View Full Version : Sklep play.
Witam, mam taki problem. Pare dni temu zauwazylem ze nie moge wejsc do sklepu play, wchodze i mnie cofa na "pulpit", postanowilem go odinstalowac i pobrac na nowo ale niestety nie da sie. Niby pokazuje ze mi go pobrało ale nic mi sie nie zainstalowalo ani nic. Help :D
Sorc Aka Siochacz
18-12-2013, 23:55
Nie wiem w 100% ale w ustawieniach masz może włączone pewnie automatyczne aktualizację.
Spróbuj również przywrócić ustawienia fabryczne.
model telefonu oraz wersja androida pls? ew. sam sobie poszukaj gappsów pod Twoją wersje Androida - jak masz modyfikowany telefon (CyanogenMod) jak nie to nawet się nie kłopocz.
Jeśli nie bawiłeś się w zmianę romu to spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych/zainstalować od nowa system programem producenta (w sonym jest taka opcja, nie wiem jak w innych)
Jeśli nie bawiłeś się w zmianę romu to spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych/zainstalować od nowa system programem producenta (w sonym jest taka opcja, nie wiem jak w innych)
Nic sie nie bawiłem, jeszcze wyskakuje mi jakis komunikat ze usługi google zostały zatrzymane czy cos :/ Telefon to LG L9
Techniks
21-12-2013, 22:39
Wyloguj sie z konta google i spróboj inne, może pomoże.
Wyloguj sie z konta google i spróboj inne, może pomoże.
wystarczy usunąć obecne konto google i zalogować się na nie jeszcze raz, miałem podobny problem kiedyś i właśnie tak się go pozbyłem (o ile dobrze pamiętam, ale 99% potwierdzone)
Okej, dzieki :D Ale teraz mam inny problem gdyz.. usunałem aplikacje sklepu i nie moge jej pobrac XD
Techniks
22-12-2013, 16:08
Okej, dzieki :D Ale teraz mam inny problem gdyz.. usunałem aplikacje sklepu i nie moge jej pobrac XD
Ściągnij apk z neta i zainstaluj ręcznie.
Dzien dobry, odswiezam temat poniewaz mam nastepujacy problem. Sklep play jakos przywrocilem ale teraz jak go włacze to cofa mnie automatycznie na "pulpit". Wie ktos jaka moze byc tego przyczyna? ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.