PDA

View Full Version : Problem z pingami + jaki internet najlepszy?

dziq76PLx2
21-01-2014, 00:19
Witam, od co najmniej roku mam problemy z internetem tzn. pingi są duże za dnia i nie da się grać, pingi są po 100-200, dzwoniłem wiele razy do tych od internetu i niby przychodzili do domu coś robili, ale pomagało to tylko na 5 min i znowu wracał ping, dlatego myślę że oni mnie po prostu w chuja robią i nie dają mi dobrego internetu, dlatego chce wasz też zapytać jaki internet polecacie z którym nie mieliście problemów i nie spotykaliście się z żadnymi krytykami dot. tegoż internetu.

Jakby były jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć na wszystko :)

KaZeK
21-01-2014, 09:47
Zależy gdzie mieszkasz, czy masz dostęp do infrastruktury światłowodowej. Jeżeli tak, to jednym z lepszych wyborów będzie UPC Polska w cenie 40zł miesięcznie otrzymasz 10 Mb/s, szczegółowe informacje na temat oferty znajdziesz tutaj (http://www.upc.pl/internet/). W ostateczności Netia Fiber.

Bambucha Rook
21-01-2014, 12:34
polecam UPC lecz sam internet to srednio sie oplaca. Ja posiadam oferte tel domowy + tv + net za 130 zł/msc i mam 30 mb/s 120 kanałow tv 22hd + domowy i jestem bardzo zadowolony net ciagnie z maksymalna predkoscia Jesli bys bral to moze sprobuj wziac tv + internet jest duzo lepszym wyborem niz sam net