PDA

View Full Version : Quest demon set na rooku

Mopsu_Lechista
01-12-2013, 17:03
Witam, dziś po długim wyczekiwaniu wbiłem 666lvl na rooku i ten lvl miał mnie upoważniać do wejścia na quest demon seta, a co się okazało drzwi są zamknięte i muszę oddać royal fanfare gdzie podobno jest do wyboru albo dajesz fanfare i bijesz demce albo wbijasz 666lvl i wchodzisz bez oddawania niczego. Kiedyś się pytałem jakiegoś nawet gm (nie pamietam nicku) to mówił że na 666 lvlu wchodzę na luzie.

Gdybym wiedział że po wbiciu 666 lvla i tak mi nic to nie da i muszę oddać trąbkę to już dawno bym ją oddał i zrobił tego questa bez bicia tak długo tego lvla.

I opinii mainowców hejterów nie potrzebuje bo to was nie dotyczy.

niech kupi w grze od innych graczy i koniec płaczu

Mogłem sobie to kupić już dawno temu i zrobić tego questa ale w takim razie jaki jest sens bić 666lvl

Sasza
01-12-2013, 17:06
NPC piszę po oddaniu trąbki:

Royal Servant says: Bardzo Ci dziękuje! W końcu te potworne istoty mają nauczkę, że nie warto zadzierać z rodziną królewską.. Powiem Ci coś, czego jeszcze nie wiesz.. Nie jestem sługą królewskim, jestem bratem króla. Pozwalam Ci wejść do jego skarbca i wziąć jedną z nagród, na którą naprawdę zasłużyłeś. Wejścia do skarbca są dwa.

Sam myślałem, że można wejść na Demon Seta po wbiciu 666 poziomu bez oddawania niczego.. Zdenerwowałbym się, ale cóż. Santano pisał Quest, a zapewne Ci szybko nie odpisze na ten temat czy tak miało być, czy nie :D:D

Old
01-12-2013, 17:11
No widocznie mógł Cię ten GM którego nicku nie pamiętasz zrobić w jajo, no ale jeżeli to co napisałeś jest naprawdę prawdziwe, to powinni dać Ci royal fanfare żebyś mógł oddać i miał tam wejście, albo powinni zmienić opcje tego questa i po wbiciu 666 żeby była możliwość normalnego wchodzenia. Najlepiej napisz to na e-mail do któregoś z Administracji, a ten temat podeślij na RRV.

Peps
01-12-2013, 17:20
niech kupi w grze od innych graczy i koniec płaczu

:confused:

Squid - nie oczekuj czytania ze zrozumieniem od gimbusa

Squid
01-12-2013, 18:10
NPC mówi po oddaniu trąbki (royal fanfare) o dwóch drogach...
Więc skąd mogłeś wiedzieć o wbijaniu 666 przed oddaniem trąbki? NPC mówi, że w zamian za trąbkę i ubicie 666 demon rookerów da Ci dostęp do skarbca, ja tu nie widzę innej opcji...

18:08 Royal Servant: Bardzo Ci dziekuje! W koncu te potworne istoty maja nauczke, ze nie warto zadzierac z rodzina krolewska.. Powiem Ci cos, czego jeszcze nie wiesz..
18:08 Royal Servant: Nie jestem sluga krolewskim, jestem bratem krola. Pozwalam Ci wejsc do jego skarbca i wziac jedna z nagrod, na ktora naprawde zasluzyles.
18:08 Royal Servant: Wejscia do skarbca sa dwa. Jedno - bezpieczne, pod pokojem nalezacym do Allo, z ktorego mozesz skorzystac, jesli Ci pozwoli. Drugie musisz znalezc sam, jest bardzo niebezpieczne!