PDA

View Full Version : Wniosek o usuni?cie Recovery-Key (RK)

Czarodziej Xardax
19-01-2014, 17:55
Hi.
Moja propozycja jest taka by mozna bylo kupic Wniosek o usunięcie Recovery-Key (RK) np. za 2x pacc rune.
Prawie nikt nie wysyla tych esow na rk, a czesto sa one potrzebne.

Demon
19-01-2014, 17:59
2x kupowałem ten kod i nie miałem problemu z kupnem

jestem na nie, wszystko za pacc runy i tak btw to sam możesz wysłać tego smsa, hihi.

Sasza
19-01-2014, 18:30
A ja jestem na tak. Mało osób sprzedaje ten wniosek, a PACC Runy co chwilę ktoś sprzedaje, więc byłoby ułatwienie z tym recem. Nawet za 3 pacc runy.

Dementor
20-01-2014, 02:55
Szczerze mówiąc jest mi to obojętne, sam nie tak dawno musiałem wysłać takiego eska. ;) No, ale jeśli ma to komuś w czymś pomóc to niech będzie-na tak. Oczywiście pod warunkiem, że będzie to dodatek, a nie zamiana z dotychczasowym sposobem zmiany r-key'a. :)

KaZeK
20-01-2014, 10:14
Jeżeli komuś zależy na wygenerowaniu nowego RK to nie będzie miał problemu z załatwieniem kodu. Mortiis poszedł nam na rękę dając możliwość zrestartowania klucza a Wy jeszcze macie z tym problem. Jestem na nie.

hasa
20-01-2014, 12:01
2 runki - 46/47zl, a kod 23... i czemu tu sie nie zgodzic? Jestem na tak chociazby ze wzgledu zarobku.

gwnstopro
20-01-2014, 13:06
Jestem na nie, czy teraz wszystko ma być za pacc runki ? . Kod kosztuje tyle samo co pacc runka więc bez srania.

Sorc Aka Siochacz
20-01-2014, 16:25
Jestem na TAK, jeszcze niech wprowadzą namelock'a za sms'a, bo czasami nie można spotkać GM w grze który umożliwia nadanie blokady nazwy postaci.
Do wprowadzenia
RK'a za pacc runy i namelocki za SMS ;)

Hokage
21-01-2014, 11:33
Ludzie wolą kupować runki niż kody chodź runki są droższe. Oczywiście jestem na TAK
bo nikt tego nie sprzedaje

Sokol from West
21-01-2014, 12:33
Jestem na TAK, jeszcze niech wprowadzą namelock'a za sms'a, bo czasami nie można spotkać GM w grze który umożliwia nadanie blokady nazwy postaci.
Do wprowadzenia
RK'a za pacc runy i namelocki za SMS ;)

Jeszcze niech wprowadzą FULL EQ za sms. Też będzie ciekawie XD

@t

Jestem na NIE. Powinniśmy się cieszyć, że Mortiis w ogóle dał możliwość usunięcia r-key'a za sms. To i tak bardzo dużo, jeśli ktoś zgubił dany key. Nie możemy kupować wszystkiego za Pacc Runy.

Zarexoholik?
21-01-2014, 15:53
Nigdy nie kupowałem żadnego kodu, a ostatniego pacca za zł kupiłem w 2006 roku, także i tak bym nie skorzystał. Jednak jeśli można by było kupić kod za 2x pacc runę to mógłbym się skusić. Kupiłbym sobie pacc runy za kcc i po sprawie. Więc jak dla mnie można to wprowadzić, ale nie trzeba.

hunterkula
21-01-2014, 16:01
Mysle, ze dobra propozycja. A i tak ktos musi kupic te pacc runy za sms bo nie biora sie z nikad.

BiesONE
21-01-2014, 19:37
Nie dawno był post że można u gościa zamówić kod pacc za kase w grze :o
Niby wymyślanie ale sam bym kupil pare taki kodów za pacc runki :)
Jestem na tak :D

True & Blue
22-01-2014, 01:57
Jestem na nie. Dzis sam potrzebowalem tego kodu i bez problemu kupilem.Wystarczy na trade popisac i ktos na pewno sie trafi :) I tak dobrze ,ze w ogole mamy taka opcje ,ze mozna rk usunac ;)

Joogi
22-01-2014, 09:03
Zawsze w koncu sie ktos znajdzie, kto wysyla smsy za kcc, wiec z odrobina cierpliwosci mozna to zrobic ;) Jestem na nie, nie przesadzajcie z tymi ulatwieniami, wszystko za pacc runki :X

Old Kosa
26-01-2014, 23:12
Jestem za, ale nie ma co proponować nic i tak nie wprowadzają w życie apowiczów. Nikt nie sprzedaje rk, a ja sam osobiście kupować też nie zamierzam, ale za pacc runki bardzo chętnie bym kupił gdyby zaszła taka potrzeba, dodatkowo można by było skrócić czas oczekiwania.

Ojciec Mateusz
27-01-2014, 12:37
Jestem na nie. Za dużo byłoby z tym zabawy. Zresztą ostatnio widziałem parę osób sprzedających kody na usunięcie rk...