PDA

View Full Version : Cracki - mała zmiana.

#Lordzik#
21-12-2013, 14:38
Jak wiadomo eventove respy, głównie "środkowe" cieszą się dużą popularnością.

Tiny oraz Nile są bardzo dobrym miejscem do expienia. (Oczywiście na 1k oraz 2k lvl'u profesjom magicznym jest tam ciężko, ale takie już są te profesje, że na początku jest im ciężko).
Odpowiednio na Tinach można wbijać w dobrym czasie lvl aż do poziomu 2000 a na Nilach do 3000 poziomu doświadczenia.

Jednak na respach dla 3k+ lvl'i pojawiają się w tym miejscu Cracki.

http://i44.tinypic.com/2wg515g.jpg

Uważam, ze był to trochę nieprzemyślany potwór. Aktualnie profesją magiczną nawet nie ma po co tam wchodzić, ponieważ zlatuje się na pierwszą lepszą bułkę. Paladynem jest z jednym ciężko a Knigtem przy odrobinie szczęścia można wziąć dwa, jednak wtedy jest więcej uhania niż bicia. Dlatego z tego respu nikt nie korzysta.

Aktualne combo tego potwora wynosi w granicach 30k +/-.

Wychodzę dlatego z propozycją zmniejszenia trochę jego hitów oraz minimalnie częstotliwości z jaką w nas uderza.

Uważam, że ta zmiana poprawi atrakcyjność tego respa oraz doda dla 3k+ lvl'i jakąś alternatywę dla Returnedów, (które są wiecznie zajęte przez każdy wie kogo ^^).

Wiadomo, że nie ma aż tak dużo osób z lvl'em >3000, ale jak kiedyś powbijają, może chcieli by w efektywniejszy sposób korzystać z tego respa.

a rp i ek mogą na nich expić po 1 Opłacalne fest! To już lepiej iść na wardy i zrobć taska i lepiej się na tym wyjdzie. Czyli mam rozumieć, że nic z tego i kolejny mega wielki teren będzie stał pusty, bo wam nie chce się osłabić trochę hitów tego potwora? Nie rozumiem trochę tego postępowania. Ten potwór nowy w lutym też będzie niewypałem?, lol.

Squid
21-12-2013, 14:45
Dla MS/ED pojawią się nowe potwory przy najbliższym update na mainie (który myślę, że jeszcze w lutym jak się sprężę i nie będziecie zbytnio przeszkadzać :D) a rp i ek mogą na nich expić po 1 ;)

Azielu$
21-12-2013, 14:50
Dla MS/ED pojawią się nowe potwory przy najbliższym update na mainie (który myślę, że jeszcze w lutym jak się sprężę i nie będziecie zbytnio przeszkadzać :D) a rp i ek mogą na nich expić po 1 ;)

Ta, te cracki to chyba alternatywa dla rotwormów pod city...

#topic
Zmniejszyć combo i zwiększyć expa albo zwiększyć loot... Obecnie lepiej bić devile niż to gówno.

..:Too Get:..
21-12-2013, 15:44
Jeśli chodzi o expienie to prędzej na queenach wbije lvl niż na nich.
Z lootem szału nie ma. Co prawda leci te 1sc z każdego i czasem mls/sl/rabbit, ale na exe/devilach idzie zarobić więcej. Jest też task, ale nie wiem jaka z niego nagroda(jeśli w ogóle ktoś go wykonał).

MrMagicBoy
21-12-2013, 15:47
Dla MS/ED pojawią się nowe potwory

Nowe potwory poprawią balans na serwerze? Bo tym trzeba się zająć w pierwszej kolejności.

Co do samej propozycji jestem oczywiście na tak.

:cool:

Nie płakałeś kiedyś o balans?

Kiedyś nie :cool:

KaZeK
21-12-2013, 15:59
Nowe potwory poprawią balans na serwerze?

Nie płakałeś kiedyś o balans? Temat jest o modyfikacji moba a Ty wyjeżdżasz tutaj z balansem, ogar.

#t
Grając potężnym paladynem którego nicku nie mogę napisać miałem czasem problemy z jednym, a co dopiero dwoma krakersami.. Jestem za tym, aby zmniejszyć im szybkość bicia lub ciosy jakie zadają.

Yoohi
21-12-2013, 16:04
Potwór został stworzony zapewne z myślą tylko o czołgach takich jak Elite Knight, zapewne z sio najlepiej byłoby tam expic tylko jaki jest sens w tym?!

Jestem za osłabieniem trochę tego potwora, bo po to został stworzony aby expic na nich i nie tylko

Zarexoholik?
22-12-2013, 02:57
Najwyższym palem na serwie nie mam czego tam szukać, więc? Nie dość, że mogę bić maksymalnie po 1 mobie to dodam, że loot jest śmieszny, a o expie już nawet nie wspominam. Także albo zmniejszyć ilość hp oraz minimalnie poprawić loot albo zmniejszyć hity.

'Boonek'
22-12-2013, 11:30
Ja generalnie swoim ed nawet tam nie wchodze biorac pod uwage fakt ze padam od nich na combo XD

jestem ofc na tak.. na ta chwile na tych respach nie ma dla mnie miejsca

Okey
22-12-2013, 11:44
Jeżeli osłabić Cracki to tylko pod warunkiem, że loot typu rabbit present zostanie z nich usunięty. ; )

ʍǝǝʞ aka vimpexx
22-12-2013, 12:14
Jeżeli to prawda co pisze Zarexoholik? (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20379), to serio jest coś do zmiany. Zmniejszyć zadawane hity przez potwora oraz poprawić loot albo zmniejszyć ilość hp, bo to jest śmieszne, że palladynem z najwyższym poziomem nie ma czego tam szukać :D

Hokage
22-12-2013, 12:43
Nowe potwory poprawią balans na serwerze? Bo tym trzeba się zająć w pierwszej kolejności.

Co do samej propozycji jestem oczywiście na tak.

:cool:

Kiedyś nie :cool:

Weź Ty się ogarnij. To temat o potworach a nie balansie a balans jest dobry-.-

Na crackach się w ogóle nie płaca siedzieć. MI raz na 300 spadł ten królik i tyle... lvl stoi w miejscu... Lot lepszy jest z wardów niż z cracków.

Oczywiście jestem za zmianą tego

BAŁT
22-12-2013, 13:16
ogólnie na tak

jeszcze jak leciały s legi i po 3 sc z każdego to warto było posiedzieć XD a od czasu jak to zmienili i wyjebali broszki to jedynie kiedy tam ide to do dzwigni ;]

Demon
22-12-2013, 13:33
Jeżeli to prawda co pisze Zarexoholik? (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20379), to serio jest coś do zmiany. Zmniejszyć zadawane hity przez potwora oraz poprawić loot albo zmniejszyć ilość hp, bo to jest śmieszne, że palladynem z najwyższym poziomem nie ma czego tam szukać :D
grałem Zarexem i bez kitu nie ma sensu tam wchodzić, wolałbym nie wiem, wise many klepać chyba także nie widze przeciwskazań do osłabienia

Sorc Aka Siochacz
22-12-2013, 15:21
Jeżeli miałoby wam to pomóc, żeby respy były częściej odwiedzane, to jestem za aby hity cracków były osłabione.
3K RP nie może expić na nich to paranoja.
Czyżby respy były przystosowane dla knightów ? :confused:

Old
22-12-2013, 16:11
Nigdy tam nie byłem, szybko nie będę. Ale jeśli rzeczywiście nikt tam nie expi bo potwory są zbyt mocne nawet dla ek'a na 3.3k poziomie to jest trochę bez sensu... Powinniście osłabić trochę tego potwora, albo go polepszyć i dać coś innego po ward'ach.

Splaxor
31-08-2014, 23:01
Propozycja wysłana do Santano.