PDA

View Full Version : Quest na nowa tarcz?.

Xahi
01-01-2014, 05:17
Witam. Moja propozycja jest taka aby zrobić tak żeby gracze którzy wykonali questa nie mieli prawa wstępu na mini minosy i nowego questa.

KaZeK
01-01-2014, 08:39
Twój temat jest spowodowany tym, że zabijają Was na owym Quescie?

Co do tematu jestem na nie, w labiryntach są różne moby na których mniejsze jak i większe lvle mogą pohuncic czy tam poexpic. Zrób Questa to też będziesz mógł sobie 'polować'.

BAŁT
01-01-2014, 09:19
smieszny płacz ;]

jestem na nie bo żaden 1.5 k sam tego nie zrobi a ktoś musi pomagać XD

#Lordzik#
01-01-2014, 09:39
Przecież kupiłeś Wulfa to teraz powinieneś uciec w razie czego. ://
Jeżeli zrobią taką blokadę, mogę się założyć, że nikt tego questa nie zrobi.

Tak jak Kazeg pisał są tam inne moby, na których mogą expić inni.
Jestem na NIE.

@hokage

Od czego jest pvp na tym serwerze? Takie jest życie tibijczyka, że często ktoś w czymś przeszkadza, taki urok tej gry ziomeg. Trzeba sobie radzić w takich sytuacjach. Tak trudno odpalić pk i trochę ich pobić? Nie moja wina, że 2 osoby karają 10.
Najlepiej żeby jeszcze zrobili serwer npvp, lol?

Tak jak pisałem wcześniej zablokowanie wejścia tylko wyjdzie na gorsze, ponieważ nikt nie zrobi tego questa. Zresztą na tę chwilę jest to mała strata, bo ta tarcza i tak gunwo daje, elo.

czy tu jest mowa o pvp czy o quescie? Jak ktoś może to zrobić jak oni przeszkadzają we 4?????????????? To jest nie możliwe. NIe masz pojęcia o tym i nigdy tam nie byłeś to po co Ty się wypowiadasz? W takim razie odblokować dao, egipcajn prezent bo też małe lvle maja problem z zrobieniem tego questa

Jak nie byłem, jak oprócz Barta, Aziela, Scieka, Szkarlatnego, Dona tylko ja zrobiłem na Compocie 3/4 dźwigni XD. Jeszcze mało wiesz ziomeg o mnie ;(

Jakoś mniejsze lvl'e nie płaczą o questy, potrafią sobie poradzić w przeciwieństwie do was.

Na rl np. na POI Queście też potrafią wybijać ekipy w drobny mak i nikt nie robi z tego wielkiego halo.

Na APO jak zwykle musi być najprościej, najlepiej bez żadnych przeszkód, bo Rekrut chce sobie zrobić na dwóch charach shield of empire...

Pomęczcie się, może idźcie na quest jak Bart, Aziel itp. są offline?...

Sokol from West
01-01-2014, 11:32
Przecież kupiłeś Wulfa to teraz powinieneś uciec w razie czego. ://
Jeżeli zrobią taką blokadę, mogę się założyć, że nikt tego questa nie zrobi.

Tak jak Kazeg pisał są tam inne moby, na których mogą expić inni.
Jestem na NIE.

Dokładnie. Nikt tego nie zrobi, bo kto będzie blokać? Na dzień dzisiejszy, widzę tylko 3 osoby, które by to mogły blokać(mowa o Bart, Aziel Vara i Don Ja).

@t
Płacz o to, bo ktoś wam nie dał zrobić questa. Zawsze możecie tam iść, gdy ich nie ma online. Żaden problem, nie będziecie musieli się bać, że coś wam się stanie. Pomyśl o innych, którzy też nie wykonali, a pewnie będą korzystać z pomocy osób z większym level'em.

Jestem na NIE.

Yoohi
01-01-2014, 12:18
#Trzeba żyć z ludźmi w zgodzie, a zrobisz. Nie zaczepiasz kogoś to nikt ciebie nie będzie i wtedy wszystko wykonasz. Przypadkowo dałem na tak, ale jestem na nie. Przypadkowe klikniecie

Hokage
01-01-2014, 16:35
smieszny płacz ;]

jestem na nie bo żaden 1.5 k sam tego nie zrobi a ktoś musi pomagać XD

NIe wiem czemu ktoś usunął mojego posta?

W takim razie zrobić tak żeby na dao też mógł każdy wchodzić bo tam też 1500 lvl nie da rady sam i trzeba mu pomóc/

Wszystkie questy jak się wykona to nie można na nie wchodzić to czemu na tn można?

Jestem na tak

@nizej

Dokładnie. NIe pomagają a przeszkadzają wszystkim i na dodatek zarabiają tam niezłą kasę.

hasa
01-01-2014, 16:47
NIe wiem czemu ktoś usunął mojego posta?

W takim razie zrobić tak żeby na dao też mógł każdy wchodzić bo tam też 1500 lvl nie da rady sam i trzeba mu pomóc/

Wszystkie questy jak się wykona to nie można na nie wchodzić to czemu na tn można?

Jestem na tak

Jak myslisz, dlaczego wciaz maja dostep do quest? Bo wykonalo go tylko pare osob(oni). Jeden ma wieksze przywileje, a drugi mniejsze.

Osobiscie uwazam, ze powinno byc identycznie jak z dao, po odebraniu nagrody dostep do respow powinien byc zablokowany.

@B@ŁT
Ze co prosze? Tak, zaden 1.5k tego sam nie zrobi, a wy i tak nikomu nie pomagacie ;] To co napisales mija sie z celem. Jezeli quest ma wygladac tak dalej - gratuluje.

@Yoohi
Nie ogarniam cie typie, nie wiem jak mozna pisac takie glupoty! Wedlug ciebie kazdy powinien lizac dupe kazdemu? o chopie, nasrane masz w bani

Zarexoholik?
01-01-2014, 17:01
Jeśli nie potrafisz zrobić tego questa to znaczy, że nie jesteś wystarczająco doświadczony, żeby mieć tę tarczę. To, że wejście masz od 1,5k nie znaczy, że na 1,5k masz wykonać. ELO

Hokage
01-01-2014, 17:25
Jeśli nie potrafisz zrobić tego questa to znaczy, że nie jesteś wystarczająco doświadczony, żeby mieć tę tarczę. To, że wejście masz od 1,5k nie znaczy, że na 1,5k masz wykonać. ELO

NIe chodzi o to czy potrafisz czy nie. Dziś poszła ekipa na nią to od razu Bart z Azielem za nimi poszli i przeszkadzali,blokowali i suwali żeby padli. Z deczka to jest żałosne i przez tot a gra też się taka robi.

Soi
01-01-2014, 17:35
NIe chodzi o to czy potrafisz czy nie. Dziś poszła ekipa na nią to od razu Bart z Azielem za nimi poszli i przeszkadzali,blokowali i suwali żeby padli. Z deczka to jest żałosne i przez tot a gra też się taka robi.
***** mac. SERWER P V P.
Nie pojebalo wam sie w glowkach troszeczke ?? Zabroncie im wchodzic, bo mnie ubijaja =( (?!)

Nie. dziekuje dobranoc.

Hokage
01-01-2014, 17:49
@2x up

Od czego jest pvp na tym serwerze? Takie jest życie tibijczyka, że często ktoś w czymś przeszkadza, taki urok tej gry ziomeg. Trzeba sobie radzić w takich sytuacjach. Tak trudno odpalić pk i trochę ich pobić? Nie moja wina, że 2 osoby karają 10.
Najlepiej żeby jeszcze zrobili serwer npvp, lol?

Tak jak pisałem wcześniej zablokowanie wejścia tylko wyjdzie na gorsze, ponieważ nikt nie zrobi tego questa. Zresztą na tę chwilę jest to mała strata, bo ta tarcza i tak gunwo daje, elo.

czy tu jest mowa o pvp czy o quescie? Jak ktoś może to zrobić jak oni przeszkadzają we 4?????????????? To jest nie możliwe. NIe masz pojęcia o tym i nigdy tam nie byłeś to po co Ty się wypowiadasz? W takim razie odblokować dao, egipcajn prezent bo też małe lvle maja problem z zrobieniem tego questa

Orson_Pall
01-01-2014, 18:38
Wezcie przyklad z rl tibi, albo z innych gier mmo- wyzszym lvla monza zaplcic, to nie beda Wam przeszkadzac ;)

Okey
01-01-2014, 20:03
To chyba jedyny quest na miarę innych gier, czy też rl tibii. Zazwyczaj jest tak, że gdy lepsza gildia/ekipa nie życzy sobie by dane osoby zrobiły questa/raid to po prostu ich zabijają, bądź im przeszkadzają go zrobić, toteż masz dwa wyjścia - 1. wyskakuj z hajsu i płać Flacom, 2. próbuj zrobić jak ich nie będzie. : )

Oczywiście propozycja do dupy, jestem na nie : )