View Full Version : Exp z choinki !
Proponuje by exp z chinki byl raz na dobe a nie co 24 h ! wiadome ze expimy raz o tej raz o tej i wiele by to ulatwilo !!!! powinno dzialac jak speed ;]
Jestem jak najbardziej na tak, akutalnie mam stalagmit 53%, ale moge go odpalić dopiero o 22:30, a o tej porze często mnie nie ma w domu, a nawet jak jestem to nie chce mi się w tych godzinach latać po respie nilów ;]
Nie wiem o co w sumie chodzi jeszcze z tymi expami, ale niedługo wtajemniczę się, ale co za dużo tak na prawdę tego expa na dobe to też niedobrze, bo mamy speeda + jeszcze jakieś nuty i stalagmity czy coś takiego...
Jestem na tak!
Jestem na nie, za dużo ułatwień w grze też powiewa nudą. Dostosuj się teraz Ty do gry, a nie gra do Ciebie, proste ;)
Jestem również na tak, ale wątpię, że Ci to zmienią..
Ciesz się, że w ogóle dodali bonus na expa :D
Zarexoholik?
27-12-2013, 13:56
Jestem na NIE. Przecież nie musisz równo co 24h tego użyć - możesz np. 30h później. Nie ułatwiajmy jeszcze bardziej.
Dementor
27-12-2013, 18:10
Szczerze mówiąc jest mi to obojętne, bo i tak z tego nie korzystam. :( No, ale jeśli ma to niektórym w czymś pomóc to ok. Jestem na tak. Taki mały prezent na święta. ;D
Akurat tego nie posiadam ale jestem za bo ułatwiło by to grę powiedzmy gram sobie dzisiaj o 13 a jutro o 9 i muszę czekać :<
Trzeba było myśleć nad tym, kiedy go aktywujesz. Co do Twojej propozycji jestem na nie, jest za późno żeby wprowadzać jakiekolwiek modyfikacje.
Akurat tego nie posiadam ale jestem za bo ułatwiło by to grę powiedzmy gram sobie dzisiaj o 13 a jutro o 9 i muszę czekać :<
bywa, o takich rzeczach trzeba myśleć wcześniej, żeby potem nie było takich sytuacji
btw. jak stracicie 5h expa z choinki to nic się nie stanie, 22:30 nie odpowiada? aktywuj go rano ;)
chciałbym zauważyć, że ludzie z APO szukają dróg na skróty, a to właśnie to niszczyło/niszczy APO :<
Masz speeda to i tak jest bardzo dużo. Przecież to będzie działało max jeszcze 2 tygodnie? nie opłaca się w ogóle zmieniać. i tak jest już łatwiej expić
Jestem na nie
Kimus The Master
27-12-2013, 20:31
Od samego początku tak było więc nie widzę powodu żeby to zmieniać
na Nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.