PDA

View Full Version : ?wi?ta, ?wi?ta...

Squid
24-12-2013, 14:50
W ten świąteczny czas chcielibyśmy wam życzyć radosnych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i abyście spędzili ten czas z rodziną. By exp łatwo się wbijał, by loot dobry nie mijał, by questów było masę i wszyscy logowali się na APO po wszech czasy.

Oraz wszystkiego czego sobie życzycie, życzy
Ekipa APO

Oprócz tego od dziś możecie odbierać prezenty spod choinek (jeśli wystarczająco o nie zadbaliście). Jednym z nich są KlejNutki które będą przydatne do kilku nowych misji które będziecie mogli wykonywać już w styczniu!

@edit
Na forum w dziale "Konkurs 2013" powstał specjalny temat, w którym możecie zamieścić list do Świętego Mikołaja aby pozbyć się ostrzeżenia! Akcja trwa tylko do końca konkursu!

Sasza
24-12-2013, 15:17
Dzięki za życzenia, ciekawy wierszyk ułożyliście droga Ekipo APO.
Również Wam życzę, zdrowych, szczęśliwych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz udanego sylwestra!

15:25 Wszystkich: 151 Coraz więcej, oby tak dalej!

Duży plus za to, że macie koncepcje już na kolejne Aktualizacje :)

Wesołych, życzy Sasha =]

Sorc Aka Siochacz
24-12-2013, 15:22
Wszystkiego Najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego nowego roku drogiej Administracji

Życzy Wam Sorc Aka Siochacz ;)

dziq76PLx2
24-12-2013, 15:24
22 grudnia mi choinka umarla :( Ciekaw jestem czy jakbym 23 zrobil nowa to czy by mi urosla

@t

Wesolych, obyscie umarli, dam wam wtedy internetowego znicza

[Rinson] Na pocieszenie, mi zdechła 23.12.2013 :D

Old
24-12-2013, 15:29
Wesołych świąt, może ktoś powiedzieć jakie najlepsze prezenty mogliśmy dostać(do administracji).

#

Jak ktoś miał na prawdę niezłego farta to nawet 1kkcc :D Ale to musiałby być urodzonym szczęściarzem - mieć tyle to jak wygrać 6 w totka :D

czyli była możliwość zdobycia, g bolta, silver wandów, bh, części z sapphiere seta?

Squid
24-12-2013, 15:36
Wesołych świąt, może ktoś powiedzieć jakie najlepsze prezenty mogliśmy dostać(do administracji).

Jak ktoś miał na prawdę niezłego farta to nawet 1kkcc :D Ale to musiałby być urodzonym szczęściarzem - mieć tyle to jak wygrać 6 w totka :D

Sokol from West
24-12-2013, 15:54
czyli była możliwość zdobycia, g bolta, silver wandów, bh, części z sapphiere seta?

Myślę, że mowa tutaj o częściach shaman seta. Dokładniej o Shaman Bootsach xd.

@t
Wesołych Świąt dla całej Administracji i dla innych użytkowników serwera/forum, życzy Sokol! :)

fugitive
24-12-2013, 16:11
Gdy gwiazdka wigilię zaczyna,
Do stołu siada rodzina.
Ja jestem daleko stąd,
Lecz życzę wesołych świąt!

Domcio Old
24-12-2013, 16:47
Życzę administracji jak i użytkownikom wesołych, pogodnych i spokojnych świąt :D

DRONI
24-12-2013, 16:57
Oraz wszystkiego czego sobie życzycie, życzy
Ekipa APO

Tak bardzo mądrze ujete :). Bo nie każdy gra a jednak lubi serw i tutaj zaglądać :).

Od siebie Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. No i zeby serw stał wiecznie :).

Eklerq
24-12-2013, 17:44
Użytkownicy, życzę wam wesołych Świąt, żeby ten czas był czasem pojednań, zażegnania konfliktów, spokoju w rodzinnej atmosferze. Niech Święty Mikołaj przyniesie wam wymarzone prezenty.

Zarexoholik?
25-12-2013, 20:11
udpHcTd7w34

Wesołych świąt z Tibią.

Dementor
26-12-2013, 03:45
Może troszeczke spóźnione, ale też życze wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. ;) No i oczywiście udanego sylwestra %%% :confused: :D

@up Zarex mistrz. :D

Niklas1995
26-12-2013, 23:05
Wzajemnie Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ;);):D

Hokage
27-12-2013, 11:15
Ja również życzę całej ekipie serwera i wszystkim graczom wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!