View Full Version : [uw] szukam ekipy
Witam.
Szukam EKIPY NA UW ;-)
Tak jak w temacie pisać tutaj lub w Grze : ROUDGER.
ZALEZY NA CZASIE.
Napisz do Mysticus/Ahmed Micesirt
Odświeżam Temat ponieważ nadal jest to aktualne potrzebujemy duzego lvla ponieważ nikt oprócz Darka nei czysci juz UW ;-) (nie loguje sie ;-)) wiec propozycja nadal aktualna
Pisać tutaj lub w GRZE ;-)
Roudger.
Jeżeli się spikniemy w czasie to również mogę iść. #Tru
Piszę się też, mam zrobione 50/50 klikanie, zostało mi jedynie zabić war mastera i zaliczyć Mada + Sonie. W każdej chwili mógłbym iść
Kimus The Master
09-12-2013, 23:12
Jeśli znajdę blokera na Minosa to chętnie się wybiorę na owego questa!
pozdrawiam Kimus!
Jeśli znajdę blokera na Minosa to chętnie się wybiorę na owego questa!
pozdrawiam Kimus!
Szczerze decyduje tu najwieksze lvle poniewaz nikt z nas nie ustoi 2x APO....
Mi zostal Minos i Master, lecz najpierw musze wyrobic sobie do nich dostep. Do Mada jeszcze 3kcc ale jutro juz zrobie ta misje ;)
Został mi jedynie MAD, a wiec już tylko zostało wbić level :)
Mi zostal Minos i Master, lecz najpierw musze wyrobic sobie do nich dostep. Do Mada jeszcze 3kcc ale jutro juz zrobie ta misje ;)
odezwij sie na pw. to ugadamy sie co do Questu.
Roux - Jesteś fałszywym gościem umawiasz się do questu, a co do czego potem w czoko wy.pieeerpapier ludzi robisz. _/
Roux - Jesteś fałszywym gościem umawiasz się do questu, a co do czego potem w czoko wy.pieeerpapier ludzi robisz. _/
o nie moge bo jebne miales 10 + dni na zrobienie misji i nie dales rady jest wiele chetnych osob na tego questa a ja bd wiecznie czekać na Ciebie prosze CIe...
QUEST DONE - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
Pozdrawiam.
Z tego co widzę to ja pierwszy wpisałem się do tematu. Był Xayn oraz Dark Monster co mało kiedy się zdarza, więc skorzystaliśmy z okazji. Po co czekać?
#t
Dziękuje Ci Roux za Quest, w końcu nam się udało xd
KaZek ja Tobie rowniez dziekuje z aszybka akcje z UW ;-)
bo sam czekalem bardzo długo ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.