View Full Version : ?wi?ta, ?wi?ta...
W ten świąteczny czas chcielibyśmy wam życzyć radosnych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i abyście spędzili ten czas z rodziną. By exp łatwo się wbijał, by loot dobry nie mijał, by questów było masę i wszyscy logowali się na APO po wszech czasy.
Oraz wszystkiego czego sobie życzycie, życzy
Ekipa APO
Oprócz tego od dziś możecie odbierać prezenty spod choinek (jeśli wystarczająco o nie zadbaliście). Jednym z nich są KlejNutki które będą przydatne do kilku nowych misji które będziecie mogli wykonywać już w styczniu!
@edit
Na forum w dziale "Konkurs 2013" powstał specjalny temat, w którym możecie zamieścić list do Świętego Mikołaja aby pozbyć się ostrzeżenia! Akcja trwa tylko do końca konkursu!
Dzięki za życzenia, ciekawy wierszyk ułożyliście droga Ekipo APO.
Również Wam życzę, zdrowych, szczęśliwych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz udanego sylwestra!
15:25 Wszystkich: 151 Coraz więcej, oby tak dalej!
Duży plus za to, że macie koncepcje już na kolejne Aktualizacje :)
Wesołych, życzy Sasha =]
Sorc Aka Siochacz
24-12-2013, 15:22
Wszystkiego Najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku drogiej Administracji
Życzy Wam Sorc Aka Siochacz ;)
dziq76PLx2
24-12-2013, 15:24
22 grudnia mi choinka umarla :( Ciekaw jestem czy jakbym 23 zrobil nowa to czy by mi urosla
@t
Wesolych, obyscie umarli, dam wam wtedy internetowego znicza
[Rinson] Na pocieszenie, mi zdechła 23.12.2013 :D
Wesołych świąt, może ktoś powiedzieć jakie najlepsze prezenty mogliśmy dostać(do administracji).
#
Jak ktoś miał na prawdę niezłego farta to nawet 1kkcc :D Ale to musiałby być urodzonym szczęściarzem - mieć tyle to jak wygrać 6 w totka :D
czyli była możliwość zdobycia, g bolta, silver wandów, bh, części z sapphiere seta?
Wesołych świąt, może ktoś powiedzieć jakie najlepsze prezenty mogliśmy dostać(do administracji).
Jak ktoś miał na prawdę niezłego farta to nawet 1kkcc :D Ale to musiałby być urodzonym szczęściarzem - mieć tyle to jak wygrać 6 w totka :D
Sokol from West
24-12-2013, 15:54
czyli była możliwość zdobycia, g bolta, silver wandów, bh, części z sapphiere seta?
Myślę, że mowa tutaj o częściach shaman seta. Dokładniej o Shaman Bootsach xd.
@t
Wesołych Świąt dla całej Administracji i dla innych użytkowników serwera/forum, życzy Sokol! :)
fugitive
24-12-2013, 16:11
Gdy gwiazdka wigilię zaczyna,
Do stołu siada rodzina.
Ja jestem daleko stąd,
Lecz życzę wesołych świąt!
Domcio Old
24-12-2013, 16:47
Życzę administracji jak i użytkownikom wesołych, pogodnych i spokojnych świąt :D
Oraz wszystkiego czego sobie życzycie, życzy
Ekipa APO
Tak bardzo mądrze ujete :). Bo nie każdy gra a jednak lubi serw i tutaj zaglądać :).
Od siebie Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. No i zeby serw stał wiecznie :).
Użytkownicy, życzę wam wesołych Świąt, żeby ten czas był czasem pojednań, zażegnania konfliktów, spokoju w rodzinnej atmosferze. Niech Święty Mikołaj przyniesie wam wymarzone prezenty.
Zarexoholik?
25-12-2013, 20:11
udpHcTd7w34
Wesołych świąt z Tibią.
Dementor
26-12-2013, 03:45
Może troszeczke spóźnione, ale też życze wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. ;) No i oczywiście udanego sylwestra %%% :confused: :D
@up Zarex mistrz. :D
Niklas1995
26-12-2013, 23:05
Wzajemnie Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;);):D
Ja również życzę całej ekipie serwera i wszystkim graczom wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.