Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Powrot na apo

magram12
03-12-2013, 13:46
Siema chcialbym zaczac znowgrac na apo , nie gralem z 2-3 lata i czy jest sens nadal pograc dla przyjemnosci? Wiem ze teraz juz nie gra tyle osob co kiedys ale nie chce zeby tak bylo ze zaczne grac a ots zamkna:P

Zamknąć to go na pewno nie zamkną wiec dla przyjemności opłaca się grać jak najbardziej, sam niedawno po 2 latach przerwy powróciłem pograć dla fanu.
Są nowe questy, robią upade, starają się by podnieść server.

Aha to milo wiedziec , fajnie jak by z w powrotem gralo tyle osob co kiedys :D Teraz moje pytanie jak dostac pacca ? Bo kiedys pamietam ze jedyna opcja byla to pojscie na poczte, a jak jest teraz? Da rade przelewem czy cos ? bo mieszkam obecnie w uk i nie mam mozliwosci pojscia na poczte hehe.

2 sprawa jaka polecacie profke , duzo zmian weszlo i sam nie wiem czym by tu zagrac.

Old
03-12-2013, 14:05
Zamknąć to go na pewno nie zamkną wiec dla przyjemności opłaca się grać jak najbardziej, sam niedawno po 2 latach przerwy powróciłem pograć dla fanu.
Są nowe questy, robią upade, starają się by podnieść server.

#edit
Najlepiej grać elite knightem, bo jest czołgiem na większym lvl
Pacc'a kupuje się na stronie przelewem, albo poprzez sms. Zaloguj się na głównej stronie i wejdz w zakładkę z pacc'em.

magram12
03-12-2013, 14:22
Czemu akurat ek ? a co np o rp ?

Old
03-12-2013, 14:25
Czemu akurat ek ? a co np o rp ?

Ziomek, ek jest czołgiem na większym lvl. ek możesz samodzielnie robić questy nie musisz brać wielkiej ekipy, możesz questów także nie robić i czyścić za kase, ek jest maszynką do robienia kasy, ek jest bardzo trudny do zabicia oraz bardzo szybko i lajtowo się nim expi, zadaj kilka pytań w jednym poście bo jak wpadnie Demon to będzie lipa.

Domcio Old
03-12-2013, 15:21
Ja Ci bym radził zrobić teraz inna profe niż ek :D. Niedługo zapewne osłabią tak EK, że będzie płacz na forum i w grze, zrób RP lub MS :)

magram12
03-12-2013, 15:21
Ziomek, ek jest czołgiem na większym lvl. ek możesz samodzielnie robić questy nie musisz brać wielkiej ekipy, możesz questów także nie robić i czyścić za kase, ek jest maszynką do robienia kasy, ek jest bardzo trudny do zabicia oraz bardzo szybko i lajtowo się nim expi, zadaj kilka pytań w jednym poście bo jak wpadnie Demon to będzie lipa.

Aha rozumiem :), A sprzedaja jeszcze ludzie cos na trade tak zeby kupic? Bo nie bde mial zadnych itemow na start i chcialbym cos pokupowac:)

Morlach
03-12-2013, 15:44
Aha rozumiem :), A sprzedaja jeszcze ludzie cos na trade tak zeby kupic? Bo nie bde mial zadnych itemow na start i chcialbym cos pokupowac:)

sprzedaja pograc sie oplaca ale teraz to jest taki balans ze szok graj :D

Τettmeier
03-12-2013, 16:26
Teraz jest dużo łatwiej na początku niż kiedyś, można przy odrobinie szczęścia dostać od kogoś podstawowe itemy na start czy trochę kasy. Balans postaci ciągle jest obecny więc różnie to bywa właśnie z tym, że teraz ek jest najlepszy, a później może już nie być - choć osobiście w to nie wierzę, jednak znam takie sytuacje z przeszłości, gdy ms czy rp były najlepszymi profkami.

Rekrut
04-12-2013, 00:46
Teraz zawsze od kogoś dostaniesz jakieś eq, manasy, uhy i trochę kasy na aole. Polecam profesje palladyn i będzie Ci się fajnie grało. Ma dużo hp i many więc łatwo się nią expi i zarabia kase

'Boonek'
04-12-2013, 08:53
Czy oplaca sie grac? Slabe slowo bo nigdy nie oplacalo sie grac w zadna gre Xd marnujesz jedynie czas i zajmujesz swoja glowe glupotami, jesli jednak nie masz co zrobic ze swoim czasem to polecam, gra sie fajnie jednakze odradzam ek, graj ed :]

Turoczeek
04-12-2013, 14:19
Ostatnio osłabili zasięg UW ekowi i być może osłabią uha/exori max.

Sam mam 2700rp i jestem z niego zadowolony : )

Do 1k super się gra postaciami ms/ed, ale potem ed/ms to już ścierwo.