PDA

View Full Version : Platnosc dotpay (przelew bankowy)

bodziobodzio
29-12-2013, 13:42
Witam. Mam pytanie odnośnie kupna pacc przez dotpay? W jaki sposób kupić pacc przelewem bankowym, w przypadku gdy na stronie apo po wyborze pakietu oraz banku i kliknięciu ZAPŁAĆ, na stronie dotpay wyskakuje wiadomość: Uwaga!
Aktualnie brak możliwości zapłacenia wybranym kanałem płatności! Wybierz inny kanał płatności aby zakończyć proces!
dotyczy to każdej z możliwych opcji wyboru banku
dziękuję.

Doktor Watson
29-12-2013, 13:58
Spróbuj zwykłym przelewem (a zaloguj się przez stronę banku i wyślij normalny przelew na dane konto) ;)

bodziobodzio
29-12-2013, 15:01
zaplacilem przez dotpay. w informacjach o platniku podalem tylko imie nazwisko i email. w tytule przelewu na tym wygenerowanym blankiecie byl jakis kod i "platnosc za kod uslugiBBRUNA PACC" ale nie bylo mojego maila. czy cos jest nie tak? bo mam wrazenie ze niewiadomo na jakie konto ma przyjsc runa ;/ czy wszystko jest okay i powinienem sie spodziewac runy niebawem?
dzieki

KaZeK
29-12-2013, 15:40
Jeżeli zamawiasz przez DotPay to wystarczy że w tytule przelewu podasz wygenerowany kod. Każdy przelew ma swój unikatowy kod, dzięki któremu system rozpozna kto wykonał przelew. O runę nie musisz się martwić, dojdzie na Twoje konto ;)