View Full Version : Old (Kosa)
Kto lubi kose bo chyba nikt? NIE UWAŻACIE? Przeprowadze sonde i ocenimy
Jeżeli będzie 100% kosa odejdzie !
dziq76PLx2
12-01-2014, 20:21
A sądziłem, że będzie znowu news o jego banie... No nic... jestem na tak.
Że jak, LUBISZ GO?!
jestem na tak.
A sądziłem, że będzie znowu news o jego banie... No nic... jestem na tak.
Że jak, LUBISZ GO?!
Sokol from West
12-01-2014, 20:24
Przecież jeszcze ostatnio, byliście takimi kolegami w Tibii? Co to za nagła zmiana?
@t
Zaznaczyłem NIE - przed banem, cały czas spamował mi o reputy. Nie będę wspominał, jakiego to wielkiego kozaka udawał na forum. Jak dla mnie to powinien odejść. Nie potrzebujemy takich osób jak ON.
@down
Spoko, rozumiem - o takie wyjaśnienie mi chodziło XD :D
Hmm, nie mialem nigdy kolegi z Tibii oprócz Alfiego, bo to mój rly hehe.
A kosa to taki pies u nogi przybłąkał się na jakiś czas i tyle :D
gwnstopro
12-01-2014, 20:29
Zaznaczyłem nie z kilku powodów, wbija mi na respy, pvp ma na poziomie zerowym, bije tylko jak biją mnie monstery, jest za ległą , udaje kozaczka w grze i na forum. Żegnam Cię pajacu.
Palldino
12-01-2014, 20:40
Zrobcie publiczna sonde a nie
Elvanish
12-01-2014, 20:44
K u r w a kto? :)
Takbardzonienabierząco.
Maatinii
12-01-2014, 20:51
Przestańcie go karmić, serio to nie jest fajne.
lubie go, odbierzcie to jak chcecie :cool:
Ja go nie znam więc nie oceniam :) Aczkolwiek zaznaczyłem "Nie" bo wiele razy wbijał na respa i niestety zgrywał nie wiadomo kogo. Ale to nie oznacza że go nie lubie bo to tylko gra :)
Wywalone na to bo jest (L)
Ryśku xD
12-01-2014, 21:58
Znam go tylko ze złodziejki na apo :) A jaki on jest to nie wiem . Szanuje go bo jest za (L)egią.:eek:
Ten człowiek tylko pajacuje w negatywny sposób.
Udaje nie wiadomo kogo, a jest tak naprawdę ***
Niech odchodzi i nie wraca, takie mam zdanie.
Who? (http://www.youtube.com/watch?v=fig8-9vVeeQ&feature=player_detailpage#t=25) http://xxxxxxxxxxxxxx
Azbestowy Człowiek
12-01-2014, 22:29
kliknąłem tak
i to jest właśnie pozytywny troling
a ten człowiek uprawia troling czarny
Ten człowiek tylko pajacuje w negatywny sposób.
Udaje nie wiadomo kogo, a jest tak naprawdę ***
Niech odchodzi i nie wraca, takie mam zdanie.
co się kryje pod tymi trzema gwiazdkami :confused:
Ja go nie znam więc nie oceniam :) Aczkolwiek zaznaczyłem "Nie" bo wiele razy wbijał na respa i niestety zgrywał nie wiadomo kogo. Ale to nie oznacza że go nie lubie bo to tylko gra :)
Ty też klękasz jak reputa chcesz XDDDDDDD
lubie go, odbierzcie to jak chcecie :cool:
:D
Zaznaczyłem nie z kilku powodów, wbija mi na respy, pvp ma na poziomie zerowym, bije tylko jak biją mnie monstery, jest za ległą , udaje kozaczka w grze i na forum. Żegnam Cię pajacu.
Wyłącz bota na e ringa, bo bana tak czy siak wyłapiesz :|
Hmm, nie mialem nigdy kolegi z Tibii oprócz Alfiego, bo to mój rly hehe.
A kosa to taki pies u nogi przybłąkał się na jakiś czas i tyle :D
Od póki stwierdziłem że wbijam w Ciebie, to się obraziłeś i trzasnąłeś foszka :<
Zacznijmy od tego że ubzdurałeś sobie to że odejdę jak będzie 100% głosów na nie. Ale to musi boleć że nie ma 100% głosów na nie, sam z resztą zagłosowałem na nie. O reputy błagasz jak zły XD
kosa mnie zabił exori max, mojego krasnala rp bo dostał ode mnie dwa bany a teraz jest grzeczny. mimo wszystko dałem nie bo to czysty biznes i interesy. kosa to nic osobistego xD
co się kryje pod tymi trzema gwiazdkami :confused:
Ty też klękasz jak reputa chcesz XDDDDDDD
:D
Wyłącz bota na e ringa, bo bana tak czy siak wyłapiesz :|
Od póki stwierdziłem że wbijam w Ciebie, to się obraziłeś i trzasnąłeś foszka :<
Zacznijmy od tego że ubzdurałeś sobie to że odejdę jak będzie 100% głosów na nie. Ale to musi boleć że nie ma 100% głosów na nie, sam z resztą zagłosowałem na nie. O reputy błagasz jak zły XD
Gdybyś był chociaż odrobinę mądry byś wiedział, że to dla beki temat. Wbiłem to ja już dawno w ciebie gdy pisałeś do mnie o pomoc z każdym i w każdej sprawie. botów mam od groma i co ? Używam ich? NIE SONDZE
Zamykam, zaczyna się spina. Nastepny niepotrzebny temat.
Zamykam, zaczyna się spina. Nastepny niepotrzebny temat.
Otwieram, bo to piaskownica (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122201). Takie tematy mile widziane xD
Gdybyś był chociaż odrobinę mądry byś wiedział, że to dla beki temat. Wbiłem to ja już dawno w ciebie gdy pisałeś do mnie o pomoc z każdym i w każdej sprawie. botów mam od groma i co ? Używam ich? NIE SONDZE
jestem za głupi na to by o tym pomyśleć, bezbeku
co do botów to się okaże, wczoraj pisałeś że umiesz się manasować i pisać :confused:
dzięki Demon <3
Azbestowy Człowiek
13-01-2014, 10:39
postuję między przepychankami modernancji
azbest jeszcze bez bana za atencje?
Sledzik13
13-01-2014, 12:22
Nic do niego nie mam, ogólnie jak wbijałem lvl to patrzyłem też jak mu idzie. Wynik? Przegoniłem go o 100lvl a jak zaczynałem był 150+. Pozdro ;)
kosa spoko, poradniki robi, pomaga w grze, udziela się na forum, fajny człowiek. Nie taki zły jak go malują ;)
moge ci nawet napisac ze na cave jade i co? Miesiwo dysmozgu, moge nawet skakac w tibii XDDD.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.