Zaloguj się

View Full Version : TEDE - FEAT. (prod. SIR MICH) / #kurt_rolson 2014 / (+ INTRODUKCJA)

Ryśku xD
05-01-2014, 11:23
http://www.youtube.com/watch?v=ZFQs29wcf2s

Widać Tede jest w formie , nową jego płytę będzie warto sprawdzić . Sam kawałek według mnie w jego wykonaniu jest bardzo dobry.

Τettmeier
05-01-2014, 11:34
Jest moc. Siada w samochodzie równo!

'NoRiX'
08-01-2014, 23:48
Ja osobiście nie słucham TEDE, pewnie pamiętacie jego przygodę z mundurem Policjanta w serialu :) Charakterny nie powiem. Dobrze go kiedyś zjechali dissem Płomień 81-Kiedy powiem na osiedlu, przypomnijcie sobie wers "Za więcej hajsu zagrał byś psa w Kryminalnych" :))

@edit

ale to jest dziwny ból dupy, naprawde Ci tak typie przeszkadza policja? wyobraź sobie, że nie ma Twoich złych 'psów' i każdy robi co chce, nawet by nas tu nie było, bo wszyscy by się wybili, a tak btw. to tylko SERIAL, który był środkiem utrzymania. nie bronie go, bo nie jestem jakimś mega sajkofanem Jacka, ale spójrz na to obiektywnie.

pięknie bangla, mich to ma jednak talent :cool:

ps. jp na 50%, bo dostałem mandat :(

Żadnych ból dupy, większość z nich to bezkarne skurwysyny które wykorzystują odznakę, dostaniesz w łeb za nic i jeszcze ***** będzie że Twoja wina. Potrzebni są ale nie takie buce. ;) To prawda że to tylko serial, jego życie jego sprawa, nie mi go oceniać jednakże mi chodziło o to że Płomień 81 przepowiedzieli przyszłość niemal jak wróżbita Maciej :D Niech nagrywa proste, wiele HH mu zawdzięcza.

Demon
09-01-2014, 00:15
Ja osobiście nie słucham TEDE, pewnie pamiętacie jego przygodę z mundurem Policjanta w serialu :) Charakterny nie powiem. Dobrze go kiedyś zjechali dissem Płomień 81-Kiedy powiem na osiedlu, przypomnijcie sobie wers "Za więcej hajsu zagrał byś psa w Kryminalnych" :))
ale to jest dziwny ból dupy, naprawde Ci tak typie przeszkadza policja? wyobraź sobie, że nie ma Twoich złych 'psów' i każdy robi co chce, nawet by nas tu nie było, bo wszyscy by się wybili, a tak btw. to tylko SERIAL, który był środkiem utrzymania. nie bronie go, bo nie jestem jakimś mega sajkofanem Jacka, ale spójrz na to obiektywnie.

pięknie bangla, mich to ma jednak talent :cool:

ps. jp na 50%, bo dostałem mandat :(

hasa
09-01-2014, 00:51
Tedas psem? To od zawsze najmarniejsza zagrywka w celu hejtingu
http://img856.imageshack.us/img856/5565/cpv.gif
Jaranko w opor, nie ma innej opcji. Tedas w szczytowej formie i na pewno nie na krotko! Az boje sie pomyslec co bedzie po #kurl_rolson chlopaki. Czekam na elliminatitejpa od Sir Micha.

PS. Tedas zgarnia dolce, a Wy macie bol dupy

Joogi
09-01-2014, 11:45
Ojjj czuje ze bedzie dobrze.. Elliminati nadal czasem mi siedzi w glosnikach, a mam nadzieje ze nowa plyta bedzie rowno dobra :D w dodatku Sir Michu robi zajebiste bity i to mnie ciagle przyciaga do tych kawalkow xD