View Full Version : Z?a Grafika w grze
Witam , ostatnio wymieniłem swojego x letniego pc na nowy , i teraz mam problem z grafą w tibi, a mianowicie grafa poszła w doł , postacie wyglądają jakby były z klocków LEGO xd i nwm jak to poprawić, znów poza ekranem gry mam taka rozdzielczość że wgl trzeba się ostro skupić by coś z deafula przeczytać takie to małe ;[ liczę na waszą pomoc, Aha i system to Win7
Vernereq
18-12-2013, 00:19
sterownikow nie masz
Pewnie sterowniki, albo lipny windows. Zrob ss'a to bedzie latwiej. Ja mam 7 i mam normalnie;)
Sterowniki świeżo wgrane ale żadnej poprawy a system to Win 7 Ultimate 64 bit
@down
nawet za bardzo nwm jak , poszukam coś na necie
Pikej v69
18-12-2013, 22:03
Ustaw dla apo zintegrowaną kartę graficzną, ja tak zrobiłem i pozbyłem się pixelozy.
Nigdzie nie mogę tego znaleźć na internecie , może pomożesz troszkę ;p?
Nigdzie nie mogę tego znaleźć na internecie , może pomożesz troszkę ;p?
Podłącz kabel, który łączy monitor z kartą graficzną, do wejścia znajdującego się na płycie głównej - wtedy monitor będzie odbierał zintegrowaną grafikę. Napisz całą specyfikację swojego komputera (chodzi o podzespoły).
i7 4770k, Asrock z87 extreme 4, gtx 760 od gigusia zasilacz markowy a reszta to mniej ważna
Najlepiej przeinstaluj system z Win7 na XP Profesional, to pomoże, bo już miałem podobny problem, albo zainstaluj system XP i możesz mieć obydwa na komputerze i XP i Win7 jeżeli będziesz chciał grać to logujesz na XP..
myślałem już nad tym , ale chciałem coś łatwiejszego znaleźć no ale puki co innego wyboru chyba nie mam;/
Podłączyłeś pod zintegrowaną kartę, czy nie ogarnąłeś?
tak , ale efekt nijaki , bo nic nie ma
Jak nie ma, co Ty wkręcasz?
tak , ale efekt nijaki , bo nic nie ma
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.