View Full Version : !sd
bodziobodzio
03-01-2014, 20:05
Witam. Fajnie by było gdyby wprowadzono komendę !sd, po użyciu której atakowano by zaznaczony cel runą sd. Wprawdzie ruch myszy jest mały (z bp do okna battle), ale po dłuższym expieniu "przenoszenie" runki zaczyna męczyć, pozatym mniej wgrani muszą się bardziej skupiać na trafieniu w cel w oknie battle niż mogą cieszyć się widokiem akcji. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji, zwłaszcza że wiele osób mogłoby się ze mną zgodzić :). Pozdrawiam.
Na mniejszym levelu jedynie by sie to przydalo nic wiecej :)
#Jestem na nie, bo jest to zbędne
Turoczeek
03-01-2014, 20:11
Mądrzejsi gracze wykorzystują nieoficjalne oprogramowania :D
Jestem na nie, bo jak sd to i inne runki typu gfb :>
Domcio Old
03-01-2014, 20:22
Były już takie propozycje, ale i tak tego nie wprowadzili i pewnie tego nie wprowadzą bo to jest zbędne na serverze. I tak jest łatwo expić nawet za łatwo :)
Kiedy w koncu moderatorzy zaczna pilnowac regulaminu? Wciaz sa zakladane takie same tematy!
Jestem na nie tak samo jak i w poprzednich propozycjach o tej samej tematyce. Jest to zbedne, szkoda czasu na wprowadzanie marnej komendy, z ktorej ktos bedzie korzystac raz do roku kiedy to zalozy noob chara :[
gwnstopro
03-01-2014, 20:30
Jestem na nie, dlaczego?, sd używa się do około 100 lvla później już nikt tego nie używa chyba że do dobicia moba z daleka.. Wbijesz większy lvl to zrozumiesz że ta propozycja była słaba.Pozdrawiam
ʍǝǝʞ aka vimpexx
03-01-2014, 20:40
To ktoś jeszcze używa sd? :|
Przecież teraz na 30 lvlu idziesz na dark lordy i 100lvl to chwila moment :/
Później sd już nikt nie używa :)
Na nie :D
Pikej v69
03-01-2014, 20:52
Jestem na nie, jak chcesz szybko strzelać to daj pasek z sd nad oknem battle i klikaj.. Sd są używane przez kilka poziomów, później z czarów bijesz.
żeby na APO runy odgrywały jakąś role to ok, ale gościu na cały żywot chara starczy Ci 255sd ; o
zamykam, bo i tak nie przejdzie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.