Zaloguj się

View Full Version : NPC skupuj?cy outfit cz??ci.

'NoRiX'
02-01-2014, 03:05
Witam, moja kolejna propozycja jest taka aby dodać NPC który skupywał by itemy potrzebne do outfitu, nie leci to zbyt często a ludzie nie chcą zbytnio kupować większości itemów, NPC skupywał by za określone ceny outfit itemy.
Zrobiłoby się przedział lvlowy. Od wyznaczonego lvl do wyznaczonego byłby następujący NPC, po wbiciu wyznaczonego maksymalnego lvl zmieniałby nam się NPC TZN.
Np NPC od 100-250 lvl- skupujący itemy lecące z Dracul.
Od 250-600- skupujący itemy lecące z MS.
Od 600-900 skupujący Itemy lecące z Bally.
900+ skupujący inne itemy.
ITP, ITD. Im większy lvl tym inne NPC.
Zrobić przedział lvlowy od najsłabszych potworów do najsilniejszych. A dlaczego? Ponieważ wtedy np taki 1.5k lvl nie będzie wybijał spota mniejszym LVLom i nie będzie miał on dostępu również do NPC dla mniejszych LVLi.
Mogliby dodatkowo dodać misję która polegałaby na tym iż trzeba sprzedać itemy za wyznaczoną ilość sc do tych NPC. NP 1000sc. Wynik sprzedanego loota przechodziłby z jednego NPC do następnego gdy uzyskujemy dostęp tak aby się nie kasowało tzn. NP jeżeli pierwszemu NPC sprzedałeś loota za 20sc i masz dostęp do kolejnego NPC a usuwa ci się do pierwszego to rozpoczynasz drugiego NPC z wynikiem 20sc. Gdy np wbiłeś 600 lvl i kończy Ci się dostęp do drugiego NPC to trzeciego rozpoczynasz z wynikiem sc jakiego zarobiłeś już w dwóch wcześniejszych NPC. Dla największych lvl można by ustanowić jednego bądź dwa ostatnie NPC skupujące loota. Nagrodą za wykonaną misję uzbierania 1000sc mógłby być nowy item bądź dostęp do nowych potworów bądź nowego QUESTA. Myślę że urozmaiciło by to grę i taki dodatkowy Quest/Exp sprawiłby frajdę :)

Podsumowując : Dodajemy kilka NPC podzielonych na przedziały lvlowe, skupujące outfit itemy, sprzedajemy loota na 1000sc wykonujemy misję i dostajemy dostęp do nowego questa/potworów bądź nowy item :)

Co myślicie o tej propozycji? Przemyślcie dokładnie :)

Demon
02-01-2014, 09:14
chyba sobie jaja robisz

jesteś jedną z tych osób, które swoimi pomysłami zabijają ten serwer. skończ, bo jak narazie to marnie Ci idzie ten foruming : |

@jakis kosa
chyba jasno daje do zrozumienia, że jestem na nie o.o

Τettmeier
02-01-2014, 09:24
Jestem na nie ponieważ jest to zbyt duże ułatwianie gry, po drugie gracze też często potrzebują takich itemów więc można im sprzedać.

Hokage
02-01-2014, 09:28
Owce biael i czarne, szkieleton boones czy natural fibres skupują gracze masowo:)

Moim zdaniem nie potrzebny jest taki Npc i jestem na nie:|

#Lordzik#
02-01-2014, 09:59
nie leci to zbyt często a ludzie nie chcą zbytnio kupować większości itemówJak nie kupują to ich nie zbieraj??

Kolejny First Legend z beznadziejnymi pomysłami.
Na tym serwerze musi być jakaś trudność a nie wszystko na łatwiznę.
Jestem na NIE.

Old
02-01-2014, 10:52
chyba sobie jaja robisz

jesteś jedną z tych osób, które swoimi pomysłami zabijają ten serwer. skończ, bo jak narazie to marnie Ci idzie ten foruming : |

Po co komentujesz jak nic do tematu nie wnosisz?

#
Jestem zdecydowanie na nie, kasy na serverze i tak jest już zdecydowanie za dużo, gdybyśmy dodali kolejnego NPC który skupował by itemki outfitowe, kasy było by jeszcze więcej, z tego co wiem za jakiś czas robienie outfitów ma zniknąć z servera, więc itemki pewnie też znikną, lub będą nieprzydatne ;)

Sokol from West
02-01-2014, 12:09
Po co komentujesz jak nic do tematu nie wnosisz?

Old
Wszystkich postów: 157
Postów dziennie: 3.44

Komentujesz, z czego połowa Twoich postów jest wręcz beznadziejna(najważniejsze, żeby nabić posta :)).
+
Akynaoo, 3400 elite... 02-01-2014 00:26 Old oddawaj na nowy rok xd

Proś dalej o reputy.

@t

Wiadomo, że na nie. Nie wiem skąd Wy bierzecie takie propozycje? Najlepiej, żeby wam wszystko pod nos podstawić, a kcc leciało z każdego moba(najlepiej od 10 w górę). Daj jakąś sensowniejszą propozycję, godną uwagi. Jeżeli taki npc miał powstać, to powinien być od początku. Teraz to i tak już po temacie ;).