View Full Version : Zmiana taska Apocalypto.
Delorian17
12-12-2013, 16:45
Dlaczego task z Apocalypto na Perfect Apocalypto u Popiego jeszcze nie został zmieniony, siedząc lootając brooche ubijam nieraz ponad 150 i jeżeli broocha nie poleci to nie mam nic z tego.
@Kazek
Kto tam zabija apo, z którego nie leci broocha tylko śmiecie.
Myślę że tak musi być, bo przecież wiedziała administracja doskonale o tym, że task na APO istnieje, ale jestem za tym aby mozna było zabijać Perfect Apocalypto i żeby zaliczało je do taska.
Nie pomyślałeś o tym, że celowo nie zostaje to zmienione? Na wyspie eventowej (od 3000 poziomu) są Apocalypto.
#edit
Taski na apo to jedna z możliwości expa. Taski + broszki, nie za dużo? Wóz albo przewóz.
Nie pomyślałeś o tym, że celowo nie zostaje to zmienione? Na wyspie eventowej (od 3000 poziomu) są Apocalypto.
Ale tam już nikt nie chodzi bo nie ma po co i nie opłaca się robić taska na nie.
Jestem za zmiana tego
#nizej
expienia? Returned lub wardy na ots2. Byłeś kiedyś?
#Lordzik#
12-12-2013, 16:55
Ale tam już nikt nie chodzi bo nie ma po co i nie opłaca się robić taska na nie.Jest to jedna z szybszych możliwości expienia na 3k+.
Coś za coś wszystko na raz byście chcieli. Dobrze, że broszki lecą, to wystarczy.
Zarexoholik?
12-12-2013, 17:22
Jak ktoś chce sobie potaskować to ma taką możliwość, więc dlaczego nie? Ja z tego nie skorzystam, ty również, ale znajdzie się ktoś kto się tam przejdzie.
Dementor
12-12-2013, 19:10
Broszki lecą na tyle rzadko, że nic by się nie stało jeśli byłby task na perfect apo. Jestem za wprowadzeniem takiej zmiany. Tak jak napisał założyciel tematu: "nic z tego nie ma". Dodanie taska byłoby ok. Piszecie, że mając 3k+ jest ok do expa, nie pamiętacie ile mogliście zarobić na apo, z których na wyspie eventowej leciały broszki? :/
Jestem za tym żeby perfecty zaliczały zwykłego taska apocalypto.
Sorc Aka Siochacz
13-12-2013, 14:56
Taskować to tylko na wyspie eventowej dla 3k!
Chcesz podropić broszkę, to tracisz taska.
Trudno :(
Turoczeek
13-12-2013, 19:56
Proponuję zmienić przedział tasków u Popiego dla 2000-2999, ponieważ te lvle nie mają możliwości zabicie zwykłego Apo :<. Dwie możliwości:
1. Coś innego zamiast Apo
2. Zamiast Apo dać taska na Perf Apo
..:Too Get:..
13-12-2013, 20:06
@up
Nie ma przedziału taskowego 2000-2999.
Jest tylko 2000+ dlatego w tym tasku są i nile, i cracki.
Można by było zrobić nowe taski od 3000+ i tam dać zwykłe apo, a dla 2-3k dać perf apo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.