PDA

View Full Version : Prezent na ?wi?ta

VixenPasja
11-12-2013, 18:37
Nie mam pomysłu na prezent dla kobitki, doradzicie coś? Budżet 100 zł.

Maluje, rysuje, ogólnie lubi artystyczne i techniczne czynności. Dodatkowo interesuje się muzyką, trochę śpiewa.

dziq76PLx2
11-12-2013, 19:20
Kup jej płytę jakiegoś zespołu jakiego słucha i możesz jej jeszcze kupić bluzę/koszulkę z napisem tegoż zespołu ;D:D

Tetti
11-12-2013, 19:26
Idź do apartu / yes czy jakiegos innego sklepu z bizuteria powiedz ile masz do wydania a klientka pokaze Ci co ma do zaoferowania w tej cenie. Będą to jakieś bransoletki, wisiorki, kolczyki. Do 100zł można kupić naprawdę rzecz która jej się spodoba, biżuteria to jest to. nie jakieś płyty i rysowanie błagam

btw sam nie mam pomyslu na prezent bo ostatnio kupilem swojej kolczyki i teraz troszke przypal, myslalem ze sie czegos tutaj dowiem ale przypomniałem sobie że to forum tibijskie i TAK BARDZO zmienilem zdanie :D

Maatinii
12-12-2013, 11:52
Nie prościej jest się jej zapytać ? Ja tam zawsze się pytam swojej partnerki o to jaki chce dostać prezent i wiem wtedy jak kupuje że prezent jest trafny i w 100% się jej spodoba. A szukanie czegoś na siłę i z nadzieją że się to spodoba to jest głupota, bo nawet jak się nie spodoba to i tak nie powiem tobie tego. Także proponuje kupić perfumy bo i tak pewnie to Ci zaproponuje.

Zarexoholik?
12-12-2013, 17:09
Kup jej akordeon, jak jej się nie spodoba to na allegro sobie wystawisz, co nie

Old
13-12-2013, 07:47
Kup jej ten trójkątny stojak na podkładówkę do malowania obrazów (nie pamiętam jak się to nazywa) w granicach 100zł na pewno to ogarniesz, możesz ostatecznie kupić jej jakiś wisiorek z napisem ' od zawsze na zawsze ' czy coś w tym stylu Lilu - taka firma, wykonuje takie wisiorki na rękę, na kostkę, na szyję w cenie 60-90zł.

Bambucha Rook
13-12-2013, 08:40
Kup jej ten trójkątny stojak na podkładówkę do malowania obrazów (nie pamiętam jak się to nazywa) w granicach 100zł na pewno to ogarniesz, możesz ostatecznie kupić jej jakiś wisiorek z napisem ' od zawsze na zawsze ' czy coś w tym stylu Lilu - taka firma, wykonuje takie wisiorki na rękę, na kostkę, na szyję w cenie 60-90zł.

Sztaluga

#T
Moim zdaniem perfumy jest ciężko wybrać gdyż jest tego w chooy i dziewczyną 3/4 się nie podoba. Najlepiej właśnie biżuterie lub coś związane z jej zainteresowaniami.