Zaloguj się

View Full Version : offline trainer

Ernestus
06-01-2014, 02:39
Witam . Na rl tibii bradzo popularne staly sie owe trainery sugeruje ze mozna wprowadzic to u nas . Jak wiadomo tez na rl schodzi offline stamina <czy jak to tam > u nas np. mogly by schodzic punkty duszy.
Sonda tak / nie

Demon
06-01-2014, 03:06
w sumie czemu nie, skille i tak nic wielkiego nie dają, a przykładowy mlvl (150) po 12h skillowania awansowałby na 0.5%

ofc. wymagany pacc

Zarexoholik?
06-01-2014, 03:21
w sumie czemu nie, skille i tak nic wielkiego nie dają, a przykładowy mlvl (150) po 12h skillowania awansowałby na 0.5%

ofc. wymagany pacc

Jesteś niestały w uczuciach! PROSZE BARDZO (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1100263&postcount=6)

#topic

Oczywiście jestem na NIE. Nie po to przebociłem przesiedziałem tyle godzin w trainerze, żeby ludzie mogli sobie skillować będąc offline. Przykład z rl Tibii to akurat przestrzał stopy.

Τettmeier
06-01-2014, 09:05
Oczywiście jestem na NIE. Nie po to przebociłem przesiedziałem tyle godzin w trainerze, żeby ludzie mogli sobie skillować będąc offline. Przykład z rl Tibii to akurat przestrzał stopy.

Muszę się zgodzić. Offline trainer byłby nie fair dla graczy, którzy chcieli być w TOPce dawno. W zasadzie na RL Tibii też tak było, z jedną różnicą. Tam graczy o zdanie sie nikt nie pytał. :)

Yoohi
06-01-2014, 09:08
Nie zgadzam sie jest to nie potrzebne na APO zwłaszcza utrudni gre początkującym

#Jestem na nie

Czarodziej Xardax
06-01-2014, 10:13
Nie!
dlaczego?
skille ma miec znaczenie przy hitach (w tym uw) przy najblizszym update,
a to znow bylo by sporym ulatwieniem dla ek i rp : )

KaZeK
06-01-2014, 10:47
Pomysł sam w sobie nie jest zły, jeden soul to dwie/trzy minuty w off trainerze. Aby mieć dostęp do tych trainerów trzeba wykonać arenę z Nan'tsao. Co do propozycji jestem na tak.

gwnstopro
06-01-2014, 11:17
Musiało by to naprawdę być drogie.. w sumie punkty duszy to nie najgorszy pomysł.. I nie tylko dla ek/rp dla ms/ed wprowadzić także na magic lvl.. Nie wiem jaki mógłby być przelicznik 10h-200 souli ?

Anonimowy
06-01-2014, 11:20
Jeśli chcecie zachować jeszcze klimat 7.6, który ten serwer w drastycznym stopniu traci to nie powinniście tego wprowadzać. Trening offline na globalu jest ich strzałem w kolano. 8 lvle ze skillami po 90 i łącznym czasem online 12h~? Never.

Old
06-01-2014, 11:27
Magik nie po to przesiedział tyle czasu w trainerach, by teraz ktoś go w kilka dni przegonił ze skillami, może jeszcze zróbmy legalne bocenie mlvl na trainerze kiedy jesteś offline, zbędna propozycja nie rozumiem po co to wprowadzać.

#Lordzik#
06-01-2014, 13:12
Rzeczywiście byłoby to jakimś elementem niesprawiedliwości wobec większości.
Poza tym przy dzisiejszym poziomie przydatności i znaczenia skilli jest to niepotrzebne.
Wybacz Ernii, ale jestem na NIE. :<

Faworyt
06-01-2014, 13:27
Co wy mówicie o tej sprawiedliwości? Przecież na rl tibii przed wprowadzeniem treningu offline gracze również trenowali normalnie na slimach, monkach itp.

Nie widzę powodu wprowadzania tego na apo, bo skile lecą stosunkowo szybko, a trenujemy tylko dla rankingu bo dużego znaczenia one nie mają.

Ernestus
06-01-2014, 13:29
Spoko to tylko propozycja ale jak wiecie na rl tibii w tainerach offline skile leca znaczaco wolnej niz jak bys sam skillowal. ; ) Tak samo moglo by byc u nas, punkty duszy to tylko przyklad mozna by bylo cos innego wymyslec ; )

Shillen
06-01-2014, 13:32
Jestem na nie, chcesz mieć większe skille - pomęcz się (trenuj na zwykłych trainach i zobacz, jak to kiedyś było hehe), na nie.

Dementor
06-01-2014, 13:50
Ja tam jestem na tak, mi by to nie przeszkadzało. Wtedy taki trainer mógłby właśnie np. zabierać soul/więcej kasy i dawać mniejszy efekt. :)

'NoRiX'
06-01-2014, 13:51
Nie nie nie :D Za bardzo chcecie upodobnić tibie APO do real tibii. Offline training? Chcesz skille, trenuj, nie ma lekko. To jest tibia 7.6 nie 10+.

Navest
06-01-2014, 13:56
Dokładnie jak koledzy wyżej - ktoś się namęczył przez ten czas (lata?) nabijając skille, a teraz w kilka miesięcy można byłoby ich dogonić?
No chyba NIE.

Sasza
06-01-2014, 19:09
Chyba żarty sobie robicie. Nie po co siedziałem w trainerze tyle czasu, aby jakiś pionek dający exita skilował sobie nie tracąc w tym swojego czasu:confused:

Po drugie, co jest trudnego w tym, aby wajchę pociągnąć raz na 19 minut?
Stanowcze nie.