PDA

View Full Version : Erste neue gegenstadt w neue hyde park

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 17:53
Witam, jestem pierwszy, wygrałem.

ten temat przejdzie do historii jako pierwszy mam nadzieję, że podzielacie moje zadowolenie

niestety ten temat nie jest pierwszym postem napisanym w tym dziale

jest dopiero trzeci

nad tym ubolewam dość mocno

zapraszam do dyskusji i twardych argumentacji

Τettmeier
03-01-2014, 17:58
***** po co znowu chcecie zmieniac ten balans omg zrozumcie wreszcie ze na apo nigdy nie bd rownego pvp tak jak kiedys odkad zaczely sie bronie uw g bolty silver wandy!!! Ek jest teraz dobry inie warto niz zmieniac i go oslabiac.. Wtsraczy ze oslabicie ek juz rp bd wymiatac.. A wcale nie ejst tak zle nalozysz jajka na siebie itp i uz masz szanse w pvpp
Tyle odemnie elo

Demon
03-01-2014, 18:07
nie ;/

Τettmeier
03-01-2014, 19:19
Jak wam nie pasuje tak ten balans to mam kilka propozycji ..

Royal Paladin

- Leczenie , zwiększyć do 35-50%
- Exevo Mas San , zwiększyć do 15-25%
- Na 1lvl RP powinien dostawać 15-20 HP ( o ile się nie mylę , obecnie
dostaje 10 HP )
- Zwiększyć skilla

Elder Druid

- Zostawić tak jak jest , lub podajcie jakieś wasze propozycje ( wydaję mi się żeby nieznacznie osłabić czar Exevo Gran Mas Frigo i zwiększyć czas działania czaru Utamo Vita )

Master Sorcerer

- Zostawić tak jak jest , lub podajcie jakieś wasze propozycje

Elite Knight

- Zwiększyć skilla

NAJLEPIEJ OTWORZYĆ TEST SERWER NA JAKIŚ CZAS , DODAĆ SONDĘ I WSPÓLNIE Z GRACZAMI PODJĄĆ DECYZJĘ W SPRAWIE BALANSU

NIECH SIĘ Z ADMINISTRACJI WRESZCIE KTOŚ WYPOWIE , PROSZĘ ???

@Relonix , jak jest tak zajeb*** to czego RP na 100 Lvl bije 300 a EK 500-700 , jest dobrze tak?? Nie może być tak żeby EK bił więcej niż RP , RP jest tak udupiony , że nie ma sensu nim grać , ty sobie tam bota postawisz to tobie tam lata ale Ci go grają manual i mają RP poprostu jest to nie opłacalne.

@Soi , jest dobrze nie RP składa się od 2 osób i jest dobrze , każdy niech gra ED bo jest *wyjebany w kosmos* i niech tylko ED biegają...

Azielu$
03-01-2014, 19:23
Moja propozycja balansu:

zbanujcie Tettmeiera

Dziękuję, dobranoc.

#Tetti
chyba Ty

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 19:26
1 hit = 1kcc

usprawni to kulejący balans

pieniądze muszą być w plecaku

Τettmeier
03-01-2014, 19:26
Moja propozycja balansu:

zbanujcie Tettmeiera

Dziękuję, dobranoc.

bana to ty powinienes juz dawno dostac ;) za to ze ciagle bocisz na trainach ;)
Witam

Chciałbym poznać wasze zdanie na temat kościoła katolickiego.

Ja osobiście tak jak powiedział mój dobry kumpel: "W Boga wierzę, ale w kościół nie..."
Bóg... on na pewno istnieje i bardzo w to wierzę. Lecz kościół to ścierwo...
Kościół moim zdaniem powinien przyciągać ludzi, a nie odpychać.
Mnóstwo osób chodzi do kościoła bo musi. Chodzę do kościoła bo mi rodzice karzą... W kościele nie ma nic ciekawego, monotonne kazania, cały czas o tym samym. Świątynia w XXI wieku to "dom" pedałów, homoseksualistów, złodziei i egoistów(czyt. księży). Ksiądz cały czas powtarza żeby nie uprawiać seksu przed ślubem, że ksiądz nie może z żadną kobietą nigdy... A tu co? Proboszcz w mojej parafii ma dziecko(czyt. organiste), a drugi ksiądz ma dziewczynę z którą sie całował...
To jest popierdolone i chore...

Współczuję starszym babciom, rodzicom i wszystkim innym którzy dają się nabrać na głupie gadanie księży.

Sorry za słowo "popier*****e", ale mnie poniosło.

Są różni księża... Ci z powołania i Ci bez powołania. Ja spotkałem w swoim życiu tylko tych bez powołania. Zależy im tylko na pieniądzach i na tym żeby im było jak najlepiej.
Z tego co mi wiadomo ksiądz powinien żyć w ubóstwie. Jak myślicie, jeżeli księdzu nie płaciliby w szkole za naukę religii to uczył by jej? -Wątpie...
Dlaczego do cholery księża nie biorą przykładu z Papieża Jana Pawła II? JPII miał tylko 2 pary butów.
Większość ofiar oddawał biednym, odprawiał msze za darmo kiedy był jeszcze księdzem/biskupem.

Proszę komentować.

#Majorek 997
Sam jesteś tępym dzieckiem... Piszę to co myślę, nikt i nic tego nie zmieni, zwłaszcza takie coś jak Ty.
Nie napisałem że nie wierzę w Boga. Do Boga się modlę i zazwyczaj mi pomaga. Więc nie ma sensu chodzić do kościoła. Pójdę do kościoła, a to tak samo jakby mnie w nim nie było.

#JaCkAsS
Cytat:
Napisał JaCkAsS Zobacz post
Dobra, jak wiadomo kościół to "dom" Boga.
Więc zadam wam jedno pytanie: Idąc do kościoła idziecie do tych ludzi co tam są? Do księży? Czy do Boga?

Wiem że są takie ku*ewskie kreatury z niektórych księży, ale to nie do nich idziecie, więc nie szukajcie wymówki tylko po to żeby sobie wytłumaczyć dlaczego nie chodzicie do kościoła. Mi się wydaję że poprostu z lenistwa, tak jest napewno. Jakbyście szli spotkać się z Bogiem to byście szli nie patrząc na księdza, ani na tych ludzi co tam są.
Idąc do kościoła musisz słuchać tego co gadają księża, bo przecież uszów sobie nie zatkasz. Więc lepiej iść do kościoła gdy kościół jest pusty.

#fR33
Moją wypowiedzią nie chciałem urazić was, bo powiedziałeś że kościół tworzą ludzie. Księża odpychają ludzi i jak powiedziałem wcześniej powinni ich przyciągać.
Jeżeli uważasz że kościół jest taki dobry, niewinny(można wywnioskować z Twojej wypowiedzi) to dlaczego np. jeżeli ktoś zadaje pytanie księdzu: "dlaczego inni ludzie się modlą do Allaha?". Ksiądz odpowiedział: no bo mają innego Boga.
Jeżeli ktoś zna 10 przykazań Bożych to powinien wiedzieć że Bóg jest tylko jeden. Powinniśmy się jednoczyć w modlitwie z innymi narodami, wiarami. Powinniśmy się modlić do jednego, wspólnego Boga!
Jeżeli ksiądz powtarza ciągle że na świecie będzie coraz lepiej, to dlaczego jest coraz gorzej? Wytłumacz mi to bo ja tego nie potrafię zrozumieć... Mówi że będzie coraz mniej wojen, a tu co? Wojen jest coraz więcej i nie widać ich końca.

#KodeX
W pełni zgadzam się z Twoją wypowiedzią.
Kościół powinien być wesoły, pełen emocji itd. Widzieliście kościoły w USA? Gdzie msze odprawiają czarno-skurzy księża. Jest przede wszystkim wesoło, każdy wychodzi z kościoła z wielkim "smajlem" na buzi. No u nas też wychodzą z uśmiechem ale chyba z tego powodu że msza się już skończyła.

#EDIT
Ale wy dziwni jesteście... Rozmawiamy o kościele... Chodzicie do niego, czy nie? Dlaczego chodzicie/nie chodzicie?
Jeżeli chcecie rozmawiać o Bogu to zróbcie drugi temat "Bóg" i tam możemy porozmawiać o Bogu...

#smerfus
Cytat:
Napisał smerfus Zobacz post
Posluchajcie czy kiedys w waszym zyciu sie wydarzylo cos takiego niespodziewanego cos co was zmienilo jesli tak to byl to BÓG.
Skąd wiesz że to Bóg, a nie poprostu zwykły przypadek? Masz dowody na to, że to był Bóg? Nie...? Więc nie pisz rzeczy o których nie masz pojęcia...
Rozumiem, wierzysz w Boga, ja też w niego wierze, koledzy wierzą, rodzina wierzy itd. ale my tu rozmawiamy o kościele, a nie o Bogu.

#Pyzia
Polska to wolny kraj więc możemy rozmawiać o czym chcemy.
Jeżeli uważasz że wiara to indywidualna sprawa każdego człowieka to się nie wypowiadaj w tym temacie.
Jeżeli modernatorzy zamknęli by ten temat, świadczyłoby o tym że na forum APO panuje komunizm...

Ewidentnie zamykam ten temat. Robi się tutaj spam, co was obchodzi kto w kogo wierzy? Jak ktoś tam powiedział każdy ma wolną wole.

Do tych co obrażają boga:
Robicie tak samo jak ja bym obrażał waszych rodziców, dla nas katolików Bóg jest ojcem, dlatego wypraszam sobie przekleństwa i wyzwiska w jego stronę.
//Layer

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 19:30
Z tymi bombami to nikt nie wie jak jest.. ja tam myślę że Rosja ma ich w ch.. jak sie komuś coś nie podoba Putin wciska guziczek i nie ma sprawy^^ dlatego nikt nie wchodzi nawet w najmniejsze dyskusje z Rosjanami. Gaz wyłączyli i co? USA pomogło? Gówno dały te rozmowy...:s
A co do tematu- poczekamy do 2010, zobaczymy czy będzie trzęsienie ziemi w Los Angeles. Jak będzie, to ten koleś co to tłumaczy jet wielki ;d !

@fr33
mowisz, że nie mam o czymś pojecia.. ale ja nie widze zwiazku twojej wypowiedzi z tym co zacytowales;] a co do usa że nic nie zrobili jak rosjanie gaz zakrecili... uzasadnij dlaczego sie nie dziwisz? wg mnie bali sie.. armia nie osiaga.. no moze nie osiaga bo nie chca niepotrzebnie siac zlego na swiecie? jak nadarzy sie okazja bedzie super wspomnisz te glupie wyrazy

@down
nikt nie wie kto ma ile bomb

e2:
a ja nadal sadze ze USA bała sie wchodzic z Rosjanami w jakiekolwiek dyskusje!!! po prostu zasłaniali sie tym ze nie sa w UE a chodzilo o co innego

Τettmeier
03-01-2014, 19:32
Kup sobię WW (Wydarzenia Wędkarskie). Takie czasopismo. Mój tata to kupuje xd. Czasem sobie czytam jak znajdę. Tak jak pan up, wstawanie o 5 rano. Jeśli umiesz łowić na kołowrotek to gl. Ja od paru lat jeszcze na bata. Ale to przy brzegu. ;d Tata uczył mnie zarzucać na kołowrotek, ale dla mnie to był hardkor. XD Trudno to opanować. ;d Możesz jeździć nawet ze swoja rodziną, rodzinką dobrego kumpla a nawet sam z nim. ;d Gl xd

#Fifuś
Jakbyś łowił 5 lat na bata to byś inaczej mówił jakbyś miał pierwszy raz z kołowrotkiem. >_>

@Edit:
19:32 Romek zabujca: [692]: jak nalozyc mieso na wedke???????????

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 19:36
1.Imię: Patryś
2.Data urodzenia: 6 sierpnia 1945 (Niektórzy wiedzą co to za data XD)
3.Lvl na Tibii oraz profesja: Apo 330/530 oba eki RL 55 Pal i 129 kina (Old Style)
4.Kiedy zacząłem grać w Tibię: nie mam pojęcia wiem że to 7.5 klient był
5.Numer buta xd: 44.5 Reeboka 42 Nike (Do grana w piłkę )
6.Wzrost: 182
7.Numer gg: Nie podam
8.Nick Skype: też nie
9.Nr komórki(nie koniecznie musisz podawać ;P): Jak sie pewnie sam domyślasz tego też nie podam
10.Największe osiągnięcia w Tibii: 101 lvl solo demon (Old style) Niektórzy wiedzą o co chodzi
11.Zainteresowania: Komputer, motoryzacja, militaria, Gastronomia
12.Ulubiony kolor: Czarny/Złoty
13.Osiągnięcia w RL życiu. Sam zrobiłem kusze ! :O ! A co ! ale taką fajną, nie taką zwykłą, na początku kowal trochę mi pomógł (Zrobił kilka części) Resztę sam złożyłem wypucowałem i gitara, bełt przebija maske samochodu (Malucha starego) Tzn. przebijał bo już ani malucha nie ma ani kuszy (Sprzedana na allegro za 400 zł) A taka ciekawostka to ta kusza była droższa niż ten maluch xD

1.Imię: Paweł
2.Data urodzenia: 03.01.1989
3.Lvl na Tibii oraz profesja: 40 , 20 Rook
4.Kiedy zacząłem grać w Tibię: 7 lat temu
5.Numer buta xd: 43.5
6.Wzrost: 182
7.Numer gg: 9384808
8.Nick Skype: jagatomy1927
9.Nr komórki(nie koniecznie musisz podawać ;P):
10.Największe osiągnięcia w Tibii: FULL SET REAL TIBIA
11.Zainteresowania: Piłka Nozna , Tibia , Counter STRIKE Source
12.Ulubiony kolor: Blue :P
13.Osiągnięcia w RL życiu: 3 krotny mistrz Europy w Counter strike source , 1 miejsce w Fife 2007 "PS" Europe Manager.

1.Imię: Łukasz/Łukaszek/Kredka ; <
2.Data urodzenia: 20 Kwietnia [Hitler też się urodził 20 IV xDD]
3.Lvl na Tibii oraz profesja: Aktualnie 36 Knight : (
4.Kiedy zacząłem grać w Tibię: Tibia 7.4 ( 20 Uhmakerów power : D )
5.Numer buta xd: 39.... NO COMMAND
6.Wzrost: 175 centymetrów [Rozmiar: 44cm Xd]
7.Numer gg: chcesz to napisz do mnie ; P
8.Nick Skype: Nie używam skajpa ; *
9.Nr komórki(nie koniecznie musisz podawać ;P): nie podam =]
10.Największe osiągnięcia w Tibii: 95 MS oraz 75mlv na Druidzie(hail 7.4)
11.Zainteresowania: Elvan.( Interesuje mnie on bardziej niż dziewczyny w szkole )
12.Ulubiony kolor: Czarny, czerwony. [Biało-niebiesko-czerwony]
13.Osiągnięcia w RL życiu. Umiem na jednym gilu z nosa wytrzymać tydzień.

1.Imię: Bartłomiej (nie mylić z Bartoszem, bo nie lubię)
2.Data urodzenia: 10.04.1995r. Muotszy zóo p0wah
3.Lvl na Tibii oraz profesja: 43 pall aktualnie.
4.Kiedy zacząłem grać w Tibię: uu z 2 lata temu, nawet 3. mały napeq byłem xd.
5.Numer buta xd: 39-40? xd
6.Wzrost: n/c, nie powiem.
7.Numer gg: 1375189
8.Nick Skype: bartolini35(ciocia mi robiła)
9.Nr komórki(nie koniecznie musisz podawać ;P): 666 666 666
10.Największe osiągnięcia w Tibii: 81 ek na pvp
11.Zainteresowania: piłka nożna, komputery, muzyka
12.Ulubiony kolor: czarny, niebieski.
13.Osiągnięcia w RL życiu: Nie mam narazie żadnych specjalnych..

Τettmeier
03-01-2014, 19:45
Ja mam poprawne-.- Ciekawe za co? Niby jakiś 'burdel' na lekcjach robię. Co z tego, że czasem pokłócę się z wychowawczynią i cała fizyka zleci? Inni robią nie takie rzeczy, a mają dobre. To jest właśnie niesprawiedliwe, no ale cóż.

W 3 klasie gimnazjum postanowiłem sie wziąć za naukę i poprawić zachowanie(wizja dobrej szkoły xD). Pozdrawiam;]

@up ileś tam
"H.W.D.P"? Ciekawe czy taki mądry jesteś, gdy widzisz policję na ulicy. Ja kiedyś też się tak tym zachwycałem, ale zrozumiałem, że policjant wykonuje tylko swój zawód(czasami nie zgodnie z prawem, ale nie wszyscy są tacy).

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 19:46
(Do, moderatorów przypominam że to Hyde park)

Witam, mam dla was smutną wiadomość wasz ulubiony moderator Elvan leży w szpitalu, złamał sobie wszystkie nogi i głowę przez jednego z forumowiczów, pozwólcie że to opisze...

Jak co sobotę poszliśmy z Elvanem do klubu Go-Go gdyż bardzo lubimy wkładać pieniądze w majtki chippendalom, wychodząc do klubu przypomniałem sobie że dziś ma przyjechać Tony, miał mnie zakopać na śmierć na dworcu, zaproponowałem że pójdziemy tam razem z Elvanem. około 21:00 byliśmy już na dworcu pociąg z Cycowa przyjechał punktualnie, moim oczom ukazał się tony, tony jakiego nie znacie. Przypakowany 15 letni "mężczyzna" wyskakując z walizki złapał pociąg za wagon i rzucił nim we mnie, nie trafił, ja sparaliżowany strachem uciekłem zapominając o Elvanie, Marek walczył dzielnie, unikał lecących w niego stronę kolejnych wagonów, te gdy skończyły się tonemu sięgnął po broń ostateczną, broń tak straszną że arsenał USA sie chowa, wyciągnął z kieszeni śmieciarkę....
Rzucił nią w elvana tak mocno że ten odbił się od pomnika powstańców i wpadł w stary browar... życie uratował mu samochodzik Burago....

Τettmeier
03-01-2014, 19:50
muialem bierzmowanie 23 maja wybralem imie Franciszek.....z asyzu ofc patron ekologow .

co do mikiela to jestes tepym psem
tak samo psujek

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 19:55
Takie coś otrzymałem na gg.

Cytat:
2131948 7:35:31
synek ***** wypierdalaj z forum armi jebany metalowcu nikt cie ***** nie chce tylko twoi zajebani wirtualni koledzy kodexy i inne pedaly, cineq jest zjebanym frajerem ale mial 1 racje nie warto tracic zycia na bycie metalem tylko metalem do emo nic nie mam jak bym cie tak na rl spotkal jak bym ci napierdolil cwelu to by cie twoja stara nie poznala tak wiec JEBANY METALOWCU WYPIERDALAJ Z FORUM I ZABIERZ SRODEXA JEBAC METALOW!!!!!!!!!!!!!!

Chcę Cię drogi pojebie poinformować, że nie odejdę z forum

Τettmeier
03-01-2014, 19:58
Niewróci :

-Ponieważ wszystko można kupić teraz na allegro i 50% dzieci ma s sety itd.
-Ponieważ gm-i nie interesują się łamaniem regulaminu (ludzie nawet na forum dają screeny z takimi rzeczami ale.. "Nie bo screen to nie dowód")
-Ponieważ ceny domków rosną a nowe sie nie pojawiają
-Ponieważ update'y są żadkie i malutkie :/
-Ponieważ dodano nowe servy (szczególnie mi tu chodzi o ROX-a) które zabrały ludzi z 7.6 a później utwierdziły ich w przekonaniu że apo jest beznadziejne w porównaniu z innymi OTS
-Ponieważ APO 7.6 staje się coraz bardziej nudne (tibia 7.6 to już nie to samo co 8.5)
-Ponieważ 95% graczy używa wosso...
-z czego 40% używa także TibiaAuto
-Ponieważ Mortiis wydaje się nieobecny i wydaje się że serv już kompletnie go nie obchodzi
-Ponieważ jest mało konkursów i eventów (i tu ukłon w strone Santano który stara się to naprawić)
-Ponieważ administracja sama prowokuje sytuacje pozwalające na oszukiwanie graczy (mówie tu o braku pacc runek)
-Ponieważ 98%!!! graczy czuje się bezkarnych więc robią co im się żywnie podoba

Dobra już mi się nie chce pisać ale to jest 1% wszystkich powodów dla czego już APO nie będzie takie jak kiedyś

@edit

Przy okazji walnę moją wizję reformacji APO :

-Zatrudnienie ok. 10 nowych gm (musi być świerza krew i nie 3 czy 5 ale 10 bo i tak ok. 6 z nich nic nie będzie robiła a 4 może się trafić takich santano [czyt. zapaleńców xD])
-RESET POSTACI! - Tak - tylko to by mogło usunąć to wszystko z allegro... A po zrobieniu tego armia nowych gm musiała by pilnie uważać aby następne tranzakcje po resecie już nie uchodziły nikomu na "sucho"
-Zmniejszenie expa - Do ok. x3 lub x4
-Zatrudnienie tutorów - Zwykłych graczy którzy wysyłali by coś takiego jak specialny raport umieszany na liście (coś jak tablica korkowa dla gm-ów - Aha tego trzeba zbanować xD)
-System który by popsuł skuteczność działania wosso etc. (wiem że trudno o coś takiego x.x)
-Zatrudnienie armi cleanerów na forum (10)
-Delety postaci po 3 banach (Jak już was nic nie obchodzi to niech was wreszcie przestanie obchodzić to że zdobywał te lvle od paru miesięcy - wywalcie mu to niech dostanie nauczkę)

Ok. styka ... tu też jest 1% :P

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 20:01
Koleś nawet nie zna podstawowych praw, rządzących tym forum... Tu Kazdy ma prawo sie wypowiedziec... Nie widzialem, żeby kiedykolwiek któryś z modów zamykał temat w dziale "Hyde Park"...

Jeśli dostane bana albo warna za tego posta, to będzie to Twój pierwszy poważny błąd Dexoti

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=38482

Τettmeier
03-01-2014, 20:03
Niewiem co jest ale gdy weszlem na www.armia.toproste.pl i weszlem w "zbanowani" jak zobaczylem ta liste to spadlem z krzesla:
[14/01/2008 15:16] Tygrys -> Neko Knight was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 14:58] Tygrys -> kicaii was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 14:57] Tygrys -> Syczek II was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 01:04] Exod -> Smaczus was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 01:03] Exod -> Skocio was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 01:00] Exod -> Nesill was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 00:52] Exod -> Methods Men was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 00:50] Exod -> Ogry Pall was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 00:49] Exod -> Nusultan Tudialkbai was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[14/01/2008 00:47] Exod -> Baczeq was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

Kazdy H lvl Ban

Azbestowy Człowiek
03-01-2014, 20:11
Mama nie kupiła mi kredek z napędem jonowym i zbrumsztyfikowanym ciachatorem krzywoliniowych parasolek :<

Czuję się z tego powodu przygnębiony. Pociesz mnie ktoś plz

A mnie bolą oczy i mózg swędzi.....

I w ogóle Mikiel pachnie brzydko...

Jakie miałeś przygody z policją z sądem

Ja obraziłem niechcąco policjanta słowami ,,WON PSIE !!!,, poczym dostałem czarnulką (pałką policjyjną) 2 razy na ostude

Piszcie swoje i zwalczmy niebieskie mundury

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=53088

Dexterro
03-01-2014, 23:25
moim zdaniem ed i tak za silny.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
03-01-2014, 23:33
Nie rozumiem tylko po co chcecie usunąć mortiisowi chara, co on takiego zrobił?
Przecież to dobry chłopak nie chciał nic złego nie zamykajcie go proszę :confused:

KaZeK
04-01-2014, 00:23
Przychodzę w pokoju i pragnę z Wami pogadać, mogę?

Old
04-01-2014, 00:27
serio ?

hasa
04-01-2014, 00:48
ej wogule o co tu hodzi z kond sie wziol ten piaskownica kto to i czego tu szuka

Elvanish
04-01-2014, 01:29
W konkursie na najbardziej popieprzony temat na jakimkolwiek forum, ten zdecydowanie przegrałby chyba tylko z tematem o Grodzkiej walącej konia.

O co tu w ogóle chodzi? :D

Swoją drogą: 10/10

Splaxor
04-01-2014, 02:53
Siemka Elvan :) Co tam u Ciebie?

Elvanish
04-01-2014, 03:11
A no witam, jakoś leci. Studia, zaraz może jakaś praca... Wpadłem tu zrobić porządek, zgarnąć admina i podbić świat, ale to po śniadaniu.

Swoją drogą jak czytam swoje stare posty, to rzygam. Polecam, świetna lektura na pozbycie się obiadu.

Μejger
04-01-2014, 03:21
heheeeeeeeehe kto idzie na piwko w stolicy hehehehehee>?

Elvanish
04-01-2014, 03:33
Stolica overrated. 1/10, would not come again.
Chyba, że do stolicy Zachodniopomorskiego przyjedziesz, zapraszam.

Old
04-01-2014, 05:27
heheeeeeeeehe kto idzie na piwko w stolicy hehehehehee>?

chodź, śródmieście północne

Τettmeier
04-01-2014, 08:54
Uważaj na kose bo to dres w OSW i maxach z gimbazny nr 3 obok zachodniego przedmiescia czy tam srodmiescia (pruszkowa)

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 09:25
http://i36.tinypic.com/1rrivm.jpg

http://i36.tinypic.com/2i0vno7.png

http://i38.tinypic.com/wr16yv.jpg

Crayon
04-01-2014, 10:20
psst, jak nie ma tu nigdzie Muflona to mogę wam coś pokazać

Crayon
04-01-2014, 10:28
Dobra, nie wytrzymałem, macie

Albert
2011-02-08 17:04:35
xdddddd
2011-02-08 17:04:45
http://intergaming.info/wyszukiwarka/sherlock/
2011-02-08 17:04:47
zobacz
2011-02-08 17:04:51
nie ma sladu po banowaniu
2011-02-08 17:05:01
po tych 4 zajebanych psach ani sladu nie zostalo

Tak, mam tego więcej

Ralmo
04-01-2014, 10:33
Idę sobie idę ulicą, z moją dziewczyną dziewicą, niosę sobie gitarę, gitarę i nagle srak naptakał, ciężko mi :c

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 10:41
co do mulfona:

http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=416176&postcount=3
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=411703&postcount=9
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=412265&postcount=9
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=51799

Zdzisiu Motyka
04-01-2014, 10:46
no curwa jacek nie wkłada się wszystkich jaj do jednego koszyka

Crayon
04-01-2014, 10:51
teraz to ci leb rozjebie!!! A niby myslisz ze od kogo sa te pierdolone boty !?!??! Od ciebie hahahahahahahah xd

xd

teraz to temat o muflonie, fajne historie, linki, zdjęcia - go!

ʍǝǝʞ aka vimpexx
04-01-2014, 11:40
Czemu nie lubicie Alberta, co Wam złego zrobił?! Był najlepszym GM'em, SM'em, Adminem, no proszę Was :D

Elvanish
04-01-2014, 12:09
K U R W A kto? :^)˜˜

Pikej v69
04-01-2014, 14:15
Fajny temat, kopsnij ps4 :D

Crayon
04-01-2014, 14:22
chcecie?

http://i40.tinypic.com/105b5z9.png

Pikej v69
04-01-2014, 14:33
chcecie?

http://i40.tinypic.com/105b5z9.png

Pewnie :cool:sssssssssssss

Squid
04-01-2014, 14:37
No dawaj XD

Beka zawsze spoko ;o

PS. Balans to usunięcie EKa i zamiast EK będzie GM :D

Pikej v69
04-01-2014, 14:38
No dawaj XD

Beka zawsze spoko ;o

PS. Balans to usunięcie EKa i zamiast EK będzie GM :D

Nie, rookman na gm'a :D

Crayon
04-01-2014, 14:39
No, dwóch użyszkodników mnie nie zachęca, postarajcie się bardziej XD

Elvanish
04-01-2014, 14:43
Ja wiem, że wystarczą dwa moje słowa.

Bring it.

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 15:11
pośmiejmy się z mulfona proszę

Demon
04-01-2014, 15:34
jestem z Wami (licze się za trzech, Crayon dawaj!)

Crayon
04-01-2014, 16:02
A macie, bierzcie i jedzcie z tego wszyscy

[ciach][ciach]

Demon
04-01-2014, 16:06
PIERWSZY TAKTYCZNIE

moj nwoy ulubiony dzial na forum :cool::cool:

EDIT

CZYTAM I CZYTAM I WIDZE, ZE MUFLON TO DUZO PIERDOLIŁ, A MALO ROBIL

edit2
jak nie za bardzo za nim przepadałem to teraz bez kitu widze jaki był. + do tego prywatne najazdy etc. na 8.4

każdy > sherlok

Splaxor
04-01-2014, 16:13
no tu moze byc calkiem ciekawie :)

szkoda ze rekrut sie nie wypowiada ;( zapomnialem tu nie ma licznika postow :):)

jak tak dalej pojdzie to przegonimy temat "liczymy do miliona" z iloscia postow

tez poczytam o Muflonie - dzieki niemu tu jestem z powrotem

Krajon na pewno na kazdego ma jakies haki, a tak na poważnie nie uważam, aby to był dobry pomysł takie pliki udostępniać.

To jest najlepsze :)

Muflon ( Poniedziałek 05.07.2010)
tylko wiesz, nie pisz tego nikomu
Muflon ( Poniedziałek 05.07.2010)
ani nie mow ;d

W sumie o wstawianiu na forum nie wspominał.

P.S. Ciekawa lektura na sobotnie popołudnie.

@Crayon
Wiesz ja kiedyś wstawiłem na forum pytania z pierwszej selekcji na moderatorów, która miała miejsce z 6 lat temu (do dziś mam te pytania) i dostałem kartkę od Santano jednak święty Muflon mi ją skasował. Też miałem sporo takich rozmów jak Ty, ale ja nie zapisywałem tego.

btw. Miałem grać w Diablo, ale wolę poczytać.

Crayon
04-01-2014, 16:26
@up
Nie napisałem, nie powiedziałem. Nie liczy się! XD

@edit

Wiesz ja kiedyś wstawiłem na forum pytania z pierwszej selekcji na moderatorów, która miała miejsce z 6 lat temu (do dziś mam te pytania).
No tak, ale Twoje pytania były jednak w pewnym sensie poufne, ja informacje od Muflona dostawałem w zasadzie jako jego własne opinie i przekonania. Nie dostaliście wszystkiego co mam, tylko tyle, żeby pokazać, jaki on był w rzeczywistości : D

Krajon na pewno na kazdego ma jakies haki, a tak na poważnie nie uważam, aby to był dobry pomysł takie pliki udostępniać.
Mam teczki na każdego, potwierdzone info. Na Ciebie najwięcej, łącznie ze zrzutami z google earth twojego miejsca pracy

A tak na poważnie, to są informacje sprzed trzech, czterech lat, Muflona już tu nie ma, większość informacji jest już nieaktualna, warto powspominać mojego ulubionego kolorowego na Forum.

I tak, mówcie co chcecie, JA LUBIĘ KULFONA

Bondi
04-01-2014, 16:28
Jeśli ktoś ma jakieś perełki z dawnych lat forum to wstawiać! :D

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 16:45
śmiechłem z sharowania tutora xD

Albert
2011-03-05 13:46:25
kazek nie jest w ekipie
2011-03-05 13:46:27
nawet nie ma vipa
2011-03-05 13:46:29
niech sie pierdoli

xD przykładny moderator, mąż stanu

Elvanish
04-01-2014, 17:18
Mam teczki na każdego, potwierdzone info. Na Ciebie najwięcej, łącznie ze zrzutami z google earth twojego miejsca pracy

A na mnie masz? Zawsze dobrze się maskowałem, więc chcę wiedzieć, czy popełniłem jakiś błąd!

Marcelllo
04-01-2014, 17:39
Widzę, że banowanie z Pampaliniego zaczęte ode mnie XD

Ogólnie to sporo więcej było takich akcji ;) Ja też mam sporo PW/rozmów GG itp ale nie będę się nimi publicznie chwalił :D

AZBEST NA PREZYDENTA

Tumanbuga
04-01-2014, 17:49
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi
@
Teczka muflona HOT, polecam :D.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
04-01-2014, 18:16
Tak to czytam i czytam i...

Niby, że Week = `Artas?!?!?

Ja
2011-02-16 20:24:31
juz wiem
2011-02-16 20:24:38
'Artas
2011-02-16 20:25:49
CO TY NA TO?

Albert
2011-02-16 20:26:40
TAK TO ***** ON
2011-02-16 20:26:48
ale jak komus powiesz to cie zakurwie
2011-02-16 20:26:50
warnami xd

NIGDY, ALE TO NIGDY ZNOWU TAKICH JAJEC, JAK MOŻNA MNIE PORÓWNYWAĆ Z ARTASEM, BORZE ŚFIENTY, JESUSIE CHYTRUSIE.

Kimus The Master
04-01-2014, 20:10
apo off zaraz padne przed kompem włonczcie" mi to

'Boonek'
04-01-2014, 20:11
To ewidentnie najbardziej pojebany temat jaki kiedykolwiek moje oczy widzialy Xd

Siteg
04-01-2014, 20:19
x2 BOONEG

A czemu codziennie prawie crashe sa?

'NoRiX'
04-01-2014, 20:20
Jak wam nie pasuje tak ten balans to mam kilka propozycji ..

Royal Paladin

- Leczenie , zwiększyć do 35-50%
- Exevo Mas San , zwiększyć do 15-25%
- Na 1lvl RP powinien dostawać 15-20 HP ( o ile się nie mylę , obecnie
dostaje 10 HP )
- Zwiększyć skilla

Elder Druid

- Zostawić tak jak jest , lub podajcie jakieś wasze propozycje ( wydaję mi się żeby nieznacznie osłabić czar Exevo Gran Mas Frigo i zwiększyć czas działania czaru Utamo Vita )

Master Sorcerer

- Zostawić tak jak jest , lub podajcie jakieś wasze propozycje

Elite Knight

- Zwiększyć skilla

NAJLEPIEJ OTWORZYĆ TEST SERWER NA JAKIŚ CZAS , DODAĆ SONDĘ I WSPÓLNIE Z GRACZAMI PODJĄĆ DECYZJĘ W SPRAWIE BALANSU

NIECH SIĘ Z ADMINISTRACJI WRESZCIE KTOŚ WYPOWIE , PROSZĘ ???

@Relonix , jak jest tak zajeb*** to czego RP na 100 Lvl bije 300 a EK 500-700 , jest dobrze tak?? Nie może być tak żeby EK bił więcej niż RP , RP jest tak udupiony , że nie ma sensu nim grać , ty sobie tam bota postawisz to tobie tam lata ale Ci go grają manual i mają RP poprostu jest to nie opłacalne.

@Soi , jest dobrze nie RP składa się od 2 osób i jest dobrze , każdy niech gra ED bo jest *wyjebany w kosmos* i niech tylko ED biegają...

HAHAHAHAHA Prze świr exevo gran mas frigo rozwaliło mi mózg :D
RP dostaje 10hp na lvl? HAHAHA COś ty :D 21 bodajże joł joł joł.

Nie no a tak serio to dawać drugi serwer 7.6 APO :D i będzie beka :D chociaż na miesiąc ;] nie chcielibyście zajawki jak kiedyś?:D HIII :D aa i jeszcze jedno zablokować możliwość kupywania postaci i kcc na allegro [ wiem ze to nie możliwe ] ale dajcie pomarzyć Joł joł DAMY RADE

Przystojniaczek
04-01-2014, 20:21
Azbest co ty bierzesz i od kogo ale jesteś kosmitą :D. Dostałem dziś bana jutro nie pogram i jaki jest wniosek?:confused:

Navest
04-01-2014, 20:22
Jebnięty temad. Amen

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 20:22
ale nie psujcie tego klimatu, który się wytworzył, rozmowami o tibii

może zróbmy tak, post o tibii musi mieć więcej niż 3 lata i oczywiście być cytatem, ok?

Turoczeek
04-01-2014, 20:42
ok to ja pierwszy

ale nie psujcie tego klimatu, który się wytworzył, rozmowami o tibii

może zróbmy tak, post o tibii musi mieć więcej niż 3 lata i oczywiście być cytatem, ok?

post ma tszy lata asbestowskie

Yoohi
04-01-2014, 20:48
dlaczego Administracja ukrywa się ? Dlaczego udają rozdwoją jazn jeżeli i tak każdy wie kim oni są na prawdę, bo sami znajomi ich wycurwiają kim tak na prawdę są? Potrzebne jest to wszystko?

Mazmazik
04-01-2014, 21:06
co z tym serwem ?! akurat speed mi pochodzil cale 5 min.. :p wiadomo za ile bedzie ON?

Crayon
04-01-2014, 21:39
To ewidentnie najbardziej pojebany temat jaki kiedykolwiek moje oczy widzialy Xd
To dopiero początek, tyś chyba nie widział XDDDDDDDDDD

@TOPIK
Te, ale to jest temat o Muflonie i ciśniemy o nim beke, Azbest kłamie, ja tu teczki wrzucam a wy pierdolicie o jakimś balansie... XD

Crayon
04-01-2014, 21:42
Jak wam się nie podoba to zaraz rzucę teczki na Santano, albo na Elvana i się skończy rumakowanie. Chociaż teczki na Santano = permabanned XDDDDD

Azbestowy Człowiek
04-01-2014, 21:55
poproszę teczkę na exoda, dziękuje

Kimus The Master
04-01-2014, 21:57
22:23 Brox: Jak Ci przykurwie to sie nie zrespisz :D

Elvanish
04-01-2014, 21:58
@Krajon
Dawaj na mnie, chcę.
Jak masz, to chętnie poczytam, bo byłem gimbem :|

Pikej v69
04-01-2014, 22:01
Dajcie teczki azbesta

Crayon
04-01-2014, 22:03
Elvan, na ciebie to szkoda czasu, srsly, Widać było u Ciebie ten gimboukłon w kierunku bycia trendy i hipsterem, chociaż wtedy nie było takiego pojęcia. Zrozumiałem cię. Byłeś guru plebów <12+. To przykre

Elvanish
04-01-2014, 22:07
Jarałeś się mną jak 10-latek na koniec roku szkolnego, a teraz tak mi wrzucasz?
Przyjaźń :')

Pikej v69
04-01-2014, 22:12
Kurcze, tosty mi się spalily

Demon
04-01-2014, 22:30
i o to chodzi

<gif_z_popcornem>

Splaxor
04-01-2014, 23:12
Ale fajny drop. Krwawe ślady Natalii co mają 570 pancerza, 214 dexa, 50 wity, 71 @ress, +243 pancerza i 12% speeda. Jak myślicie zejdą za 33 kk?

@down
Szkoda ;( Kiedyś miałbym za to 100 złotych...

Pikej v69
04-01-2014, 23:23
Ale fajny drop. Krwawe ślady Natalii co mają 570 pancerza, 214 dexa, 50 wity, 71 @ress, 243 pancerza i 12% speeda. Jak myślicie zejdą za 33 kk?

Nie SONDZE dcsdscds eeg wiec

Sasza
04-01-2014, 23:54
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy.
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.

Azbezd to kosmita.
Fajnie tutaj, porozmawiajmy o mnie.

@edit

Dlaczego jak Azbezd mnie dziś widział to dawał loga, wie ktos?

Zdzisiu Motyka
05-01-2014, 01:04
pewnie dlatego że ma kiełubasofobie czek it

Tumanbuga
05-01-2014, 01:09
mając 13 lat nadal lubiłem się pobawić, poudawać, pozmyślać. mieszkam blisko lasu, zatem miałem dużo miejsca, aby realizować się w wymyślonych przygodach.
pewnego dnia jak zwykle udałem tam się porobić inby, znalazłem jakiś fajny kij i zacząłem napierdalać nim różne drzewa udając, że to moi przeciwnicy i się z nimi napierdalam. wszystkie to były jakieś grube sosny, ale niedaleko stała taka mniejsza, cieńsza, a więc postanowiłem, że ta większa to wojownicy zakonu cienia, którzy porwali lokalną księżniczkę, a ja dzielnym paladynem, który postanowił ją oswobodzić. po paru chwilach nakurwiania kijem, że az echo szło, uznałem, że bandyci są martwi, a księżniczka wolna. zacząłem flirtować i przytulać reprezentujące ją drzewo, aż w koncu zacząłem je namiętnie całować z zamkniętymi oczami. parę sekund później usłyszałem w prawym uchu "wszystko w porządku, synu?", panicznie odskoczyłem od sosny i zobaczyłem leśniczego. powiedziałem, że trochę mi się w głowie zakręciło i że idę do domu. już więcej nie pojawiłem się w tamtej części lasu.

dziq76PLx2
05-01-2014, 02:54
Dlaczego jak Azbezd mnie dziś widział to dawał loga, wie ktos?

pewnie dlatego że ma kiełubasofobie czek it

Ja tam myślę że dlatego, że chciał zjeść w spokoju żeby nikt mu nie podpier***** jedzenia.

@t

Dlaczego na APO nie można brać ślubów? Chciałbym znaleźć tą jedyną dziewczynę w pixelozach :(

Jestem na tak.

Azbestowy Człowiek
05-01-2014, 09:04
gdzie teczka na exoda pytam się

Τettmeier
05-01-2014, 09:21
Napisał Maatini Żałosny Ogryzek Zobacz post
Widać że nie przepadasz i sie w ogóle nie znasz bo wymieniłeś same cioty z hh.. Magik miał fajny głos.. Teraz tylko O.S.T.R <33

Pozdro. xd

Cioty, kolego to ty masz na czole.
Taki mam styl, jeżeli chodzi o muzyke i chuj ci śmieciu do tego.Słuchaj sobie OSTR'ego żalu.
Nie znam sie?A kocha cie wogóle ktoś?Nie wiesz nawet 1/100 tego, co ja wiem o Hip-Hopie dzieciaczku bez kolegów.Ssij.

Plx ban.

Crayon
05-01-2014, 10:32
Marku, przepraszam, zapraszam Cię ponownie jednak do polubienia naszej grupy na facebook forum
http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=73

mocz z tobą

Pikej v69
05-01-2014, 11:52
BORZE borze borzenko, dlaczego nayebało tyle śniegu :confused::confused::confused::confused: :mad::mad::mad:

Zdzisiu Motyka
05-01-2014, 11:54
twoje miasto jest odpowiedzią na wszystkie pytania pikej

Τettmeier
05-01-2014, 12:00
BORZE borze borzenko, dlaczego nayebało tyle śniegu :confused::confused::confused::confused: :mad::mad::mad:

gdzie sniek

Pikej v69
05-01-2014, 12:01
gdzie sniek

Chorzuf dfsdfsdfsegfaesfsdvsdfasdgfasgasfvsdverafads

Crayon
05-01-2014, 12:33
Piekary Śląskie 24 stopnie i cieply wiatr

dziq76PLx2
05-01-2014, 15:10
Dlaczego Crayon jest ST ja się pytam??

KaZeK
05-01-2014, 15:13
Dlaczego Crayon jest ST ja się pytam??

wszedł z butami (bądź bez, jak kto woli) do bazy danych i sobie dał, proste?

Pikej v69
05-01-2014, 15:20
Ponoć XZibit ma nagrać nutę z Biberem, jest to prawda?????

Splaxor
05-01-2014, 15:33
Nie. On tylko odpicował mu brykę.

@edit
Jebłem

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1504398_724806724197982_995577659_o.jpg

Tumanbuga
05-01-2014, 17:42
Więc zawsze było ,że "chmurki" czyli zmęczenie pojawiało się po 1-dnym udeżeniu z exori max a teraz? Gdy expiłem nacisłem 2 razy "exori max" a tu pisze,że jestes zmęczony -.- może mi ktoś to wytłumaczyć może to jakiś błąd gry?! Napiszcie co wy o tym myślicie...

ehh wczoraj lalem sie z 112 knightem i nie moglem przez to zabic wlasnie ;( gm zrobcie cos z tym bo malo ze skory nie wyskoczylem jak sie zaczeli noobki rzucac tzn :"noob""zal.pl" itd. ;(

jezeli mozecie to zrobcie mi sygne i avka ;p

Avek
100x100
tematyka:Naruto albo prisonbreak
Sygna: Taka sama jak avek w rozmiarach sygny ;p

Demon
05-01-2014, 17:53
kochan ten temad :cool:

ʍǝǝʞ aka vimpexx
05-01-2014, 18:08
Dopiero dziś ubrałem w domu choinkę, ładna prawda?
http://i43.tinypic.com/ndk6k0.jpg

Palldino
05-01-2014, 18:17
pienkna je

Splaxor
05-01-2014, 18:24
@Week
Choinka jak CKM. Z długą lufą na trzech nogach.

Te chciołbyś te hajcungi pociś?

Pikej v69
05-01-2014, 18:45
Potrzebuje numer buta Natalii, wie ktoś może jaki ma?

dziq76PLx2
05-01-2014, 20:20
Spytałem się Natalii o numer buta, nie odpowiedziała mi jaki ma, ale dała mi zdjęcie swojego chłopaka na wakacjach jak pływa na jej bucie

http://polskierekordy.pl/uploads/photos/283/damski-bucik-na-wodzie-660_660.jpg

Myślę, że w pantofelek jak z Kopciuszka to ona by stopy nie zmieściła.

Jaki jest najlepszy prezent dla faceta w walentynki? I dlaczego jest to lodzik?

Pikej v69
05-01-2014, 20:32
Spytałem się Natalii o numer buta, nie odpowiedziała mi jaki ma, ale dała mi zdjęcie swojego chłopaka na wakacjach jak pływa na jej bucie

http://polskierekordy.pl/uploads/photos/283/damski-bucik-na-wodzie-660_660.jpg

Myślę, że w pantofelek jak z Kopciuszka to ona by stopy nie zmieściła.

Jaki jest najlepszy prezent dla faceta w walentynki? I dlaczego jest to lodzik?

Dzienki, jednag posiada numer 69, to już wiem co jej kupie na urodziny :)

Splaxor
06-01-2014, 16:18
Prawie 24h bez odpowiedzi? Nie mogę tego tak zostawić.
Jutro mom kolynda i zaś trza citać do szynku bo farosz jak ino wlezie to zaś bydzie dupił fleki.

Maatinii
06-01-2014, 17:14
Mam nockę w pracy.... Jak tam u was ?

Τettmeier
06-01-2014, 17:32
Jutro do szkoły po ponad 2 tyg przerwy.. Najgorzej

dziq76PLx2
06-01-2014, 17:43
18 wolne mam to muszę 2 tygodnie wytrzymać, najgorzej :(

Τettmeier
06-01-2014, 18:12
Ja ferie od 14 lutego, w sumie dużo czasu jeszcze do tego, ale później jak wrócę to magia, 2 miesiące, maturka i elos:D

Maatinii
06-01-2014, 18:32
Ja mam wolne od maja ;D Co dwa tygodnie uczelnia a tak praca i zabawa.

Azbestowy Człowiek
09-01-2014, 09:48
podbijam temat

byłbym rad, gdybym zobaczył wieczorem 7 stronę

hasa
09-01-2014, 09:54
Ja niestety albo i stety swoja edukacje zakonczylem wraz z nowym rokiem, co za tym idzie mam sporo wolnego czasu. Na szescie jestem bardzo kreatywna osoba i juz wiem jak spedze kazda minute, a tu taka mala podpowiedz:
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1185029_626492077382843_623221187_n.jpg
@koleganizej
Zbyt błyskotliwy to Ty nie jesteś.

Elvanish
09-01-2014, 12:43
@up
Będziesz sobie trzepał do obrazków z neta? Rzeczywiście, Twoja kreatywność przekracza wszelkie granice. Wyznacza nowe trendy wręcz.

@editkolegawyżej
Nie no bo przecież seksowna kobieta rozjebana na łożu niewinności to doskonała metafora zrobienia czegoś ze swoim życiem i (najlepiej) pójścia do pracy. Bo to robi człowiek, który zakończył edukację. Chyba, że idziesz pracować, jako dziwka. Wtedy spoko.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
09-01-2014, 15:55
Zjadłbym pizzę, taką jak wczoraj, mocno ;)

http://i44.tinypic.com/14smpz5.gif

Maatinii
10-01-2014, 06:08
Mm ochotę na mc zestaw powiększony z big mackiem i spitem, ale jest strefa śniadaniowa więc nie zjem ;(

Azbestowy Człowiek
10-01-2014, 19:05
mam kupony

chociaż ze mnie taka sknera, że nawet z kuponami to dla mnie wszystko za drogie się wydaje xD

Pikej v69
18-01-2014, 13:30
Jebac brazoli tak zostałem wychowany, krzywomordne *****

Tumanbuga
18-01-2014, 13:37
w maku tylko mc royal zestaw + mc royal luzem, z klasyków oczywiście, bo sezonowe też czasem dobre dadzą.

Azbestowy Człowiek
04-03-2014, 20:51
podbijam stary temat, bo nie mam pomysłu na nowy

i tak nikt nie odpowie

dziq76plx3
04-03-2014, 20:53
i tak nikt nie odpowie

Niemożliwe staje się możliwe azbest. Odpowiedziałem!!

Azbestowy Człowiek
04-03-2014, 20:54
co ci się stało w poprzednie konto?

Pikej v69
04-03-2014, 21:01
co ci się stało w poprzednie konto?

prawdopodobnie złamało nogę.

Azbestowy Człowiek
04-03-2014, 21:02
z przemieszczeniem