Zaloguj się

View Full Version : Misja u dao na zabicie f magow?

First Legend
31-12-2013, 10:37
Siema z wczoraj na dzisiaj sobie leje f magi do dao, zostalo mi z 15 do konca, nie dosc ze crashe wczoraj 2x byly, to dzis Mozesz walczyc sam, lub czekac na kolejnego wybranca, ktory pomoze Ci w zdobyciu nagrody. Stan w odpowiednim miejscu pokoju, pociagnij za dzwignie i walcz! Moze to wylaczyc przy misji dao...
@Yoohi
na co nabijasz posty, i tak nigdy tam nie byles wiec gunwo wiesz i w dupce byles.
@kosa
Ale ja za wstep place 66sc ;< juz 4x wchodze wiec 4x 66=264 a zeby tyle zarobic to musze zabic 1200 queenow ;<<

Yoohi
31-12-2013, 10:39
Tak quest został skonstruowany a jeżeli coś ci nie odpowiada to go nie rób, za crashe Administracja nie odpowiada tak samo za stratę eq czy też śmierc na quescie w małych wyjątkach.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
31-12-2013, 11:14
Na rooku ten quest z 'zostałeś wybrany, jesteś herosem ku*wa, weź rozpi*rdol wszystko na arenie' też wkurza, nie tylko na mainie :)
Mogliby dać wiadomość tak jak jest, ale bez tego tp pod arenę, tylko że od tego czasu możesz wejść na nią i byłoby zupełnie lepiej.

Old
31-12-2013, 11:17
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Życie, tak jest i tak powinno zostać... Właśnie o to tutaj chodzi, expiac tylko i wyłącznie Cię tam przenosi, więc ja nie widzę problemu w tym byś wykonał misje, a następnie poszedł znów zabijać fallen magi, mnie wywaliło tak samo z questu po zabiciu Glaciusa, chodzi mi o burning heart quest i nie płakałem... niech zostanie jak jest.

Dementor
31-12-2013, 13:34
Old już cytując fragment regulaminu myślę, że wszystko wyjaśnił, ale jeszcze wspomne, że sam miałem prawie taką samą sytuacje, co prawda nie cofneło mnie do areny, ale dokładnie tą samą misje z fallen magami wykonywałem 3 albo 4 razy tylko i wyłącznie z powodu crash'ów. Pisałem nawet w tej sprawie do ekipy, ale w takiej sytuacji oni nie pomagają. Myślę, że rozwiałem całkowicie twoje wątpliwości. Nie pozostaje Ci nic innego jak dalej próbować wykonać misje licząc na to, że crash'ów nie będzie. :)