Zaloguj się

View Full Version : RESPY City of Dreams

Yoohi
05-01-2014, 12:57
Witam.

Wychodzę z taka propozycją powiększenia, zmienienia czy też renowacji kilku respawnów, a mianowicie rzecz jasna biorąc pod uwagę to, że nikt nie odwiedza już taki respawnów jak Mistic Scaraby, Wise Many czy też nawet już Queeny to myślałem aby zachęcić do powrócenia ludzi do tych respów.

Renowacja respów

Wise manów - Powiększyć dodać ich trochę więcej, zmienić ten zamek z wise manami.

Queeny, dodac jeszcze troche kładek z queenami zrobić trochę ich więcej.

Mistic Scaraby dodanie kilku dodatkowych respawnów +

Co wy na to?

#down

Na co nam stare respy jeżeli nikt z nich nie korzysta a mozna je powiększyć i korzystać ?

edit

Trzeba zmienić respy dodać jakieś urozmaicenie na nich zęby zachęcić ludzi. Kiedyś wszystkie te respy były okupowane, a teraz ? Pustki.. Bo sąrespy eventowe, dlatego wyszedłem z tą propozycja

Verdo
05-01-2014, 13:01
Jestem na nie, masz pełno respów tych potworów. Wszystko jest dobrze.
ps. Skończ już dodawać propozycje bo co jedna to gorsza.

Hokage
05-01-2014, 13:39
Wieśków jest strasznie mało i nie opłaca się tam nawet iść. Quny na cod to dobra opcja na 1k eka ale są kurczaki to nikt tam nie chodzi. Na Msc expiłem 600+ knightem, tam tylko kiedyś się expiło dla loota.

Jestem na tak. Powiększyć respy

'NoRiX'
05-01-2014, 13:46
Fajny pomysł, to prawda że te respy już dawno opuścili gracze:/ Ostatnio przez jakieś 3 dni tam biegałem i Queeny opuszczone :/ że już nie wspomnę o msc. No ale co się dziwić małe respy, ludzie nie wyrabiają tam z lvl:/ Fajnie by było powiększyć respy i napewno na innych respach zrobiłoby się spokojniej nie byłoby wybijania sobie nawzajem.

Τettmeier
05-01-2014, 14:12
Jestem na tak przydałoby się ogarnąć te respy. Żeby to wszystko było opłacalne to najlepiej nawalić potworów żeby dużo na klatę leciało bo jak każdy wie jest dużo respów gdzie lecą po 1-2 potwory, a takich gdzie dużo jest mniej. Proponowałbym jednak cos dla przedziału lvl 400-600 bo wtedy wieje nudą, przynajmniej ja tak odczuwam

Przystojniaczek
05-01-2014, 14:13
skoro ludzie tam nie chodzą to jestem oczywiście za powiększeniem może to ich skłoni do odwiedzenia starych terenów ... Tak.

gwnstopro
05-01-2014, 14:17
Witam. Respy mistic scarabów na cod dla mnie naprawdę są dobre i nie widzę potrzeby tam coś zmieniać. Queeny to samo, nie widzę potrzeby powiększania, gdyż kajdany i ten niżej to naprawdę dwa duże respy.. Resp wise manów można by było poprawić lub urozmaicić bo dosłownie nikt tam nie siedzi..

Old
05-01-2014, 14:43
Dobra propozycja, jest tam trochę miejsca by powiększyć respy bo rzeczywiście tam nikt już nie przychodzi(wyjątki), a z tego co widać gra coraz więcej osób, może APO odżyje, ekipo działaj!

Yoohi
05-01-2014, 14:48
Chciałem jeszcze dodać dla osób które nie potrafią zrozumieć tego, że na APO po dodaniu respów eventowych to wszystko prawie poszło w odstawkę, bo każdy siedzi na kurach loci motylki, bo jest z nich dobry zarobek albo na nilach loci jajka, bo swoich nie mają (żart) I dlatego chce żeby urozmaicili trochę nam te respy, bo gdybym chciał zacząć nawet od nowa kiedyś, to szybko strasznie wszystko się nudzi.

X czasu temu dodali quest (egipcian amulet) zajebiscie, nowe potworki itd. Ludzie siedzieli na nich po 24/7 ale queeny nadal byly zajete, teraz zostały zrobione eventowe, to nikt nie siedzi ani na wardach cod ani na queenach, dlaczego? Bo są kury

edit
#Lordzik

Wiele osób zapomina o Wise Manach (COD) czy też MSC (ANK) płatne respy powinny tez zostać odświeżone, ale nic z tym nie robią.
Jedynie raz zaszczyciłem na płatne respy Bally, bo zostałem tam skierowany z misji !quest gdyby nie to, to bym w ogole tam nie zaszczycił

KaZeK
05-01-2014, 14:54
Kingi oraz Queeny mogą zostać ewentualnie 'wydłużone'. To samo z msc, odrobinę powiększyć respawn tak, aby znajdowało się tam po 5-6 msc w każdej 'odnodze'. Wise Many mogą być, przydają się do misji 'Killer: 500 Wise Man' a miejscówka całkiem spoko.

#Lordzik#
05-01-2014, 15:19
To są tylko nieliczne respy, które wymagają odświeżenia. Jest ich o wiele więcej, ale tym z pewnością "zabieg odmładzający" przydałby się.

Jednak administracja woli wprowadzać nowe respy niż poprawiać stare.
Jestem na TAK, ale pewnie i tak nie zostaną one ruszone :)

Dementor
05-01-2014, 16:05
Oczywyście jak najbardziej na tak. Jest wiele respów, które powinny zostać odnowione i właśnie między innymi te się do nich zaliczają. Często nie ma potrzeby dodawania nowych terenów, wystarczy odświeżyć stare.

Domcio Old
05-01-2014, 16:24
Co do wieśków jestem na tak. Jest ich mało na servie, a jakiś porządny resp by się ich przydał.
Queenow jest sporo na servie. Masz resp na cod, parę respów na vol na których się naprawdę dobrze expi i oczywiście kajdany na magic, więc co do queenow jestem na nie.
Mystic scarabów jest średnio na servie, więc by mogli troszkę powiekszyć ten resp.

Czarodziej Xardax
05-01-2014, 17:08
Jestem na Tak, ale "nic nie bd przerabiane, jedynie beda dodawane nowe miejsca".
wiec nie mam sensu pisac kolejnych propozycji o renowacji jakiegos miejsca.

ʍǝǝʞ aka vimpexx
05-01-2014, 18:21
Był temat 'ogólny' o opustoszałych respach, stworzony przez Doktora Watsona (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=24600), jeśli chcesz to wpisz swoje 'typy', a być może zmienią to jeżeli stwierdzą, że warto? :)
Link do tematu. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=120289)
Propozycja dobra, jestem na tak.

Zarexoholik?
11-01-2014, 19:35
O respach Wise to pewnie 3/4 obecnych graczy APO nie ma pojęcia, tam nawet nie warto chodzić - jeden z setek zmarnowanych terenów [gratulacje]. Scaraby to dobry resp dla ludzi 800-1k, potem już nawet nie warto tam chodzić.

Sasza
11-01-2014, 19:51
Jeżeli ludzie nie odwiedzają respów na wyspie COD, to standardowo jestem za reorganizacją tych respanów. Tym zajmuje się jeszcze(chyba) Marcello.
Ma swój specjalny temat ---> KLIK! (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=120289) Jestem oczywiście na tak.

Hokage
11-01-2014, 22:57
Jeżeli ludzie nie odwiedzają respów na wyspie COD, to standardowo jestem za reorganizacją tych respanów. Tym zajmuje się jeszcze(chyba) Marcello.
Ma swój specjalny temat ---> KLIK! (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=120289) Jestem oczywiście na tak.

Czy Ty mógł byś się nie wypowiadać o czymś o cym nie masz zielonego pojęcia?

Chciał bym jeszcze dodać, że respy glaciusów omnibów perfktorów na ank są wgl nie odwiedzane bo jest ich za mało i można było by ich równierz zwiękdzyć

Seyhado
13-01-2014, 01:24
na wise nikt nie expi więc to będzie zbędna praca :D
co do msc i queen jestem na tak :D

hasa
13-01-2014, 01:40
Moim zdaniem owe respy wciaz sa jedymi z najlepszych pod wzgledem zdobywania doswiadczenia na w/w potworach tak wiec jestem na nie.