PDA

View Full Version : Sklep play.

KamilQ
18-12-2013, 20:52
Witam, mam taki problem. Pare dni temu zauwazylem ze nie moge wejsc do sklepu play, wchodze i mnie cofa na "pulpit", postanowilem go odinstalowac i pobrac na nowo ale niestety nie da sie. Niby pokazuje ze mi go pobrało ale nic mi sie nie zainstalowalo ani nic. Help :D

Sorc Aka Siochacz
18-12-2013, 23:55
Nie wiem w 100% ale w ustawieniach masz może włączone pewnie automatyczne aktualizację.
Spróbuj również przywrócić ustawienia fabryczne.

KaZeK
18-12-2013, 23:57
model telefonu oraz wersja androida pls? ew. sam sobie poszukaj gappsów pod Twoją wersje Androida - jak masz modyfikowany telefon (CyanogenMod) jak nie to nawet się nie kłopocz.

Azielu$
19-12-2013, 01:52
Jeśli nie bawiłeś się w zmianę romu to spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych/zainstalować od nowa system programem producenta (w sonym jest taka opcja, nie wiem jak w innych)

KamilQ
19-12-2013, 03:54
Jeśli nie bawiłeś się w zmianę romu to spróbuj przywrócić telefon do ustawień fabrycznych/zainstalować od nowa system programem producenta (w sonym jest taka opcja, nie wiem jak w innych)

Nic sie nie bawiłem, jeszcze wyskakuje mi jakis komunikat ze usługi google zostały zatrzymane czy cos :/ Telefon to LG L9

Techniks
21-12-2013, 22:39
Wyloguj sie z konta google i spróboj inne, może pomoże.

Demon
21-12-2013, 23:08
Wyloguj sie z konta google i spróboj inne, może pomoże.
wystarczy usunąć obecne konto google i zalogować się na nie jeszcze raz, miałem podobny problem kiedyś i właśnie tak się go pozbyłem (o ile dobrze pamiętam, ale 99% potwierdzone)

KamilQ
22-12-2013, 06:55
Okej, dzieki :D Ale teraz mam inny problem gdyz.. usunałem aplikacje sklepu i nie moge jej pobrac XD

Techniks
22-12-2013, 16:08
Okej, dzieki :D Ale teraz mam inny problem gdyz.. usunałem aplikacje sklepu i nie moge jej pobrac XD

Ściągnij apk z neta i zainstaluj ręcznie.

KamilQ
07-02-2014, 17:43
Dzien dobry, odswiezam temat poniewaz mam nastepujacy problem. Sklep play jakos przywrocilem ale teraz jak go włacze to cofa mnie automatycznie na "pulpit". Wie ktos jaka moze byc tego przyczyna? ;]