Zaloguj się

View Full Version : ostatni temat mojego autorstwa w starym hejdparku

Azbestowy Człowiek
22-12-2013, 16:32
Tyle lat w starej nazwie, tyle wspomnień i wszystko na nic. Niszczy się moją naszą kulturę i tożsamość. Proszę zostawić moje korytko w spokoju, ono ma się dobrze. Jest jeden hejtpark. A nie jakieś piaskownice. Matko ale mam ból dupy. O Jezusie z Nazaretu daj mi cierpliwość by to przezwyciężyć. Tutaj w hejdparku liczy się do miliona. A po renowacji to co napiszesz? Chodź do piaskownicy lub jakiegoś innego ustrojstwa policzyć? Przecież to jest skandal szok i niedowierzanie. Mam łzy w oczach, Kończy się pewna epoka. forum traci tożsamość. Robią porządek na rzecz bałaganu. Ja tutaj zapraszam losowych ludzi głównie z myślą o tym wspaniałym dziale a jak już się przełamią i zrobią konto, to zobaczą jakieś piaskownice czy pustynie. Przecież to nie tak miało być. To boli. Boli mnie to. Matko jak mnie piecze odbyt o ratunku. Mam natchnienie ostatnio to jeszcze trochę popiszę. Miałem długofalowe plany promocji forum, tego działu tej społeczności i wszystko na marne. Już nie będzie hydparku już nie będzie liczenia do miliona już nie będzie azbesta pytającego o kolor majtek już nie będzie głupich sond w ładnym i klasycznym dziale. Teraz będą głupie tematy w głupim dziale. Teraz ludzie tu przyjdą i nie zobaczą mojego hydparku który budowałem latami, tylko przenowoczesną piaskownicę która nie ma tego lepkiego klimatu forum apo. Smutłem hardo i przenikliwie bo ten dział to cząstka mnie. Jak mi smutno jest no cały dzień teraz będę chodził struty i bez nadzieli i światła. No jak tak można wpędzicie mnie w jakieś depresje czy coś będziecie bulić za antydepresanty.

Żegnaj hejtparku.
Twój Wyznawca

Crayon
22-12-2013, 16:39
http://i40.tinypic.com/122hwgn.png

dziq76PLx2
22-12-2013, 16:43
Przeczytalem polowe po czym dalem ci reputa w celu przeprosin, ze nie przeczytalem wszystkiego. Moze Eklerq chce, zebysmy powrocili troche do dziecinstwa, tylko teraz nie bedzie ''chodzmy pobawic sie w piaskownicy'' tylko tu bedzie ''chodzmy pospamowac w piaskownicy''. Youtube sie zmienia i o tym tematow nie zakladasz, wiec przezwyciezasz to, wiec to tez byc moze przezwyciezysz. Bede sie za ciebie modlic. Rest in Peace

Crayon
22-12-2013, 16:49
Dobra, sorry, przeczytałem. Ale Azbest, nie panikuj, to nic nie zmieni. Nadal będziesz mógł pisać o kupie :)

ʍǝǝʞ aka vimpexx
22-12-2013, 18:05
http://i39.tinypic.com/2rxhfn4.gif

Bardzo smutłem, że nie będzie hejdparku, ale będzie lepiej Agrest, nie smutaj.

Refresh
22-12-2013, 19:12
dam ci repunta arzeby nie bylo ci smutnoo
#edit
ale nie dziś ;]]]
pod hoiinke dostaniesz ejc, raka i repunta

Pikej v69
22-12-2013, 20:12
Trochę mi ciebie szkoda, reklamujesz apo na samosi, a tu odbierają hydeparka, do pieca. :confused:

Okey
23-12-2013, 00:45
http://i40.tinypic.com/122hwgn.png

przyszedłem tu tylko żeby powiedzieć, że propsuje wypowiedź Krajona hahahahahahahahaha padłem!! chciałem mu dać reputa, ale nie mogę

#
też nie przeczytałem XD