Zaloguj się

View Full Version : Konkurs na http://tibians.com/

Nefre
09-09-2007, 10:35
Konkurs dotyczacy wyboru najlepszych Ots`ów. Jeśli ktoś posiada swój własny OTS i chce wziać udzial w konkursie wystarczy go zgłosic na stronie www.tibians.com (http://www.tibians.com) Konkurs zacząl sie 1 września.

Zróbcie wszystko by wasz OTS zostal OTS`em miesiąca.
Zapewniam, że nagroda jest interesujaca:)
Wszystkich dokładniejszych informacji dowiecie się na forum tibians.com
Powodzenia:)

Aziana Yazi
09-09-2007, 11:09
Chyba Ci coś nie wyszło...
2 tematy.. warn plax :p I nie wiem czy w nazwie tematu nie powinno
byc tibians.com? Oj Nefre, Nerfre.. Aleś ty roztrzepana;)

Arhadus
09-09-2007, 11:21
Chyba nie nadajesz się na moderatora. Nawet newsa nie potrafisz dodać.
Ps. Grupa szybkiego reagowania - news został opublikowany ponad tydzień temu.

Feniks
09-09-2007, 11:28
powiem jedno ze raczej sie nie uda zeby nas ots został ots em miesionca
Nefre ryhło w czas nastempnym czsem szybciej podawaj taki neews teraz mam co do ciebie zal
ps: sry za ortografie

Masz jeszcze sporo czasu.Przeczytaj na forum tibians.com a dowiesz sie dokladnie.

Iakovlev
09-09-2007, 12:25
Wszystkich dokładniejszych informacji dowiecie się na forum tobians.com
Powodzenia:)

A co to jest? :eek: :D

Nie no co do tematu to dlaczego założony dopiero dziś skoro konkurs trwa już 9 dni? ;o

Nefre
09-09-2007, 12:28
A co to jest? :eek: :D

Nie no co do tematu to dlaczego założony dopiero dziś skoro konkurs trwa już 9 dni? ;o

Ja nie jestem w stanie wiedziec wszystkiego. Dzis redaktor Tibians.com poprosil mnie o temat na naszym forum.

Aziana Yazi
09-09-2007, 12:50
W takim razie chociaż edytuj posta i zmień tObians.com
na tIbians.com..

Dran Frek
09-09-2007, 21:31
Nefre jak się za coś bierzesz to rób to dobrze, a nie odpierdzielasz fuszere, rób coś od początku do końca porządnie, a nie... to jak byś się podtarła tylko troche ;ppp Być może ta fukcja cię przerasta....może czas sobie odpuścić... N/C

SmakosZ
09-09-2007, 21:46
Mam dla was dobrą wiadomość. Najpóźniej w środę ruszy pierwsza edycja konkursu na OTS miesiąca. ; )

W głosowaniu będzie brało udział 10 serwerów.
Będziecie głosować do 29 września. A reklama wygranego serwera pojawi się już 1 października.

Myślę, że to by było na tyle.

Więcej informacji już wkrótce. ; )

#wszyscy: To nie wina Nefre, że nius pojawił się dopiero dzisiaj. Tak wyszło i nie chce mi się tego tłumaczyć, czemu tak jest, a nie inaczej. Jeszcze raz powtarzam: TO NIE WINA NEFRE.

Pozdrawiam
//SmakosZ

Elvan
09-09-2007, 23:10
Heh. Nefre - Jeśli nagroda ma być dobra, to nie pisze się, że nagroda "nie jest niczego sobie", tylko, że nagroda "jest niczego sobie".

Poprawię, bo za chwilę będzie spam, że Nefre pisać nie umie. xD

Pozdrowienia from Elvan to Nefre :* :P

Uwielbiam słodki sarkazm.

Ake
10-09-2007, 06:59
@Ap: Każdy może się pomylić :) Czemu się tak bardzo czepiają... nie wiem.
@Tołpik: Szkoda, że mój ots nie wypalił. Teraz muszę robić wszystko sam. Nawet nie mam mapy skończonej ;/ A już miał być na koniec wakacji.... <marzyciel> Fajna nawet nagroda, jeśli chodzi o słabe ots'y. Trochę im by to pomogło. (wpierw wygraj :P)
@EdiT:
@OFFToP: Nie, Ci ludzie są zajefajni... Nie podoba mi się czyiś pomysł i dostaje negatywny pkt reputacji z komentarzem "."!((Żelatyna.szczecin.lubieotsy.com) Zajefajnie... _._ Ale jak Elvan radzi mam to w ass :)
</marzyciel>

[Elvan] Tak ! Słuchaj wuja Elvana, a daleko zajdziesz.