View Full Version : ?wi?ta
Alfonsik
23-12-2013, 23:24
Iż,gdyż, ponieważ juz swięta życzę wszystkim zdrowych wesołych swiąt i oczywiście jak najwięcej expa :D
E8gmARGvPlI
Pochwalcie się co tam bedzicie robić w swięta, jakie prezenty najbliższym i o co chcielibyście dostac?:D
Więc kupiłem dziewczynie za 339 perfumy, jej mamie też kupiłem perfumy, jej ojcu także, swojemu ojcu kupiłem koszulkę HG ' globalny terrorysta ', a mamie zafundowaliśmy weekend w SPA. A co bym chciał dostać? W sumie nic, niespodziankę jakąś wystarczy, przeszło mi już czekanie na prezenty jak za dzieciaka.
Hmm, zapewne będę siedział w kuchni od rana do popołudnia oraz klikał w wajche na trainerach co 20 minut. Następnie chwila odpoczynku, schować prezenty pod choinkę, podać do stołu przyszykowane posiłki. Znowu klikać na wajche od trainera, podzielić się opłatkiem zjeść jedzonko, wypić kilka drinków whisky z rodzinką, chociaż, że nie mogę pić alkoholu już, a nastepnie otwieranie prezentów oraz odliczanie do pasterki. Wrócę, spale speeda - ogarnę co dostałem z choinki w domku oraz w city. Zrobię kilka screenów do lajfa, a następnie pójdę spać.
Nutka dobra, mam ją na swoim telefonie, granie na czekanie :D:D
@edit
Nie ma co się chwalić, co się kupiło rodzince za prezent : )
@edit2
Co chciałbym dostać? Prezenty i różne rzeczy mnie już nie interesują, więc z 5 dyszek starczyłoby :)
Zarexoholik?
24-12-2013, 00:52
Święta spędzę w domu z rodziną. Prezenty przynosi Mikołaj, więc na mnie pewnie czeka rózga.
http://i43.tinypic.com/20rmpft.jpg
ʍǝǝʞ aka vimpexx
24-12-2013, 01:03
Iż,gdyż, ponieważ juz swięta życzę wszystkim zdrowych wesołych swiąt i oczywiście jak najwięcej expa :D
Również przyłączam się do życzeń, lecz nie do expa :/
Pochwalcie się co tam bedzicie robić w swięta
Jak to zwykle co roku, spędzał czas z 'rodziną', a dokładniej z lubą i dzieckiem.
jakie prezenty najbliższym i o co chcielibyście dostac?:D
Nie widzę sensu w pisaniu na forum, co kupiło się najbliższym, czy też co chciałoby się dostać :|
Najlepiej nic :)
A ja nie mogę spędzić świąt z moją piękną, bo wyjechała do Reichu na święta i wróci dopiero pod koniec tego tygodnia. Więc spędzę go najprawdopodobniej na grzaniu tyłka w domu, czytaniu filozofii i wieczornych wypadach z kumplem na mniej lub więcej napojów wyskokowych.
Co bym chciał dostać? Spokój z Biologicznymi Podstawami Zachowania, przynajmniej pół baku paliwa w samochodzie i nową myckę z 4F xD
klikał w wajche na trainerach co 20 minut.
http://tydziwko.pl/demot/0_0_0_2061853766_middle.jpg
Jadę do babci na wigilię rodzinną :)
Τettmeier
24-12-2013, 11:55
Na Wigilię idę do babci jak co roku. Dziewczynie i rodzicom prezenty kupiłem jak zwykle. I jak zwykle Święta są super, bardzo je lubię. :cool:
Wybaczcie że tak późno :P
A więc kolacja zaczęła się o 19, była najbliższa rodzina. Złożyliśmy sobie życzenia po czym przystąpiliśmy do konsumpcji potraw wigilijnych. A na prezenty poszło 3/4 wypłaty, także chleb i woda do 10 :D
#edit
Dodam tyle - brak śniegu = gunwo święta
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.