Zaloguj się

View Full Version : Problem z TibiaCam Ng 1.3

Sokol from West
27-12-2013, 17:23
Jak w tytule - mam problem z odpaleniem tej o to TibiiCam. Pobrałem ją od Flac'a, rozpakowałem i pojawia się problem. Pierwsze co próbuje zrobić, to odpalić jakiś filmik, wybieram ten filmik, wskazuje lokalizację Tibii i gdy klikam OPEN, Tibia nawet się nie włącza :/. Kolejny problem, jest taki, że gdy próbuje włączyć 'recorder', wyskakuje bym odpalił Tibie(Mam cały czas odpaloną). Próbowałem zmienić nazwę pliku(posiadam klienta APO 7.6 ze strony) na Tibia, również to nic nie daje :/.

Teraz pojawił się problem, że gdy wyłączyłem zaporę systemową, to po wyborze pliku do odtworzenia(wybieram plik>klikam open), całkowicie się TibiaCam zamyka, bez możliwości podania pliku z Tibia.exe.

Nie wiem czy ten dział, jeśli zły - proszę o przeniesienie.

Ma ktoś jakieś pomysły? :/

@ Dodam, że posiadam Windows'a 7, jeżeli to coś zmienia.

Satnox
27-12-2013, 17:40
Z tego co mi wiadomo jedyną możliwością jest nagrywanie filmików, z odtwarzaniem na siódemce jest to raczej niemożliwe, wiem bo sam Magik (były gamemaster) nie mógł się z tym uporać.

Sokol from West
27-12-2013, 19:01
Z tego co mi wiadomo jedyną możliwością jest nagrywanie filmików, z odtwarzaniem na siódemce jest to raczej niemożliwe, wiem bo sam Magik (były gamemaster) nie mógł się z tym uporać.

Właśnie znalazłem ss'a, z tego roku(styczeń-luty). Pamiętam, że na 100% mogłem nagrywać jak i odtwarzać filmiki poprzez wymieniony program(sam nagrywałem, jak robiłem woderem shaman buty) i i na ss - widać, że mam Windows'a 7 :/

Może ktoś jeszcze będzie coś wiedział? :/

..:Too Get:..
27-12-2013, 19:11
Może antywirus podczas pobierania usunął jakieś pliki z cama(mój zawsze coś wykrywał)
Wyłącz na chwile antywira, pobierz znowu cam i spróbuj odpalić.

Sokol from West
27-12-2013, 20:03
Może antywirus podczas pobierania usunął jakieś pliki z cama(mój zawsze coś wykrywał)
Wyłącz na chwile antywira, pobierz znowu cam i spróbuj odpalić.

Problem pojawiał się w tym, że muszę mieć plik instalacyjny. Ściągnąłem jakąś instalke - nagrywanie działa, ale odtwarzanie już nie :/ Włącza mi się Tibia.exe i nic. Zero reakcji :/

Jeżeli byś posiadał plik instalacyjny do TibiaCam Ng 1.3, to czy mógłbyś mi uploadnąć(ściągnąłem, niby nic nie wykryło, ale wolałbym od Ciebie)?

@t

Działa. Temat można zamknąć.