View Full Version : Zycie i Mana
Witam.
Jak wiadomo dla wszystkich gdy wbijemy poziom doświadczenia dostajemy za każdym razem odnowione życie prawda ? Dlaczego akurat mana nam się nie odnawia, niby taka mała błahostka ale na pewno by cieszyła
Ernestus
29-12-2013, 11:15
niech po wbiciu mlvla sie odnawia heh
@@@
a to nie wiedzialem ; O
Za każdy wbity poziom odnawiają nam się punkty życia, a za każdy wbity poziom magiczny odnawia nam się cała mana. Dlatego też przy awansie lvl nie ma dodanego odnowienia many.
Jest tylko małe ale... :D Lvl na 3k ek wbija się godzinę a mlvl z 15 na 16 bijemy xxx godzin :)
A co do tematu to jest to zbędne :) Użyj manasów / zjedz 2 jajka i masz to samo :)
Powinno się nic nie odnawiać. Od tego masz hotkeje, uhy i manasy
Jestem na nie
#edit
jeden *** czy hotkeje czy hotkeye. Dlatego napisałem żeby nic nie dodawało i nie będzie płaczu. Jak expisz to nie używasz hotkejów? czym się leczysz i manasujesz?
[KaZeK] ogranicz słownictwo, tym razem upomnienie pisemne.
Powinno się nic nie odnawiać. Od tego masz hotkeje, uhy i manasy
Jestem na nie
hotkeje ? A moze tak Hotkeye co rekrut? Gdybyś tak pomyślał i przeczytał ten temat i pomyślał co mam do przekazania to byś wiedział o co mi chodzi, a gdybym chciał użyć hotów czy tam jajek jak to ktoś wcześniej napisał to bym ich użył. Chodzi tutaj o mane po wbiciu poziomu, bo po co ma tylko mana regenerować się po wbiciu poziomu magicznego jeżeli go wbijamy raz na kilka miesięcy a Knight to już w ogóle.
Zapraszam do komentowania oczywiscie kumatych
Na nie , przecież jak awansujesz levelem dostajesz hp awansujesz mlvlem dostajesz mp więc jest dobrze ;)
Takie posty powinny byc ukarane warnem, kolega wyżej już napisał to samo co ty, nie wnosisz nic do tematu i nie czytasz w ogole tego co inni pisza. !
Niepotrzebne, nie ułatwiajmy już tak tej gry.
Logan711
29-12-2013, 12:48
:]Na nie, ponieważ jak wbijesz magiczny poziom to odnawia ci sie mana non sens.
Sokol from West
29-12-2013, 13:06
Może od razu, niech zrobią tak, że mana i hp, będą się odnawiać co minutę do full? Kolejna durna propozycja, tylko po to, by było łatwiej. Pamiętaj, zawsze możesz kupić jajka lub niebieskie manasy i po problemie. Jestem na NIE.
gwnstopro
29-12-2013, 13:15
Jestem na nie, po wbiciu lvl'a odnawia nam się hp, po wbiciu magic lvl'a odnawia nam się mana. Jest dobrze tak jak jest. Nie.
#Lordzik#
29-12-2013, 13:23
Myślę, że byłaby to zbyteczna rzecz, która znów "ułatwiłaby" tą jakże banalną grę.
Na swoim ek'u masz 15k many, więc raczej nie jest to zbytnio tobie potrzebne.
Ogólnie jestem na NIE.
Moim zdaniem nie jest to potrzebne z tego co widać 3/4 serwera używa Egg więc wystarczy kliknąć dwa razy i po sprawie. Lepiej zająć się innymi sprawami niż takimi pierdołami.
Na Nie.
Po wbici poziomu doświadczenia powinna się odnawiać mana tak samo jak odnawia się życie, chyba że z założenia jest tak zrobione że mana odnawia się tylko po wbiciu mlvl, osobiście wole opcje Yoohi'ego.
Przystojniaczek
29-12-2013, 14:57
Po wbici poziomu doświadczenia powinna się odnawiać mana tak samo jak odnawia się życie, chyba że z założenia jest tak zrobione że mana odnawia się tylko po wbiciu mlvl, osobiście wole opcje Yoohi'ego.
Lepszej bzdury nie czytałem moim zdaniem po wbiciu doświadczenia życie nawet nie powinno się odnawiać życie ma się jedno a wbijając lvl to tak jakbyś go regenerował ^^ Oczywiście odnośnie many bo tu jest pytanie jestem przeciwko
Jestem jak najbardziej na tak. Ja na 1k druidzie muszę ładować 30k many, a co dopiero większe lvle :D
Jestem jak najbardziej na tak. Ja na 1k druidzie muszę ładować 30k many, a co dopiero większe lvle :D
Mam na 2k druidzie 60k many i jakoś mi to nie przeszkadza.
#t
Zostawić jak jest, są ważniejsze problemy itd.
Ale po co tak bardzo ułatwiać grę? Ciesz się, że w ogóle chociaż życie Ci się odnawia po wbiciu poziomu doświadczenia. Ty chcesz jeszcze manę?!
Bez przesady, ciekawe ile odnowi się takiemu Wolf Haleyemu albo Hideraxowi..
Dla mnie bez sensowna propozycja, jestem stanowczo na nie!
Ja byłbym za tym, aby po wbiciu kolejnego poziomu profesji magicznej odnawiała się mana, a łucznikowi oraz rycerzowi punkty życia.
#Jestem na tak.
Zarexoholik?
29-12-2013, 15:26
Za wbicie poziomu magicznego otrzymujesz full manę, a za poziomu doświadczenia całe życie - czego tutaj nie rozumiesz i co ci w tym nie pasuje? Jest ideanalnie.
Jak to dodali to już jest dobrze, a wy szukacie haczyka w każdym aby się łatwiej grało. Mane odnawia się manasami całkiem długo i to dobrze bo każdy uważa na mane jak expi. Do tego dochodzi, że wbicie levela nie ma nic wspólnego z poziomem magicznym ;)
Domcio Old
29-12-2013, 16:03
Jestem na nie. Od zawsze było tak, że po wbiciu lvl odnawiało nam się HP, a po wbiciu mlvl odnawiała się mana. Masz przecież manasy, jajka i niebieskie manasy, które dają 1k many.
Kulkos1995
29-12-2013, 16:45
Moim zdaniem także wystarczy zjeść jajka i masz mane i hp ;) Jestem na nie ! :eek:
Dementor
29-12-2013, 17:18
Moim zdaniem jest ok i nadal powinny odnawiać się punkty życia przy wbiciu levela, a przy wbiciu poziomu magicznego-mana. :) Ewentualnie jeśli dużo graczy chciałoby zmian możnaby zrobić to w taki sposób jak napisał KaZeK i przy wbiciu levela profesjom magicznym mogłyby się odnawiać punkty many. :D
W sondzie na razie nic nie zaznaczam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.