się, że Walker był pasażerem w samochodzie przyjaciela. Razem z nim wybrał się na przejażdżkę nowym Porsche GT. Kierowca stracił panowanie nad pojazdem i uderzył w drzewo, a auto od razu się zapaliło. Obaj zginęli na miejscu. Stacja radiowa z Santa Clarita donosi, że samochód prowadził przyjaciel Walkera, były kierowca wyścigowy Roger Rodas.

Kariera Walkera trwała od lat 80., kiedy pojawiał się w małych rolach w filmach i w serialach. Przełom przyszedł na początku XXI wieku, gdy zagrał w "Sekcie" Roba Cohena i w filmie "Szybcy i wściekli". Potem wystąpił w kontynuacji pt. "Za szybcy za wściekli". Powrócił do serii sześć lat później i łącznie zagrał w czwartej, piątek i szóstej części. Pomiędzy nimi grał w kinie niezależnym.

Od jakiegoś czasu pracował na planie siódmej części. Nie wiadomo, ile nakręcił materiału i czy film będzie wymagać poprawek z uwagi na jego śmierć.

Studio Universal Pictures odpowiadające za serię "Szybcy i wściekli" w swoim oświadczeniu podkreśla, że Walker był częścią ich rodziny od 14 lat i jego strata jest straszna. Składają kondolencje jego rodzinie.

Co o tym sądzicie?
http://hatak.pl/artykuly/nie-zyje-paul-walker

Old
01-12-2013, 12:38
Serio taki temat na tibijskim forum? PRZESTAŃCIE BO JEBNE...

Miał wypadek, trudno widocznie za szybko jechał... Umarł nie zmartwychwstanie, niech Bóg ma go w swojej opiece, żegnam.
Tyle sądzę na ten temat.

Demon wiesz, że on ma 1 z Języka Polskiego ?
Będzie miał poprawkę w dodatku od 3 września owego roku nawet nie przeczytał żadnej książki, żeby poćwiczyć ortografię oraz [B]czytanie ze zrozumieniem

Stary ja szkołe skończyłem jak Ty na gówno mówiłeś papu, więc o czym rozmawiamy?

Ryśku xD
01-12-2013, 12:38
Właśnie miałem pisać tutaj post na forum , bardzo szkoda ;( Ciekawe jak będzie wyglądała następna część szybkich i wściekłych i czy w ogóle wyjedzie bez niego .

Paul Walker

:(

Demon
01-12-2013, 12:51

Miał wypadek, trudno widocznie za szybko jechał... Umarł nie zmartwychwstanie, niech Bóg ma go w swojej opiece, żegnam.
Tyle sądzę na ten temat.
wiesz co to dział? wiesz co oznacza WIELOTEMATYCZNE, a tymbardziej O WSZYSTKIM O NICZYM?

szkoda, jako aktor miał u mnie wysoką pozycje.

Tetti
01-12-2013, 12:59
Naprawdę szkoda, bo dobry aktor i przede wszystkim młody człowiek.

Kacper!
01-12-2013, 13:13
szkoda chlopa, https://www.facebook.com/pasjasamochodow

Scimex
01-12-2013, 13:38
Już film "szybcy i wściekli" nigdy nie będzie tak dobry bez paula. Szkoda mi go

Sorc Aka Siochacz
01-12-2013, 14:09
wiesz co to dział? wiesz co oznacza WIELOTEMATYCZNE, a tymbardziej O WSZYSTKIM O NICZYM?

szkoda, jako aktor miał u mnie wysoką pozycje.

Demon wiesz, że on ma 1 z Języka Polskiego ?
Będzie miał poprawkę w dodatku od 3 września owego roku nawet nie przeczytał żadnej książki, żeby poćwiczyć ortografię oraz czytanie ze zrozumieniem
.
#Thema
Szkoda, że zginął śmiercią tragiczną ;(
Kolejne części F&F już nie będą takie same.

niech ma chłop

dziq76PLx2
01-12-2013, 14:31
Pewnie coś wymyślą, że Mia się martwi bo się do niego nie odzywa, nie wie gdzie jest i będzie coś, że Jason Statham go zabił czy coś

A co do samego aktora to bardzo mi go szkoda, tak jak wszyscy wyżej, nie wiem czy jest sens oglądania dalszych części szybkich i wściekłych

dziq76PLx2
01-12-2013, 14:45
Szkoda mi chłopaka, był z niego fajny aktor, nie wiem co więcej dodać

Na wieść o wypadku grający z Walkerem w "Szybkich i wściekłych" Vin Diesel napisał: Bracie, będę za tobą bardzo tęsknił. Brak mi słów. Niebo zyskało nowego Anioła. Spoczywaj w pokoju.

Azbestowy Człowiek
01-12-2013, 14:50
KAROLAKA NA MIEJSCE TEGO PIRATA DROGOWEGO I JEDZIEMY Z 7

na serio to nie widziałem ani jednej części = tak bardzo wyjebane

'Boonek'
01-12-2013, 14:53

Tyle sądzę na ten temat.

Stary ja szkołe skończyłem jak Ty na gówno mówiłeś papu, więc o czym rozmawiamy?

Za te slowa knebel w pysk

#t szkoda faceta.. ciekaw jestem co z filmem bedzie

Palladyn Zlosci
01-12-2013, 15:43
Tak myślałem, że powstanie taki temat wszędzie o tym gadają. No szkoda był to bardzo dobry aktor, ciekawi mnie jak teraz będzie wyglądała 7 część szybcy i wściekli :o Czy znajdą kogoś za niego, czy może mają kawałek filmu i on zagra, a może wgl nie wyjdzie ? O.o

Scimex
01-12-2013, 15:59
No i w tym momencie szybcy i wściekli są bardziej popularni niż wcześniej. No szkoda że tak się to skończyło

dziq76PLx2
01-12-2013, 22:25
Być może wyda się wam to debilnym pytaniem, ale myślicie, że gdzieś na końcu szybkich i wściekłych 7 będzie napis w stylu "W pamięci Paula Walkera"?

Skardaka
02-12-2013, 09:50
Okaże się co wymyślą w zamian za Niego. Aktor grał swoje bardzo dobrze i to bez wątpienia.

Zdzisiu Motyka
02-12-2013, 10:13
moim skromnym zdaniem jesteś popierdolony

a to co pisało na fanpejdżu Vin'a to pewnie nawet nie on napisał wiec beka

#topic
dobrze, że wypierdolił jako pasazer bo by hejtowali ze chujowo jeździł :/ szkoda typa ale f&f 7 beda ciekawsze = wiecej szmalu