Zaloguj się

View Full Version : Tau - Raj [2014]

Demon
08-12-2013, 15:16
Medium zmienił ksywe na Tau, było lekkie oburzenie (w sumie nadal jest), ale po tym oświadczeniu ludzie powinni przestać obrzucać go gównem, bo chłopak jest spełniony i szczęśliwy

Pamięć jednak nie był singlem tej płyty, a tylko 'zakończeniem' etapu jego muzyki, wszelkie info itd. będe na bieżąco tu dawał (20 koncert, może coś wypytam/usłysze)

EALME8-9NS0
najbardziej autentyczny i wszechstronny raper w pl, jedna z najlepszych płyt w polskim rapie. ja tam od niego biore wszystko i to chyba na tyle

ave kaen i paluh. nara

Zarexoholik?
08-12-2013, 15:30
Zajebiście mi się nie podoba jego muzyka, chyba żadnego jego kawałka nie dałem rady przesłuchać do końca. Medium - tau - jedno gówno, nie polecam, sugeruję zutylizować wszystko co wydał.

#niżej

nie pamiętam jaki miałem

deeL `
08-12-2013, 16:14
Zmień podpis zarex na poprzedni.
Co do tematu to się nie wypowiadam. Czekam na płyyyte.

Tumanbuga
09-12-2013, 18:20
Bije od niego energia na tym oświadczeniu i widać, że facet jest spełniony i szczęśliwy, co do muzyki jaką robi to mogę się zgodzić, <właśnie teraz przeczytałem, że też napisałeś, że jest spełniony i szczęśliwy...>, jeden z ulubionych raperów w PL, w sumie to obecnie jeden z niewielu polskich raperów, których słucham, często dopiero po długim czasie dostrzegam takie smaczki:

Hen do tej latarni, ćmy mają kontrolę i proszę,
Nie wyłączaj się jak pilot, tu! po lewej!
Weź go , wyłącz monitor, dziś, żyj z systemem, - Drogo-znaki

Old
09-12-2013, 18:30
Wygląda jakby taki trochę naćpany jakimś towarem, szczerze chciał zmienić ksywkę to zmienił nic nikomu do tego, kto go słuchał będzie słuchać dalej niezależnie od jego ksywy.