PDA

View Full Version : Poszukuj? mmorgp

kicaii :o
31-12-2013, 02:00
Witam tak jak w teamacie poszukuje cos w stylu path of exile/ diablo 3/metin czyli gry w ktorych mozna dobrze pobocic. jakies pomysły ?

Może Mu online? Gra, która ma wbudowanego bota w klienta, więc jest legalny :)

Najlepiej by bylo mniej oficijalnie bo pewnie na tej grze nie da sie nic zarobic :D

Splaxor
31-12-2013, 04:02
Może Mu online? Gra, która ma wbudowanego bota w klienta, więc jest legalny :)

@up
Nie pisałe¶, że chcesz zarobić. Pisałe¶, że chcesz pobocić. Swoj± drog± na Diablo 3 już nie zarobisz.

Gogeta SsJ2
04-01-2014, 21:48
Swego czasu cabal byl dobry, moze dalej cos tam idzie zarobic. Sprawdz se allegro najwyzej hehehszki.

Vernereq
04-01-2014, 23:04
league of legends bot na robienie kont do 10 lvla i wystaw sie na allegro ze robisz refflinki :P:}

.:Edzio:.
04-01-2014, 23:56
zapraszam na star wars the old republic lub tera online, na obu brakuje mi niewiele do max lvl i szczerze polecam .

Lucaseq
20-01-2014, 21:05
zapraszam na star wars the old republic lub tera online, na obu brakuje mi niewiele do max lvl i szczerze polecam .

Tera dobra? Błagam... Tera była fajna jak była p2p. Wbiłem wtedy 3x lvl cap. Grało się naprawdę przyjemnie. Teraz napchali shitu do shopa i do tego te ¶mieszne boosty dzięki którym dziennie dostajesz 2-3k golda za daily questy przy czym normalny gracz który nie płaci dostanie 500... do 1k przy dobrych wiatrach.

kicaii :o
21-01-2014, 17:23
Cos w czym mozna latwo przybocic . Nie metin i tak dalej zeby tez byl fun z recznej gry. Bo na nowa lige w pOe jeszcze trzeba troche poczekac :/ a w tibi da sie bocic bez konsekwencji ? bo widzialem ze zdania sa podzielone xd

hunterkula
21-01-2014, 21:02
Proponuje Pocket legends na androida ale mozna rowniez grac w przegladarce. Wyciagasz tableta/smartfona i grasz kiedy chcesz na wykladzie w autobusie itp. :)