View Full Version : Prezent na ?wi?ta
VixenPasja
11-12-2013, 18:37
Nie mam pomysłu na prezent dla kobitki, doradzicie coś? Budżet 100 zł.
Maluje, rysuje, ogólnie lubi artystyczne i techniczne czynności. Dodatkowo interesuje się muzyką, trochę śpiewa.
dziq76PLx2
11-12-2013, 19:20
Kup jej płytę jakiegoś zespołu jakiego słucha i możesz jej jeszcze kupić bluzę/koszulkę z napisem tegoż zespołu ;D:D
Idź do apartu / yes czy jakiegos innego sklepu z bizuteria powiedz ile masz do wydania a klientka pokaze Ci co ma do zaoferowania w tej cenie. Będą to jakieś bransoletki, wisiorki, kolczyki. Do 100zł można kupić naprawdę rzecz która jej się spodoba, biżuteria to jest to. nie jakieś płyty i rysowanie błagam
btw sam nie mam pomyslu na prezent bo ostatnio kupilem swojej kolczyki i teraz troszke przypal, myslalem ze sie czegos tutaj dowiem ale przypomniałem sobie że to forum tibijskie i TAK BARDZO zmienilem zdanie :D
Maatinii
12-12-2013, 11:52
Nie prościej jest się jej zapytać ? Ja tam zawsze się pytam swojej partnerki o to jaki chce dostać prezent i wiem wtedy jak kupuje że prezent jest trafny i w 100% się jej spodoba. A szukanie czegoś na siłę i z nadzieją że się to spodoba to jest głupota, bo nawet jak się nie spodoba to i tak nie powiem tobie tego. Także proponuje kupić perfumy bo i tak pewnie to Ci zaproponuje.
Zarexoholik?
12-12-2013, 17:09
Kup jej akordeon, jak jej się nie spodoba to na allegro sobie wystawisz, co nie
Kup jej ten trójkątny stojak na podkładówkę do malowania obrazów (nie pamiętam jak się to nazywa) w granicach 100zł na pewno to ogarniesz, możesz ostatecznie kupić jej jakiś wisiorek z napisem ' od zawsze na zawsze ' czy coś w tym stylu Lilu - taka firma, wykonuje takie wisiorki na rękę, na kostkę, na szyję w cenie 60-90zł.
Bambucha Rook
13-12-2013, 08:40
Kup jej ten trójkątny stojak na podkładówkę do malowania obrazów (nie pamiętam jak się to nazywa) w granicach 100zł na pewno to ogarniesz, możesz ostatecznie kupić jej jakiś wisiorek z napisem ' od zawsze na zawsze ' czy coś w tym stylu Lilu - taka firma, wykonuje takie wisiorki na rękę, na kostkę, na szyję w cenie 60-90zł.
Sztaluga
#T
Moim zdaniem perfumy jest ciężko wybrać gdyż jest tego w chooy i dziewczyną 3/4 się nie podoba. Najlepiej właśnie biżuterie lub coś związane z jej zainteresowaniami.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.