PDA

View Full Version : [ROOK] NPC Rider - Udoskonalenie.

Old
06-01-2014, 14:11
Więc jak kupujemy u tego NPC plecak, nie mając żadnego plecaka a hajs mamy w miejscu na strzały, to plecak się pojawia ale NPC reszty nie wydaje...

http://i39.tinypic.com/23u3gpk.png

Więc moja propozycja jest taka żeby hajs pojawiał się w plecaku który pojawia się w odpowiednim miejscu, albo chociaż pod nogami tibijskiego ludzika.

Logan711
06-01-2014, 14:32
Jestem na nie bo nawet jeśli kupujesz plecak i masz 1platyne to dostajesz plecak i kase ci rozmienia na 80gp albo pojawia sie w rece :).

Turoczeek
06-01-2014, 14:53
Taka kasa to nie kasa XD

To jest pewnie jeden z bugów Tibi 7.6 i nie da rady się tego naprawić.

Zark
06-01-2014, 15:30
To jest pewnie jeden z bugów Tibi 7.6 i nie da rady się tego naprawić.

Da się. ;) )
jestem na tak, ten blad da sie latwo naprawic, mysle ze Squid poradzi sobie z nim w minute

KaZeK
06-01-2014, 15:37
Kasa pod nogami odpada, ktoś może Ci ukraść 99cc i będzie płacz. Co do 'udoskonalenia' jestem za tym, aby npc po prostu pisał 'wybacz, ale nie posiadasz miejsca' czy coś w tym stylu.

'NoRiX'
06-01-2014, 16:11
Błąd to błąd, ten błąd da się szybko naprawić a naprawdę jest denerwujący gdy o nim zapomnimy. Powinni się tym zająć szybko :) Jednak dla początkujących graczy na rooku nawet taka mała kasa to kasa :)

Sasza
06-01-2014, 18:55
Nie raz kupowałem i nigdy mi to nie przeszkadza..
Szkoda czasu na takie błachostki. Jestem na nie.

Zii Baba
30-01-2014, 12:20
Fajny pomysł, to prawda że te respy już dawno opuścili gracze:/ Ostatnio przez jakieś 3 dni tam biegałem i Queeny opuszczone :/ że już nie wspomnę o msc. No ale co się dziwić małe respy, ludzie nie wyrabiają tam z lvl:/ Fajnie by było powiększyć respy i napewno na innych respach zrobiłoby się spokojniej nie byłoby wybijania sobie nawzajem.
aha? XD

@top
Najlepsza opcja bedzie sugestia Kazka. Mozna by ja podciagnac tez pod sytuacje kiedy nie mam miejsca, a itemy sprzedajemy/kupujemy(np. gbp mmax), a gdy zabraknie nam miejsca w glownym plecaku nasz hajs/gbp mmax przepada.

Mr Fsza
30-01-2014, 14:32
Kiedyś wywalało na ziemię pod nogi, nie wiem czemu zostało to zmienione .

Powinno to zostać poprawione bo nawet niekiedy jak przechodzimy jakiś quest nie mając miejsca w plecaku możemy wcale nie dostać itemki.

Wszędzie powinno zostać to poprawione przy sprzedaży lota.

OFC TAK