PDA

View Full Version : B??d

Morlach
03-12-2013, 14:26
Witam znalazłem taki mały błąd w kalkulatorze na stronie apo brakuje shaman seta oraz uw empire shielda :)
http://i42.tinypic.com/qx31p5.jpg

#down

Pewnie po aktualizacji dodadzą brakujące części na stronie, tak samo jak z mapą która teraz nie działa bo jest aktualizowana bo dodają nowe potworki, poczekaj do upade a na pewno wszystko będzie tak jak być powinno.

w to wieżę też ale potwory aktualizowali już upy były jakoś z 10 nie jestem pewny ale odkąd shaman set jest to juz było troche upów nie mowie juz o empire shieldzie :)

Old
03-12-2013, 14:28
Pewnie po aktualizacji dodadzą brakujące części na stronie, tak samo jak z mapą która teraz nie działa bo jest aktualizowana bo dodają nowe potworki, poczekaj do upade a na pewno wszystko będzie tak jak być powinno.

#edit
Edytuj posty, napiszę jeszcze raz ' bo jak Demon wpadnie to lipa będzie.
Widocznie o tym zapomnieli, ale wystarczyłoby napisać któremuś z porządkowych a na pewno by to zgłosili, bankowo to poprawią przy next aktualizacji.

Τettmeier
03-12-2013, 16:24
Ostatnio nawet Squid pisał o tym na Chatboxie i w innych tematach o tym że coś jeszcze nie jest zaktualizowane. Prosił o wyrozumiałość i cierpliwość, wszystkiego na raz nie da się zrobić. A bugiem bym tego nie nazwał. ;)

Michał[ek]
03-12-2013, 18:18
#down

w to wieżę też ale potwory aktualizowali już upy były jakoś z 10 nie jestem pewny ale odkąd shaman set jest to juz było troche upów nie mowie juz o empire shieldzie :)

Człowieku Administracja to nie maszyna, która może chodzić 24/7 365/366 dni w roku, oni mają swój czas i zrobią wszystko powoli we własnym tempie.
Z tego co wiem już były takie tematy co do aktualizacji: map, potworków i innych bajerów.
Pozdrów tam nauczyciela od J. Polskiego, bo widzę, że ciężko Ci idzie.
Wierzę - Wiara
Wieże - Wieża [zamek]
Pozdrawiam Twoje miasto/wieś oraz nauczycieli ze szkoły.
Hejter Twoich postów ;)

Squid
03-12-2013, 18:19
No to ja zakończę temat:

Obecnie planujemy balans + lekkie zmiany więc najpierw zobaczymy co wyjdzie z balansu - jeśli wejdzie w życie to zmienimy obrażenia i przedmioty na nowe, jeśli nie wejdzie w życie to tylko aktualizacja przedmiotów ;)
Po co robić coś 2 razy w krótkim odstępie czasu skoro można zrobić to raz, a czas który poświęcilibyśmy na zrobienie tego drugi raz możemy poświęcić na co innego (np. na zrobienie fragmentu nowego questa)?
Roboty jest dość sporo na stronie (aktualizacja mapy, przedmiotów, kalkulatora, potworów...) jak i serwerze więc w kilka osób nie jesteśmy w stanie wszystkiego naraz zrobić. Dzielimy obowiązki w miarę optymalnie żebyście zbyt długo nie czekali na dane rzeczy oraz ujrzeli wszystko co jest planowane :cool:

Z góry dziękujemy za wyrozumiałość ;)