PDA

View Full Version : Pierwsza epka kolegi.

Kr!Sx
13-01-2014, 21:35
Witam. Chcę wam przedstawić pierwszy krążek mojego kolegi. Płytę wydał jak narazie w nakładzie 30 sztuk dla bliskich, jednak myślę, że zasługuje ona na dalszy większy rozgłos. Zresztą sami oceńcie.

http://www.youtube.com/watch?v=vBqqULlFX1M&list=PLpoyfFaBLvdx44naK-jVZSplfGuZNDGfx

'NoRiX'
14-01-2014, 10:32
Siemka, myślę że powinien wydać więcej niż te 30 sztuk ;] Fajnie się wciąga w jego tekst i nutka klimatowa :) Widać że tekst wzięty z życia :) Powodzenia.

Splaxor
14-01-2014, 12:24
Jestem ciekaw czy mają pozwolenie od Dżemu na wykorzystanie ich tekstu i melodii...
Utwór mi się nie podoba bo dla mnie to nie jest muzyka. Wiem, że zaraz będzie wiele postów hejtujących moją wypowiedź, ale takie mam zdanie na temat tego typu utworów, które wielu z was nazywa muzyką.

@down
Spoko :D:D

Zark
14-01-2014, 13:48
Jestem ciekaw czy mają pozwolenie od Dżemu na wykorzystanie ich tekstu i melodii...
Utwór mi się nie podoba bo dla mnie to nie jest muzyka. Wiem, że zaraz będzie wiele postów hejtujących moją wypowiedź, ale takie mam zdanie na temat tego typu utworów, które wielu z was nazywa muzyką.

Spokojnie Splax, to tylko loop wycięty z "Do kołyski". To nic złego, nawet gdyby cały bit był zagrany z pociętego sampla tego numeru Dżemu. To tak naprawdę nic złego, a nawet więcej - to sztuka oraz oddany hołd pierwotnej wersji . Jeżeli słuchacz oraz wykonawca są kumaci tego co słuchają/tworzą to nikt się do tego nie przyczepia jeżeli jest to zrobione porządnie. Reszta bitu prócz tej wstawki jest już własną pracą producenta, więc myślę że nic się nie stało :)

Pozdrawiam

Huskar
14-01-2014, 22:13
Smutny truskul u mnie na wiecznym hejcie , przesłuchałem jeden kawałek i wyłączyłem bo strasznie słabe.

deeL `
18-01-2014, 18:38
@up
to jest truskul ? jak tak to ok.
@t
kawałek w takim klimacie musiałby totalnie rozjebać, bo za dużo tego typu numerów jest. sam beat energii nie ma