View Full Version : Aukcja WO?P 365 dni Premium Account
W dniu dzisiejszym postanowiliśmy wspomóc WOŚP. W tym celu stworzyliśmy licytację. (http://aukcje.wosp.org.pl/365-dni-premium-account-na-mmorpg-apo-i942505)
Życzymy udanej walki na tej wyjątkowej aukcji :)
dziq76PLx2
12-01-2014, 12:50
Ciesze się, że pomagacie WOŚP, ale xxx zł nie stracę dla pacca na rok :D
Ciesze się, że pomagacie WOŚP, ale xxx zł nie stracę dla pacca na rok :D Może wam pomogę podbijać cenę xDDD
żeby Ci z tego podbijania ceny nie udało się przypadkiem wygrać aukcji xdd
#
Nigdy nie wspierałem czerwonego Owsiaka i tym razem wspierać nie będę, dorobił się już wystarczająco dużo hajsu, z tych we wszystko wierzących Polaczków, nie wspieram Owsiaka!
http://iv.pl/images/70261728699563803999.jpg (http://iv.pl/)
O kurde, az mnie zaskoczyliscie! Bardzo pozytywnie, ze bierzecie w tym udzial :) Niestety nie zalicytuje, bo nawet nie mam allegro :D ale powodzenia dla licytujacych!
Mopsu_Lechista
12-01-2014, 12:56
Fajnie że powstała taka licytacja, ale na pewno jej nie kupie bo owsiakowi nie daje ani grosza bo całej sumy nie przeznacza która jest uzbierana tylko potem funduje brudstock dla świń i lewaków.....
Mysle ze jakby dac zamiast pacca na rok 10 pacc runek to aukcja cieszyla by sie wiekszym powodzeniem i wiecej pieniedzy by moglo trafic do owsiaka. Wiadomo ze podczas roku gra sie moze znudzic a pacca troche szkoda.
Widzę, że użyłeś Mortiis zdjęcia mojego autorstwa - czasy niezapomniane. ;)
Fajna akcja, zawsze coś wpadnie dla dzieci. Pozdrawiam.
Mysle ze jakby dac zamiast pacca na rok 10 pacc runek to aukcja cieszyla by sie wiekszym powodzeniem i wiecej pieniedzy by moglo trafic do owsiaka. Wiadomo ze podczas roku gra sie moze znudzic a pacca troche szkoda.
Podbijam.
Fajny cel, fajna sprawa.
Kto wie, może pomogę.
@B@ŁT
Staaaaark XDDD
Wszystko fajnie i cel może szczytny ale kto wyda xxx zl na roczny pacc na jeden acc skoro tu chary wymieniane sa jak "skarpetki"
# szybciej by poszlo jak bys wystawil xxx mln expa XDDDD allegrusy by kupili
Oho... 310 zł :D
Myślę, że to zawsze jakaś odskocznia od codzienności taka licytacja PACC ;>
No i zawsze to coś dla tych dzieci które sobie tam leżą w szpitalu ;)
Możecie mówić, że Owsiak sprzeniewierza kasę itp - ale osobiście widziałem wiele potrzebnych sprzętów ufundowanych przez WOŚP i z punktu widzenia elektronika to widać, że porządne maszyny (które są dość drogie). No ale plotki i teorie spiskowe zawsze spoko :D Powiem wam tyle - nigdy się nie dowiecie wszystkiego na 100%... Zobaczcie co dzieje się na Ukrainie i pomyślcie, że u nas to samo - media robią ludziom wodę z mózgu ;) Osobiście znam kilka artykułów zarówno polskich jak i zagranicznych które są zmyślone i mają pełne poparcie - istna propaganda.
Życzę miłej licytacji ;)
Jak to powiedział szanowny pan Korwin-Mikke - WOSP to fundacja wspierająca wojnę w Afganistanie, dlaczego ? Wszystkie zebrane pieniądze idą do NFZ'u po czym zamiast wspierać wraz z WOŚPEM wszystkie szpitale to robią wyprawkę dla żołnierzy ! :O
"Tak tak pomogę :o"
Ryśku xD
12-01-2014, 13:58
Bardzo dobrze że powstała taka licytacja , też jestem "za" żeby wspierać takie akcje :)
ciekawe czy ktoś będzie licytował 'for fun' :s
licze na to, że wszystko pójdzie zgodnie z planem, a akcja sama w sobie bardzo dobra :cool:
Oby osoby które licytowały nie robiły sobie jaj :D Wracając dzisiaj z pracy zastanawiałem się czy Mortiis nie zapomni o aukcji na WOŚP, nie zawiodłem się :)
Aukcja musi osiągnąć ok. 400 zł!
Bardzo dobrze że taka akcja ma miejsce na APO.
A ten symboliczny Pacc na 365dni to oczywiscie nie nagroda mocno cenna, ale moim zdaniem takie rzeczy są bardziej jako charytatywne. I nie chodzi tu o pacc a o pomoc w postaci "zł" na sprzęt dla dzieci którzy go potrzebują. A ci co myślą o Owsiaku, że bierze coś dla siebie to już wasza sprawa. Każdy ma sumienie i wolną wole wiec każdy niech myśli co myśli a nie kogoś oczernia. Ja go nie znam wiec nic nie mówię. Ale jednak wysila się i chce pomoc. Myślę że każdy z was też chciałby pomóc.
Jak dla mnie ta aukcja to bardzo fajny pomysł, ale osoby w niej biorące to jakieś upośledzone dzieciaki (w tym momencie nie ma co owijać w bawełnę), które założyły konta kilka minut po pojawieniu się aukcji i licytują dla jaj. Niestety, ale ani jedna złotówka nie zostanie przeznaczona na dzieci bo ktoś sobie robi jaja.
[Squid] Nie koniecznie musi robić sobie jaja, 310zł to może być realna kwota.
[Splaxor] Oby. Dla mnie dziwne jest, że 5 osób biorących udział w aukcji założyło konta akurat dziś.
Dementor
12-01-2014, 16:06
Ogólnie bardzo dobry pomysł, ale niestety ma miejsce taka sytuacja, o której piszą moderatorzy i dużo osób po prostu robi sobie z tego żarty, szkoda. :( Oby jednak ktoś potraktował to poważnie.
Paladyn Zabijaka
12-01-2014, 16:10
Bardzo szczytny cel, wielkie uszanowanie dla administracji. Liczę, że aukcja zakończy się wysokiej kwocie.
G_R_U_L_I_X
12-01-2014, 16:55
Nikt pewnie tego nie kupi, owsiak to przeciez byly komusista, ktory jest dalej sterowany przez komuchow (np. bronka i merlina milera).
Turoczeek
12-01-2014, 17:12
Nigdy nie wspierałem czerwonego Owsiaka i tym razem wspierać nie będę, dorobił się już wystarczająco dużo hajsu, z tych we wszystko wierzących Polaczków, nie wspieram Owsiaka!
http://iv.pl/images/70261728699563803999.jpg (http://iv.pl/)
Ty się w czoło pierd0lnij za przeproszeniem :>
On się wzbogacił? On przy tym nic nie zyskuje, oprócz fejmu :)
Jedna z lepszych akcji w Polsce, sam dziś kwestowałem.
#t
Wydaję mi się, że te 5 osób co zalicytowało to fejk konta :D
Godne naśladowania, a tym bardziej, że administratorzy gry chcą się dołączyć do akcji WOŚP na swój sposób. Oby aukcja się udała! :)
#t
Nom, ch*j z tym, że 30% tej kasy trafia na jego konto XD Sądzisz, robiłby taką akcję 4FUN nic z tego nie mając? Mentalność typowego polaczka...
#
Fajna akcja, chociaż 350 dni kosztuje 84 zł. Powodzenia, mam nadzieję, że nikt sobie nie robi jaj z tej aukcji.
#t
oj, to wiele jeszcze nie wiesz albo masz zamydlone oczy przez media. poszperaj sobie o nim trochę więcej, poczytał a wtedy zmienisz swoje zdanie. podejrzewam, że z połowę bierze na czysto dla siebie i swoich ludzi. fakt, kupują drogie sprzęty dla szpitali, ale one potem nie są w stanie ich same utrzymać.
#wiadomo Mortiis wspiera WOŚP.
WOŚP = OWSIAK = WOODSTOCK = ...
lepiej byłoby wystawić postać zrobioną dziś (2000 poziom) z eq na aukcje.
Niestety także mi się wydaję że ludzie podbijają cenę na aukcji dla beki i raczej żadnej złotówki od apo nie zobaczą dzieci. Jeżeli administracja chciała się przyłączyć do WOŚP trzeba było przeznaczyć część dochodów z pacców kupionych dzisiaj dla nich wtedy każdy z nas mógłby się przyczynić do tej jakże szlachetnej akcji :)
TVT Records
12-01-2014, 19:11
Ktoś zalicytował 310zł - Pozdrawiam go. Lepiej byś chłopie dziewczynie za taką kasę prezent zrobił a nie tylko liczysz na ruchanie.
#top
Owsiak widzę zbiera na brudstok.
Grunt to dobry melanż.
Ja osobiście nie zamierzam brać udziału. Powodzenia dla reszty.
#edit
Życzymy udanej walki
http://img205.imageshack.us/img205/9061/pood3.gif
taka może być?
Ciekawy pomysł ze strony Mortiisa. Pierwszy raz Mortiis pomyślał o kimś, bądź dla siebie (kto to wie:rolleyes:)
Oby faktycznie kwota zalicytowana (ta prawdziwa, nie z noob kont) była duża i powędrowała do potrzebujących osób (dzieci oraz seniorów).
I tak sądzę, że ludzie wolą kupić kcc na allegro, niż te dni pacc. Takie mam zdanie, zresztą powodzenia życzę :)
Sam nie wiem jak to jest. Wiem jedynie, że Owiak miesięcznie zarabia około 4000zł, wszystko z produkcji programów telewizyjnych, również jego żona tyle zarabia. Jak jest naprawdę, hooy to wie.
Ciekaw jedynie jestem skąd ma dom za ponad 5 milionów zł :D
o kurde O.S.T.R SPRZEDAJE!
No pasowałoby coś jeszcze dołożyć z waszej strony do tej aukcji :P
Ale dobre posunięcie ;D :eek:
I TAK OWSIAK ZAJEBIE
Świetnie że wspieracie WOŚP, ale ja na Waszym miejscu pieniążki z tej licytacji przelałbym bezpośrednio do jakiegoś hospicjum, a dlaczego? Ponieważ że wierzę że całość uzbierana z WOŚP idzie na schorowane dzieci.
Ernestus
12-01-2014, 19:59
Widzę, że użyłeś Mortiis zdjęcia mojego autorstwa - czasy niezapomniane. ;)
Fajna akcja, zawsze coś wpadnie dla dzieci. Pozdrawiam.
A to nie dla osob starszych? heh
ja tam nie wrzuciem ani grosza do puszki. Oddalem tylko krew ; ]
mysle ze ci ktorzy zalicytowali z bagatela 0 komantarzami nawet nie wplaca kasy ;p
Licytowałem do 150 zł, niestety więcej nie jestem w stanie dać. Fajna inicjatywa ze strony Mortiisa :)
Pozdrawiam
Ktoś z was beke ciśnie, z ta aukcją, ale cóż życie. Ja osobiście mam sceptyczne podejście do czegos takiego, moze dlatego, że u mnie na osiedlu, banda złodziei, chodziła, kase zbierała, a potem oddawali ledwo 5% tego co nazbierali. Zresztą idea tego jest dla nie głupia, płacę podatki, a kurde mam jeszcze dawac kase, żeby kupowano za to sprzęt do szpitali, gdzie rząd powienien to kupić, sry, ale nie mam zamiaru bulić na coś takiego. Ale fakt jak ciebie napdano na ulicy, to chooy, niech stracę trzeba cos wrzucić, ale jest to dla mnie idiotyczne.
A co do pomysłu, trochę no nie przemyslany, mogłeś wczoraj wrzucic posta, że iles tam procent za dziś kupiony pacc, zostanie przekazane na WOŚP, to moze więcej by osób kupiło grających, tak po prostu. To może i bym kupił sbie na miech pacc, ale cóz za rok, może lepiej to wprowadzisz.
Sprzęt do uzytku domowego, nie do publicznych szpitali :).
Owszem Owsiak zyskuje troszkę pieniędzy idzie za wydruk ( tych puszek )
oraz na przystanek woodstock
http://www.youtube.com/watch?v=S1tDRkrg9-M
hmm ciekawy materiał co kupił za to Owsiak i jaki niby biedny .
Super ze nawet APO wzięło w tym udział cała kasa na 100% wpadnie do rąk osób potrzebujących
dziq76PLx2
12-01-2014, 21:59
Super ze nawet APO wzięło w tym udział cała kasa na 100% wpadnie do rąk osób potrzebujących
Skąd ta pewność? Przecież wygrywa licytacje typ co ma 0 komentów, chyba, że chodzi Ci ogólnie o WOŚP :D
Domcio Old
13-01-2014, 03:51
Dobre posunięcie ze strony Mortiisa ;D Nie spodziewałem się takiego czegoś ze strony administracji :). Ja nie będę licytować, ponieważ PACC i tak mi nie potrzebny.
#Lordzik#
13-01-2014, 06:35
Przecież Ci licytujący to pic na wodę. Same nowe konta, heh?
Dobrze, że Mortiis takie coś zrobił, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, ponieważ osoba, która wygra aukcję i tak nie zapłaci. Może i na WOŚP, ale co to za biznes dawać 300 zł + za 365 dni pacca, jak w przeliczeniu kcc --> zł można kupić 8 pacc runek za 60 zł +/-.
'Boonek'
13-01-2014, 08:26
Nikt pewnie tego nie kupi, owsiak to przeciez byly komusista, ktory jest dalej sterowany przez komuchow (np. bronka i merlina milera).
Ty sam ***** komunista jestes... :| To dobry czlowiek ktory pomaga tym co tej pomocy potrzebuja i znikad nie moga jej dostac, a nawet jak cos tam juma na boku dla siebie to niech sobie juma, nie mialbym do niego o to zalu
#t mam nadzieje tylko, ze jakis frajer nie licytuje tego nie majac hajsu :)
fajna akcja
Ciekawe kto wyśle te kasę z tego co widzę to dzieci założyli konta na allegro i licytują ehh szkoda mi na prawdę dzieci co potrzebują pomocy a nie no lify ;|
smiesza mnie wypowiedzi, ze owsiak kradnie. ludzie przeciez on robi to z dobroci serca i marnuje kupe czasu i przygotowan + pracy ludzi ktorzy musza dostac wynagrodzenie na takie cos i chyba logicznym jest, ze za to powinien cos dostac. pierdola ze 30%, w tamtym roku bylo 59 mln za 49 kupili dla szpitali + kilka innych dla domow dziecka przedmiotow itd. niech ma chlopak z tego nawet 2mln sciska wam dupsko ze ma z tego hajs mogliscie wy to wymyslec i ciagnac zlotowki. jak dla mnie jak wezmie te 2mln z 60 prawie to jest nieduzy odsetek wiec jak najbardziej a reszta wiadomo oplata ludzi itd itp
smiesza mnie wypowiedzi, ze owsiak kradnie. ludzie przeciez on robi to z dobroci serca i marnuje kupe czasu i przygotowan + pracy ludzi ktorzy musza dostac wynagrodzenie na takie cos i chyba logicznym jest, ze za to powinien cos dostac. pierdola ze 30%, w tamtym roku bylo 59 mln za 49 kupili dla szpitali + kilka innych dla domow dziecka przedmiotow itd. niech ma chlopak z tego nawet 2mln sciska wam dupsko ze ma z tego hajs mogliscie wy to wymyslec i ciagnac zlotowki. jak dla mnie jak wezmie te 2mln z 60 prawie to jest nieduzy odsetek wiec jak najbardziej a reszta wiadomo oplata ludzi itd itp
Ściska nam dupę z tego powodu że jest komunistą i ma wgl jakiekolwiek prawa do robienia takich rzeczy, ściska nam dupę z tego powodu że jego żona jest księgową w WOŚP, ściska nam dupę że ma dom za ponad 5 milionów złotych, ściska nam dupę z tego powodu że robi WoodStock dla lewackiego bydła, które powinno się utylizować, ściska nam dupę z tego powodu że popiera to lewacstwo komunista.
Warto przeczytać, dlaczego warto mu nie dawać kasy, lepiej dać na Caritas albo na fundację Anny Dymnej, daje sobie wszystkie kończyny uciąć że ona nie bierze z tego ani grosza. NIGDY NIE WSPIERAŁEM I WSPIERAĆ NIE BĘDĘ.
http://niezalezna.pl/50522-jak-owsiak-robi-z-nas-idiotow
[Squid] Od siebie dodam, że niezależna robi z ludzi większych idiotów niż Owsiak :( Proponuję Ci przestać czytać bzdury i zacząć konkrety.
Nie wiem dlaczego wolałbyś dać Dymnej która bierze od 10 do 20% jako wynagrodzenie (w 2012r. było to 13,42% co wyniosło 1 645 385,69zł) podczas gdy WOŚP nie ma żadnych wynagrodzeń? ;>
Komu ściska temu ściska Kosa. Tobie nikt nie broni robić tego co on:)
Każda kasa przyda się na chore dzieci i każdy grosz się liczy
Każdy ma 0 komentarzy na aukcjach WOŚP jeżeli nic nie kupił albo nie sprzedał na aukcjach WOŚP, wystarczy sprawdzić danego użytkownika na normalnym Allegro i zobaczymy komentarze danej osoby. Dwie osoby już wycofały ofertę, więc uznałem, że trzecią ofertę za 300zł również należy wycofać bo zapewne to również była pomyłka lub żart. Dlatego macie nadal możliwość licytowania PACC w przyzwoitej cenie, obecnie 51zł tyle że zostało niewiele czasu.
A ja odchodząc trochę od tematu samej aukcji, widząc szerzący się flamewar dotyczący WOŚPu, Owsiaka, jego działalności, podatków, kradzieży i tego, że Kosa nadal nie dał zadeklarowanych skanów ze skarbówki, które rzekomo posiada - link do artykułu z wykop.pl, gdzie obalane są wszystkie argumenty niezależnych, frondli, telewizji republik i innych mediów propagandowych niższej kategorii - http://www.wykop.pl/artykul/1819096/zestawienie-zarzutow-wobec-wosp-i-ich-konfrontacja-z-faktami/
WYROCZNIA !
24-01-2014, 16:57
Sądzę że temat można zamknąć, nic się chyba nie zmieniło z licytacją.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.