Zaloguj się

View Full Version : nowy czar dla palka

bodziobodzio
05-01-2014, 02:20
witam. Chcialbym zaproponowac wprowadzenie nowego czaru ofensywnego dla palka. Mam na mysli czar typu "pocisk" (jesli tak mozna to nazwac), cos jak atak z runy poniewaz tak naprawde kazdy z czarow dost dla paladyna ma okreslony obszar dzialania i ciezko atakowac z dystansu. Mysle, ze wielu paladynow poparloby ta propozycje, wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie tego pomyslu :)

ʍǝǝʞ aka vimpexx
05-01-2014, 02:32
witam.

Witam* również.

Chcialbym zaproponowac wprowadzenie nowego czaru ofensywnego dla palka. Mam na mysli czar typu "pocisk" (jesli tak mozna to nazwac)

http://i39.tinypic.com/wknz4h.gif

cos jak atak z runy poniewaz tak naprawde kazdy z czarow dost dla paladyna ma okreslony obszar dzialania i ciezko atakowac z dystansu.

Rly?

Mysle, ze wielu paladynow poparloby ta propozycje, wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie tego pomyslu :)

Grałem palladynem do 710 poziomu i jakoś nigdy nie przeszkadzały mi czary, a tym bardziej brak czaru ofensywnego, którym możemy atakować na dystans :D
Jestem na nie :)

dziq76PLx2
05-01-2014, 02:50
Mysle, ze wielu paladynow poparloby ta propozycje, wiec prosze o pozytywne rozpatrzenie tego pomyslu :)

Grałem 2.8k rp a mimo to jestem na nie, gorsze propozycje potrafi dodawać chyba tylko użytkownik "Wszystko". Nie masz na co liczyć.

Τettmeier
05-01-2014, 09:15
Toś wymyślił. I tak jest najlepszy czar obszarowy do PVP jak i do bicia potworów. :O, w zasadzie powtórzyłem to co napisał Kompot, to takie oczywiste.. Jestem na nie.