Zaloguj się

View Full Version : m axe pomoc

Mohito
26-12-2013, 12:35
tak jak w temacie , oddalem bh itp mam dostepy te i co dalej mam zrobic aby wykonac m axe co tam jest do zabicia itp powie ktos ?

Turoczeek
26-12-2013, 12:50
Przechodzisz labirynt, oddajesz hefajstosa, którego kupujesz u soni albo od graczy i jazda z apo.

KaZeK
26-12-2013, 14:18
Przechodzisz labirynt, oddajesz hefajstosa, którego kupujesz u soni albo od graczy i jazda z apo.

Do zabicia jest Apocalypto oraz Glacius (+ do tego Apocalypto może zsummonować 3 Glaciusy)

#t
Aby wykonać magic axe nie musiałeś oddawać BH. Oddając płonące serce masz dostęp do Creatora, Master Atoma, Perfect Apocalypto oraz Double. Do wykonania magicznego topora wystarczy odblokowanie magicznej ściany oraz ukończenie rozmów z Aldo (?) oraz tym kolekcjonerem run (npc na bagnach przy slimach). Później musisz porozmawiać z Sonia (hi.hefajstos/hefajstos hammer/mlot/hammer - nie pamiętam które). Po tym możesz już wykonać Questa. Btw. hefajstosa nie musisz kupować od Soni za tą astronomiczną cenę, możesz odkupić od któregoś gracza.

#edit
Machnąłem na szybko drogę do Magic Axe Quest #Fire Ziut #GPIOTRAS
http://oi42.tinypic.com/a9lpf.jpg

Idziesz cały czas żółtą kreską aż do momentu rozpoczęcia 'czerwonej linii'. Później podążasz jej śladem.