Zaloguj się

View Full Version : Koniec 2013 roku coraz bli?ej - czas na podsumowanie!

Rinson
22-12-2013, 14:34
Rok 2013 dobiega już końca. Najwyższy więc czas, aby podsumować kolejny rok istnienia APO.
Na forum przygotowaliśmy specjalny dział "Konkurs 2013", w którym umieszczone zostały trzy tematy:
1) Najlepszy użytkownik Forum.
2) Najlepsza osoba Ekipy Serwera.
3) Najlepsza osoba Ekipy Forum.
Każdy z tych tematów jest osobną częścią konkursu. Zapraszamy więc wszystkich użytkowników, do oddania swoich głosów. Koniecznie zapoznajcie się z zasadami!
Głosowania zakończą się 02 stycznia 2014 roku. Wyniki zostaną podane na stronie serwera (oraz na forum) w ciągu kilku dni od zakończenia konkursu (po weryfikacji głosów).
Życzymy powodzenia wszystkim kandydatom oraz użytkownikom!
Zespół APO.

Demon
22-12-2013, 14:36
Życzę wszystkim powodzenia! Jak co roku walka będzie trwała do ostatnich minut! (lol x d)

Życzenia świąteczne i noworoczne pojawią się pewnie w osobnym temacie, w którym i ja je Wam złoże.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
22-12-2013, 14:41
Super, później zagłosuję :D
Życzę wszystkim powodzenia xD (Demon, wygrasz?:D)

Turoczeek
22-12-2013, 14:46
Ciekawe czy Kazek wygra! :D

Powodzenia wszystkim.

altheneor
22-12-2013, 14:51
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji bożego narodzenia życzę graczą bogatego mikołaja ,bogatą choinkę duży lvl ,ładne dziewczyny jak maliny. a gm życze ,udanych świąt z rodziną i z kolegami i życzę wam jescze życze wspaniałego sylwestra

Domcio Old
22-12-2013, 14:51
Jak zawsze co roku to samo :D. Ciekawe kto wygra w tym roku.:) Życzę wszystkim powodzenia.

Sasza
22-12-2013, 14:57
A tak dziś myślałem, kiedy ten news zostanie napisany.

Jak co roku, głosy będą pewnie ustawione :D
Koleś na kolesia, poprosi kolesia, aby oddał głoś na koleżkę itd.

Powodzenia ;]

D. Luffy
22-12-2013, 15:27

Powodzenia ;]

A i tak nikt nie zagłosuje na Ciebie .

#t
Powodzenia!

Osoby z serwera już też macie w dupie? Jak organizujecie już takie coś (w sumie nie wiem po co) to jeśli jest najlepszy użytkownik forum to powinien być również najlepsza osoba z serwera.
Komu to potrzebne?

Goatee
22-12-2013, 15:27
Osoby z serwera już też macie w dupie? Jak organizujecie już takie coś (w sumie nie wiem po co) to jeśli jest najlepszy użytkownik forum to powinien być również najlepsza osoba z serwera.

dziq76PLx2
22-12-2013, 15:28

Powodzenia ;]

Mowi to koles co zostal zdyskwalifikowany z poprzedniego konkursu dlatego, ze boonek wyslal filmik jak prosisz go o glos w konkursie :(:(

Zycze powodzenia wszystkim :):)

Sorc Aka Siochacz
22-12-2013, 15:32
Głosy oddane!
Nic tylko czekać na wyniki tuż po nowym roku :D

Zarexoholik?
22-12-2013, 15:57
Zróbcie konkretne podsumowanie działów tj. najczęściej odwiedzany dział, temat etc.

KaZeK
22-12-2013, 18:35
Tradycyjnie jak co roku! Pisałem do Ciebie czy coś planujecie ale nie odpisywałeś :P

#
Powodzenia wszystkim ;)

rumun
22-12-2013, 18:52
Zróbcie konkretne podsumowanie działów tj. najczęściej odwiedzany dział, temat etc.

Fajny pomysł, podbijam ;]

Powodzenia wszystkim, a co do konkursu na najlepszego użytkownika forum to pierwsza trójka będzie wyglądała jak rok temu ;d

Yoohi
23-12-2013, 11:00

Powodzenia ;]

Głosy nie są ustawiane, każdy głosuje na osobę zasłużoną, a ty na pewno nią nie jesteś..

#Fajna tradycja i fajnie, że takie coś nadal trwa.

Hokage
24-12-2013, 13:28
Powinien wygrać KaZek!

Teraz czekamy na wyniki :)