Zaloguj się

View Full Version : Renowacja Starych Respów ??

Merranus <3333
08-12-2013, 18:16
Co wy na to by odnowic stare zapomniane miejsce przez ludzi hmm??

Miejsca to jest malo kiedy uzywane

Zobacz na mapie APO 7.6 (http://armia.toproste.pl/mapa/?id1=6&id2=2158&x=726&y=107&z=7&zz=5)

Sorc Aka Siochacz
08-12-2013, 18:22
Porobili nowe tereny a stare poszły w niepamięć :/
Oczywiście, niech coś z tym zrobią :)

KaZeK
08-12-2013, 18:31
Wystarczy zrobić listę mało uczęszczanych respawnów i przekazać komuś 'wyżej'. Zrobiliby z tego odpowiedni użytek. Co do 'renowacji' starych respawnów jestem na tak.

Domcio Old
08-12-2013, 18:37
Bardzo dużo jest starych respów, więc na pewno nie odnowią wszystkich, ale np kingi na can, tam by mogli troszkę powiększyć resp i dodać troszkę więcej kingów. Płatne MS na ank, ten resp to już wgl beznadzieja, powinni tam zrobić o wiele lepszy respik, w końcu płaci się za wejście. Jestem za tym, żeby odnowili parę respów i by mogli jeszcze jakieś dodać dla low lvl ;)

Tetti
08-12-2013, 18:40
Zgadzam się, są respy o których ludzie dawno pozapominali a kiedyś się na nich nieźle maniaczyło. Jestem na tak ;)

Sasza
08-12-2013, 18:41
Dużo starych respawnów, miejsc jest, które powinny już dawno przejść renowację.

Marcello zajmuje się takimi zmianami jako "mapper", więc przeróżne informacje, miejsca - kierować to niego.

Temat: Najrzadziej uczęszczane (zapomniane) respy.. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=120289).

Oczywiście, jestem na tak.

Merranus <3333
08-12-2013, 18:49
Ja tylko tworze ankiete , by administracja zauwazyla ze gracze chcieli by pewnych zmian, z mapa serva, jak wiadome wiele jest respow zapomnianych jak i platne jaki i evul. Wiadomo tez iz ( 80% na tak = zmiana i akceptacja propozycji) z tego co mi wiadomo

Zarexoholik?
12-12-2013, 17:17
Oczywiście, że tak. Po co dodawać nowe tereny skoro stare potrzebują przebudowy? Takie ogromne respy jak te na can - dwarfy, necro, demony? Kto tam expi? Nikt, tyle miejsca zmarnowane, a można tam dodać lepsze moby i znacznie lepiej wykorzystać te tereny.

Yoohi
12-12-2013, 17:31
Bardzo fajnie byłoby gdyby Update odbył się w ten sposób, aby zachęcić graczy do uczęszczania na stare respy zrobic z nich użytek. Pamiętacie płatne respy Bally na Ankaros, a Jestem pewien, że nikt już tam nie chodzi expić jak kiedyś. Albo NP: Ankaros (Glaciusy) na 100% znalazłoby się takich respów od groma.

#Jestem na tak !

Dementor
12-12-2013, 19:03
Oczywiście jestem na tak. Można przebudować stare, a nie dodawać nowe. Wystarczyłoby nawet wykorzystać je do jakiegoś questa(oczywiście nie wszystkie na raz, bo jsdnak troszke ich jest :p ) i gracze sami zaczną częściej je odwiedzać. Trzeba się nad tym zastanowić i znaleźć jakieś dobre rozwiązanie. :)

Old
13-12-2013, 07:33
Oczywiście że tak, po co nowe tereny robić, miasta itp. skoro można odświeżyć stare respawny i zajebiście je przerobić ;)

Ktoś II
15-12-2013, 20:06
Mała lista respów, które moźna by przerobić:
* Evul- ots kingi- powiększyć albo zamiast kingów zrobić respy z bally
* Ankaros - powiększyć respy Omnib, Perfecctorów, Converterow oraz Glaciusów. Zmienić respy Undead Mastahów, Monster Skeletonów(chodzi o respy obok questu na egipcian amulet)
* Canyon - zmienić respy kingów na stronie facc albo zastąpić je innymi potworami

Joogi
15-12-2013, 20:44
Tez sie z tym zgodze, jest wiele respow ktore kiedys jeszcze jako tako byly uczeszczane, ale z biegiem czasu i nowych respow, potworow poszly w zapomnienie.. Moznaby wlasnie zrobic taka liste i stopniowo je przebudowywac, dodawac cos nowego, nie wiem. Nawet robic jakies male konkursy na mape, albo przyjac nowego mappera, rozwiazan jest duzo ;)

rumun
16-12-2013, 18:24
Również jestem za, ale administracja nie pogodzi pracy z tymi przebudowami respów + praca nad przyszłymi aktualizacjami dlatego może zorganizuje mały konkurs aby to gracze ciekawie przebudowali respy, oczywiście za jakieś skromne nagrody(chyba, że dla kogoś to przyjemność)

Przystojniaczek
19-12-2013, 11:06
Zdecydowanie powinni przebudować stare zapomniane respawny>?< ale czy administracja znajdzie na to czas?

D. Luffy
21-12-2013, 13:59
Na Evul za teleportem jest sporo miejsca żeby zrobić dużo ciekawych respów, jak i canion.
#t
Tak.

ale administracja nie pogodzi pracy z tymi przebudowami respów + praca nad przyszłymi aktualizacjami
Po co trudzić się nad czymś nowym jak można pobawić się ze starymi lokalizacjami

Mohito
21-12-2013, 14:17
Jestem na TAK , takie respy np na evul ots kingi czy nawet demony są już zapomniane , ank msc czy msy też zapomniane :) Przydała by się renowacja :P