PDA

View Full Version : Jaki operator?

N-series
08-01-2014, 23:09
Siemka mam 2 telefony na karte plus i redbull , z redbulla ciesze się gdyż przy doładowaniu 30zł mam 1gb neta za free i sa w maire tanie rozmowy , gdzie najlepiej jest mieć teraz numer?bo troche mi na te doladowania idzie:eek:

Demon
09-01-2014, 01:17
dużo dzwonisz? zawsze byłem za playem i przy nim pozostane, ale to ofc. w przypadku karty, bo przy abonamentach ceny się wyrównują i trzeba już to porównać bardziej szczegółowo

@down
play ma najtańsze telefony also, także no

Bambucha Rook
09-01-2014, 08:56
w play mam teraz za 30zl darmowe sms do wszystkich i darmowe 100 min do kazdej sieci a za dodatkowe 20zl moglem miec 2gb neta lecz tego nie potrzebuje :D oplaca sie brac play pod wzgledem abonamentow a mysle ze orange pod wzgledem telefonow

#Up
Teraz w tym momencie Orange przecenilo telefony o 800zł? i maja wiecej promocji zwiazanych z przecenianiem fonow ale gorsza oferte :D

KaZeK
09-01-2014, 17:13
Może warto przyglądnąć się ofercie Nju Mobile na kartę? Płacisz tyle ile wyesemesujesz/wydzwonisz (za smsy zapłacisz maksymalnie 9zł za rozmowy 29 a internet 19)

'NoRiX'
09-01-2014, 17:27
Ja również polecam Play, darmowe sms, darmowe minuty, jednakże musisz regularnie doładowywać konto a dlaczego? Ponieważ, gdy np doładujesz konto za 5zł to masz ważność konta na 5 dni, czyli sms i rozmowy do Play na 5 dni free :) Za 10zł to na 10dni, itp. itd., gdy skończy ci się ważność nici z sms i gadania dopóki znów nie doładujesz konta ;) Orange jest również przyjemne :) Możliwość wykupienia pakietu internetowego za bodajże 11zł na miesiąc dodatkowo 1000 minut na 14 dni za 10zł do Orange oraz sms 600 za 6zł do orange lub 1000 do wszystkich sieci za 10zł :)

N-series
09-01-2014, 19:29
kolega miał nju mobile właśnie w za 2zł dziennie miał chyba nieograniczone rozmowy i sms do wszystkich ,czyli 60zł i robisz co chcesz , no ale czekam na jakieś konkretne oferty : D , trochę dzwonie ,sms też leca , najlepiej z 1gb neta

Ernestus
11-01-2014, 17:46
kolega miał nju mobile właśnie w za 2zł dziennie miał chyba nieograniczone rozmowy i sms do wszystkich ,czyli 60zł i robisz co chcesz , no ale czekam na jakieś konkretne oferty : D , trochę dzwonie ,sms też leca , najlepiej z 1gb neta

ja mam w play doladowuje za 30zl i z tego kupuje tylko pakiet danych za 10zl <1gb jak przekroczysz spada do 4kb/s i jest za free> reszta idzie na rozmowy s/smsy przy czym w play masz za free min/eski.Zawsze cos mi tam przechodzi na nastepny miesiac .

Sokol from West
11-01-2014, 20:29
Jak najbardziej polecam sieć Play - kupiłem starter za 5zł, który dał mi możliwość dzwonienia i pisania sms'ów, do każdego w sieci Play za darmo. Mam nielimitowane rozmowy i sms'y. Telefony też są w przyzwoitej cenie, więc polecam. Głównie proponuje zobaczyć, z kim będziesz gadał/pisał(kto w jakiej sieci), żeby później nie było ;).

@

Jak dupy poza miasto nie ruszacie to bajka, play często gubi zasięg.

Tylko plus.

Mieszkam około 4 km od miasta, mam cały czas full zasięg? Natomiast wspomniany przez Ciebie Plus, to chyba najgorsze co może być. Miałem w nim numer - co chwile brak zasięgu.

Ktoś II
12-01-2014, 18:29
Play, play i jeszcze raz play. Tanie rozmowy, tani internet, tanie smsy.
Za 10 zł masz pakiet nielimitowanych smsów do każdej sieci. Po doładowaniu za 10zł, masz przez 10 dni nielimitowane rozmowy do play i 10zł zostaje na koncie, za które kupujesz internet :]

Peps
12-01-2014, 18:56
Jak najbardziej polecam sieć Play - kupiłem starter za 5zł, który dał mi możliwość dzwonienia i pisania sms'ów, do każdego w sieci Play za darmo. Mam nielimitowane rozmowy i sms'y. Telefony też są w przyzwoitej cenie, więc polecam. Głównie proponuje zobaczyć, z kim będziesz gadał/pisał(kto w jakiej sieci), żeby później nie było ;).

Jak dupy poza miasto nie ruszacie to bajka, play często gubi zasięg.

Tylko plus.

Azielu$
12-01-2014, 19:39
Może warto przyglądnąć się ofercie Nju Mobile na kartę? Płacisz tyle ile wyesemesujesz/wydzwonisz (za smsy zapłacisz maksymalnie 9zł za rozmowy 29 a internet 19)

To samo ma Play (Formuła Mini Max) tyle, że masz różne pakiety internetu (100mb - 5zł, 500mb - 9zł, 1,5gb - 20zł). Ogólnie bardziej polecałbym play, mają zawsze ciekawsze oferty, a do orange nie mam zaufania.

N-series
12-01-2014, 20:31
zrobiłem na razie tak :D w redbuluu esemesy za 10zl wkupilem do wszystkich ,rozmowy do play i redbulla za darmo tez za 10zł i 1gb neta przy doładowaniu 30zł dostałem , a plusa mało co używam:)

elmO.
15-01-2014, 23:09
ciężko mnie słuchać, ale ja mam w PLAY 4.0 i Samsung Galaxy s3 był w dobrej cenie, poza tym masz wszystko nieograniczone mam na firmę (59.99zł/mieś) i mam abonament w orange również na firmę (70zł) z tego miałem Iphona 4s w dobrej cenie, jednak zrezygnowałem z minut i wziąłem 8gb internetu.
Najlepiej opłaca się w sumie abonamenty brać jeśli masz możliwość to na firmę :)

Polecam Play i Orange :)

Old
16-01-2014, 07:54
Ja mam orange i jestem zadowolony za 15 zł mam 500mega na miesiac 1000 minut do orange a na domowe za 10 zł a ze mam iphona to nic więcej mi nie potrzeba, polecam bezproblemowa siec telefoniczna.