Zaloguj się

View Full Version : WarMaster (B??d)

Yoohi
21-12-2013, 16:14
Jak wiemy było wiele propozycji na temat błędu w grze (bugu) który wykorzystujemy do dnia dzisiejszego, każda osoba majaca 1.200 może wykonać War Mastera na BUGU, niektóre osoby o tym nie wiedzą, ale są takie które chwalą się tym na Game-Chat, a wiec przejdę do rzeczy. Mianowicie chodzi mi o to, że jeżeli padniemy od WarMastera, to ponownie możemy go wziąć po 2 minutach od naszej śmierci, co wy na to?

Osoby które wiedzą o co mi chodzi na pewno rozumieją sens tego błędu i zaznaczą odpowiedz tak.

Hokage
21-12-2013, 16:19
Niestety nie ma już tego buga, że stało się koło dzwigni i bił tylko z sd

Co za różnica czy co 2 minuty czy co 10 czy tak jak jest?

tigon
21-12-2013, 16:20
hmm to muszę szybko dobić ten 1,2k zanim się coś zmieni, chociaż nwm o co chodzi xd

@
czyli jednak nic już nie zrobię ;/

Sokol from West
21-12-2013, 16:21
Każdy prawie wie, jak wygląda ten bug. Moim zdaniem, te dwie minuty teraz, to i tak już nic nie zmienią. Zaraz będzie płacz tych co nie wykonali, że inni zrobili to na bugu czas oczekiwania jest za długi. Przemyślałeś to? Można było pomyśleć o tym wcześniej, teraz jest już za późno ;)

@edit
Nawet nie wiedziałem, że tego buga już usunęli ;).

Delorian17
21-12-2013, 16:23
Każdy prawie wie, jak wygląda ten bug. Moim zdaniem, te dwie minuty teraz, to i tak już nic nie zmienią. Zaraz będzie płacz tych co nie wykonali, że inni zrobili to na bugu. Przemyślałeś to? Można było pomyśleć o tym wcześniej, teraz jest już za późno ;)
Dokładnie napewno sam tyle co wykonał i nie chce, aby reszta też miała łatwo.
@topic
Teraz ważniejsza jest sprawa balansu niż jakiegoś buga warmastera i myślę że bardziej tym się ekipa zajmuje.

Squid
21-12-2013, 16:23
To nic nie zmieni :) Tak więc jestem na nie - można podjąć tyle prób ile się chce i jak często się tylko chce.
Jak ktoś chce marnować SL'e czy użycia amuletu to nikt mu nie broni - może też poczekać i wbić większy poziom i zabić na luzie bez żadnych strat ;)

Azielu$
21-12-2013, 20:40
Rozumiem sens tego błędu. Rozumiem także, że założyłeś ten temat po jego wykorzystaniu i wykonaniu misji. Jestem na nie.

Yoohi
21-12-2013, 21:01
Niestety nie ma już tego buga, że stało się koło dzwigni i bił tylko z sd

Co za różnica czy co 2 minuty czy co 10 czy tak jak jest?

Nadal jest ten błąd wiec co ty możesz wiedzieć

#Jeżeli chcecie nadal wykorzystywać ten błąd to proszę bardzo, pogratulować dla administracji.

Ernestus
21-12-2013, 21:02
Jak wiemy było wiele propozycji na temat błędu w grze (bugu) który wykorzystujemy do dnia dzisiejszego, każda osoba majaca 1.200 może wykonać War Mastera na BUGU, niektóre osoby o tym nie wiedzą, ale są takie które chwalą się tym na Game-Chat, a wiec przejdę do rzeczy. Mianowicie chodzi mi o to, że jeżeli padniemy od WarMastera, to ponownie możemy go wziąć po 2 minutach od naszej śmierci, co wy na to?

Osoby które wiedzą o co mi chodzi na pewno rozumieją sens tego błędu i zaznaczą odpowiedz tak.

ukarac go za swiadome wykozystywanie bledow servera .

@@@
juz nie wierze ze wolales biegac niz zrobic szybciej na bugu o ktorym wiedziales. prosze cie ^^

Zarexoholik?
22-12-2013, 02:53
Jeżeli ty zrobiłeś na "bugu" to daj również innym. To tylko jedna z aren, które zostały wprowadzone, żebyśmy się nie zanudzili, więc jaki sens ma wprowadzanie kolejnych ograniczeń? Na 7.6 bugów jest cała masa, nie masz zielonego pojęcia o tym jak wygląda prawdziwy bug. :)

Yoohi
22-12-2013, 09:16
Ernesto - Biegałem cały czas z warmasterem ^^

Jeżeli ty zrobiłeś na "bugu" to daj również innym. To tylko jedna z aren, które zostały wprowadzone, żebyśmy się nie zanudzili, więc jaki sens ma wprowadzanie kolejnych ograniczeń? Na 7.6 bugów jest cała masa, nie masz zielonego pojęcia o tym jak wygląda prawdziwy bug. :)

Możliwe, że nie mam pojecia ale dlaczego 3/4 osób ma to wykonywać na bugu ? A jak administracja to widzi to nie interesuje to ich, a jak pytam czy za to banują, to piszą, że tak.

Old
22-12-2013, 16:16
Skoro 75% osób które wykonało ten quest zrobiło to na błędzie to niech już zostanie tak jak jest, bo jeśli miałoby to być sprawiedliwe to musieli by wszystkim innym to cofnąć, albo ich pobanować za świadome wykorzystywanie błędów gry, jestem przeciwny.

KaZeK
22-12-2013, 16:24
Bug dalej istnieje, master się buguje i bije tylko z sd, jednakże nie jest to częste zjawisko. Sam wydałem ok 60sc na ładunki amuletu aby go zabić, nie raz miał czerwone hp dostał szału i zaczął bić z ue. Musisz dobrze trafić ;)

#Niech zostanie tak jak jest.

Domcio Old
22-12-2013, 16:38
Fajnie, że wykonałeś go na bugu, po czym chwaliłeś się tym na gc i teraz zakładasz ten temat;D Beka :D Jestem na nie. Warmaster prędzej czy później uderzy z ue. Nie raz z nim stałem i bił tylko z SD. Jak miał yellow lub red hp to wtedy właśnie dostawał szału i zaczynał bić z UE i death stara.

Czarodziej Xardax
23-12-2013, 10:54
2 min to zajmuje droga z city na arene exp (w miedzy zcasie z kims piszac)
Nie : )

Goatee
23-12-2013, 11:01
Sam zabiłem Warmastera na bugu. Niech inni również go wykorzystają. A, że ten bug trafia się raz na 50 prób nie widzę sensu naprawiania tego. Zresztą, i tak UW ciężko będzie Ci zrobić.

Jestem na nie.

Shillen
23-12-2013, 11:52
Skoro 75% osób które wykonało ten quest zrobiło to na błędzie to niech już zostanie tak jak jest, bo jeśli miałoby to być sprawiedliwe to musieli by wszystkim innym to cofnąć, albo ich pobanować za świadome wykorzystywanie błędów gry, jestem przeciwny.

Do tego powinniby pobanować tych, którzy bugują tiny, że biją z sd :<

@top
Jestem na nie, też chcę warmastera ubić, a nie będę wbijać 2k do tego :( Cry more.

Yoohi
23-12-2013, 12:38
Bug dalej istnieje, master się buguje i bije tylko z sd, jednakże nie jest to częste zjawisko. Sam wydałem ok 60sc na ładunki amuletu aby go zabić, nie raz miał czerwone hp dostał szału i zaczął bić z ue. Musisz dobrze trafić ;)

#Niech zostanie tak jak jest.

Co 2/3 WarMaster sie buguje wiec o czym ty mówisz? Możliwe, że ty tak miałem ja miałem odwrotnie co 2/3 bugował się wiec pomyślałem, aby o tym napisac

2 min to zajmuje droga z city na arene exp (w miedzy zcasie z kims piszac)
Nie : )

jakbyś nie wiedział na exp jest temple i masz 10 sec z niej do areny.. Pomyśl człowieku za nim coś napiszesz, bo piszesz same głupoty.

Sam zabiłem Warmastera na bugu. Niech inni również go wykorzystają. A, że ten bug trafia się raz na 50 prób nie widzę sensu naprawiania tego. Zresztą, i tak UW ciężko będzie Ci zrobić.

Jestem na nie.

Kolejny pisze to co wcześniej przeczytał u góry, jeżeli byłeś na nim to powinieneś wiedziec że buguje się on co 3/2 warmaster.

#Niech Administracja robi co chce, a te osoby które wypisują głupoty niech zachowają je dla siebie, a nie wprowadzają ludzi w błąd

Sorc Aka Siochacz
23-12-2013, 17:35
Jestem na NIE.
Jeżeli to nie jest zmienione, to niech dalej będzie a Administracja zajmie się pracą nad update, mapą serwera itp
Proponowałbym zamknięcie tematu, bo coraz większa spina się tutaj robi :(