PDA

View Full Version : Adite Mana

Qlers
18-01-2014, 13:43
Jak wiadomo ms/ed przy expieniu brakuje many, co jest uciążliwe biorąc pod uwagę rp/ek, który spamuje czarem bez praktycznie, brakującej many.

Powstał czar, którego można otrzymać po wykonaniu jednej z aren.

Adite mana - koszt tego czaru to 70 soul, czas trwania tego czaru to 1h, po czym mamy 20-25% więcej many za mansa(niby nie dużo, ale jest to pomocne przy expieniu i trochę widać różnice)

Wychodzę z propozycją, aby kosz tego czaru wynosił 35 soul.
Wtedy byłoby to korzystne, dla ed/ms. Ponieważ częściej mógłby używać tego czaru, a 70 souli to jakby nie patrzeć 1750 mobow.

Myślę, że to by ułatwiło trochę gre ed/ms.

Sokol from West
18-01-2014, 13:55
Chyba nigdy nie grałeś RP. Często expiąc brakuje mi many. Szybko się kończy, walne dwa erexy i użyje dwa razy manasa, co się równa - 2x erex to koszt many 1800, z czego używając dwa razy manasa, ładuje jakieś 1000 many? Nawet nie wiem czy tyle.

Wprowadzili i tak dużo tych ułatwień - głównie chodzi mi o soule. Zawsze pozostają Ci niebieskie manasy, no i nie zapominajmy też, że są jajka ;). Masz w czym wybierać ;)

Jestem na NIE.

Demon
18-01-2014, 14:00
expiąc ekiem też Ci w końcu zabraknie many, co Ty byś chciał latać i non stop klepać ueki? na nie, bo i tak tu już za duża orshabumba

@down
miałem nawet 25k many i uwierz, że biegając po wardach non stop spamując e maxa w końcu Ci jej brakuje, inna kwestia jak ktoś luruje, a dopiero potem bije :confused:

Czarodziej Xardax
18-01-2014, 14:29
Jestem na Tak ; )

#demon
majac 10k many na ek, nie brakuje jej jak sie all time expi : )

Alfonsik
18-01-2014, 15:05
Jestem na tak grając swoim ms mam 76k many bijąc wardy non toper mana schodzi strasznie szybko juz nie mówiąc ile ją trzeba ładowac, a 35 za adite mana było by dobrym rozwiązaniem.

Joogi
18-01-2014, 16:17
Dla ms/ed calkiem dobre rozwiazanie, mi ekiem prawie nigdy nie brakuje many jak sie ogarnia z manasowaniem ;) ale i tak jestem na nie, bo 35 souli juz mozna calkiem szybko wbic.

Zarexoholik?
18-01-2014, 17:12
Nie ma takiej opcji. Jak będzie mniej souli kosztowało to będzie praktycznie bicie czarów bez zatrzymania. Takim Edzio firstem to bym miał praktycznie manas/mort. Także nie dzięki.

Azielu$
20-01-2014, 10:02
To ma być tylko dodatek. Jestem na nie. Nie może być za łatwo, bo niedługo to 2k lvl będzie kwestią miesiąca gry.

hunterkula
21-01-2014, 20:40
Nie. Nie chcesz uzywac czaru zabierajaca najwieksza ilosc many exp przedostatnim czarem :p

Refresh
21-01-2014, 21:40
Ponieważ częściej mógłby używać tego czaru, a 70 souli to jakby nie patrzeć 1750 mobow.

możesz iść na słabe potwory typu elf mage, elf assasin - one są słabe a dają pkt soul i idzie dosć szybko.